פרק 21 - Go

לושהה

New member
חהחהחהחהחהחהחהחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפרצוף שלו מפחיד אותי

ortio

New member
כהה וואי פסיכי לאלללללללללה

גם אם הוא לא היה פסיכי לא הייתי חושבת על תפקיד בשבילו יותר מתאים מפסיכי מישו הבין? חחחח

Daniella 21

New member
זהו אני ישר צרחתי הייווירר../images/Emo70.gif

כי זה היה קצת ברור אם שחררו את האסירים מהמחלקה הפסיכאטרית מי שם הייוויר

FIRE GODDESS

New member
איזה מצחיק איך שכולם

נכנסו כזה עם כל המשוגעים,אם תשימו לב איך כל אחד שיחק את עצמו משוגע -זה קורע!!

Daniella 21

New member
צודקת../images/Emo10.gif

אבל איך הוא גילה לכולם איפה הכסף
מייקל לא אכפת כל כך אבל הוא ירצה אותו רק בכדי שהוא יוכל לברוח עם אח שלו
יו איך אני מתה לראות עונה שניה!!!

victoria777

New member
זה ממש לא כולה להשאיר את הדלת פתוחה

כי ברור לה שאם הם מצליחים לברוח(ובבריחה יש גם כמה אסירים מסוכנים),אז זה גם באשמתה.והיא גם מסכנת את העבודה שלה.

MoWz

New member
אני מדמיינת לעצמי משו כמו

המרוץ ל5 מיליון.. גם בגלל איך שהוא אמר איפה זה והכל זה לא באמת מה שיהיה נראלי.. אבל אם כבר אני יכולה לתאר משו בכל הלחץ הזה :(

אני עוד לא הבנתי משו...../images/Emo204.gif

או שפשוט אני לא זוכרת מהפרק שעבר.. מה הקשר של סגנית הנשיא וכל עוזריה לאבא של לינק? ומה הקשר בין אברוצי לניק לעזאזל?!

לושהה

New member
המממממ...

אבא של לינק ומייקל עבד פעם אצל החברה של סגנית הנשיא וכל עוזריהD: ואברוצי רצה הרי לדעת איפה פיבנצ'י, אז הוא שילם לניק כדי שישכנע את ורוניקה שתשכנע את מייקל להגיד לאברוצי איפה פיבאנצ'יD:

mrOrange22

New member
בקשר לדלת של המרפאה...

מה הסיפור של הדלת? חבורה של אסירים לא תדע לפרוץ דלת עם הכלים המתאימים? הרי הם השיגו כל דבר שרק רצו ובטח שזה לא היה קטע של לשמור על השקט כי הסורגים שהם העיפו שם בעזרת המעלית עשו לא מעט רעש מה עשו מהקטע של הדלת כזו דרמה? כאילו זה הדבר שיעצור אותם הייתי מבין אם מייקל היה מבקש משרה את הדבר הבא: לפני שאת יוצאת היום מהמרפאה תנסרי בבקשה את הסורגים שם כדי שיהיה לי קל לברוח LOL

Daniella 21

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחח נכון!! כולה דלת!!!

נראה לי שזה קשור לאזעקה או משהו כזה אבל וואלה נכון עם כל הרעש שהם עשו שהם פירקו את החלון טוב שאף אחד לא הגיע
אם הם היו מבקשים משרה לנסר את הסורגים אולי הייתי מבינה את הדילמה שלה ואת הבכי שלה ואת היסורי מצפון אבל כולה ביקשו להשאיר את הדלת פתוחה
גברת תתעשתי על עצמך
אגב גם עם טווינר מה לא יכל ללחוץ על הכפתור ולצאת מהמעלית? היא היתה נסגרת ויורדת בכל מקרה אלא אם כן בארה"ב הדלת לא נפתחת שוב עם הרגלים

ortio

New member
לאאא

היה צריך שיהיה עוד משקל במעלית!! איך רצית שהוא יצא? חח נראלי שהיה צריך עוד משקל.. אפ לא אז איך היא לא נסגרה על הצינור ופתאום שטווינר נכנס היא כן נסגרה?!?! חח הזיות בקיצור מזה לפתוח ת'ברגים של החלון? טוב שלא הגזנת היו מבקשים ממנה לברוח יחד איתם וזהו חחחחחח

Daniella 21

New member
כי אולי צריך ללחוץ על כפתור שתרד../images/Emo12.gif

מה שאני ראיתי שהוא לחץ על כפתור שתגיע אבל לפי ידיעתי צריך ללחוץ על כפתור בפנים בכדי שירד בקומות לא?
או שזה רק במעליות אמיתיות
וואלה למה לא אולי אז היה הסבר להיסטריה שלה שלא תחשבי אני מתה עליה היא אחלה אבל מה זה הסרטים שעברו עליה עד לדלת
כמו שמייקל אמר " אני רוצה שתעשי טעות"

ortio

New member
כן דוגרי כולה טעות וסורי הייתי

בהזיה שלמה לרגע ברור שצריך שמישו ילחץ עליה לרדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח וואי אז מייקל יצא מפגר בטירוווווווווווף לוחץ שובלוחץשובלוחץשוב יענו מה הוא מחכה שאלוהים יוריד אותה?

sapir131

New member
אשכרה

הוא מזה יצא דפוק אבל איזה חמוד הבלונדיני!! ועוד חשבתי שהוא לא יגיע בזמן..... מישהו יודע ספוילרים??

למעלה