פרק 20

4ShiRaN

New member
לא רוצה אני כבר גוססת פה

הפרק לא יורד לייייייייייייייייייייי זה לא פררררררררר אני מחכה לו יותר מדי זמן ועכשיו הוא לא יורד נמאס לייייייייייייייייי

LoKa18

New member
הרגע סיימתי את פרק 20 ../images/Emo58.gif

יאממממה כולי באטרף!!! זאת רק אני או ש... יותר מדיי אנשים יודעים על הבריחה הזאת?! מילא שרה, אבל פופ??? מייקל מה אתה זומם?! חח ולמה משום מה יש לי תחושה שאחד הפייבוריטים שלי הולך למות? :\ טי באג? ג'ון? לאאא (איזה ניגוד מוחלט - אני אוהבת שני יריבים חח) טוב דבר אחד אני יכולה להגיד בביטחה, אני לא יכולה לחכות שבועעע אני אתחרפן!!! אני ממש... פריזונהוליק! נ.ב: המממ....לא ממש הבנתי מה הקטע עם הג'יפה שטי באג וג'ון שמו על המיטות

DeadlyPeretZ

New member
פרק מעולה,נותרו עוד 2

לאלו שרצו תרגום ניתן להשיג אותו באתר הזה : http://tvshows.host-star.com חייב לומר שהפרק היה מעולה,נותרו לנו רק עוד 2 פרקים בדיוק וכל אשר נותר לעשות הוא רק לחכות לעונה הבאה...

DeadlyPeretZ

New member
שמתם לב למוזיקה של "האוס"

האם שמתם לב שהמוזיקה של אחת הסדרות הטובות שיש "האוס",התנגנה במהלך קטעי הפלאשבק של כל אחד והסיבה שלו להיות בחוץ..

../images/Emo58.gif שאלה..

מה הקטע עם הג'יפה שטי באג ואברוצי שמו בסדינים, הבנתי שזה משהו נגד כלבים אנערף

get low

New member
זה כדי

שלא יעלו על עקבותיהם. ברגע שהם יברחו, יתנו לכלבים להריח את המיטות שלהם, והם אמורים לעקוב אחרי הריח. אבל עם הסירחון, הם לא יזהו את הריח שלהם

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1X20

פרק מצוין. קצת איכזב אותי שהם לא נמלטו בפרק כי בטריילר הובטח לנו כאמור שהבריחה תהיה הפרק יחד עם הווידוי של מייקל לשרה ורק אותו היה. מסכן צ'ארלס, אני חוזה לו רק רעות. כאילו תגידו, זה לא ברור שהוא ימות? בכל סידרה יש את הזקן הנחמד שמת. הוא בטח ימות במהלך הבריחה בגלל איבוד דם או משהו. הפתיע אותי שזה לא היה חלק מהתכנית שבאליק גילה וטווינר באמת בגד בהם. עדיין לא נראה לי שמה משהו ואני חושב שמייקל מתכנן נקמה. בגלל שלא היה לי כוח לחכות שייצא תרגום יש לי כמה שאלות. למה טי-באג ואברוצי פיזרו גללים על המיטות שלהם? מה זה הנוזל שאיתו סוקרה והשאר חיבסו את הבגדים ולמה הוא משמש? מה נסגר עם אחותו של טרנס והנשיא? לא הבנתי מה הלך וגם על מי היא דיברה עם אבא של שרה. תודה.

get low

New member
../images/Emo58.gif כמה תשובות

קודם כל, כבר יש תרגום. עם הגללים כבר עניתי למטה :) הנוזל הזה זה איזה חומצה שמשמשת לניקוי רצפות, והפכה את הבגדים שלהם ללבנים כדי שיחשבו שהם מהמחלקה הפסיכיאטרית. עד כמה שהבנתי, הנשיא אמר לקרולין שהוא לא מתכוון לתמוך בה במירוץ לנשיאות. הקטע עם אבא של שרה זה שסגנית הנשיא הבטיחה לו שהוא יהיה סגן הנשיא הבא אם וכאשר תבחר, בתמורה לכך שהוא לא נתן חנינה ללינק

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

פארוקסייד זו לא חומצה שמשמשת לניקוי רצפות זה פשוט מי חמצן (כזה שמשתמשים להבהרת שיער בין היתר).

get low

New member
../images/Emo41.gifכתוביות../images/Emo41.gif

שמתי לב שעוד אין בטורק, אבל אני כבר השגתי :)

למעלה