פרק 20

4ShiRaN

New member
אני מתה פהההההההההההה

זה לא יורד לייייייייייייייייייייייי

huxy

New member
../images/Emo58.gif1X20

בלאגן בלאגן בלאגן! במקום מסויים מאכזב לדעת שמייקל אכן פשוט סיפר לטווינר הכל בלי לבדוק אותו, אני מקווה שהוא מכין לו איזו נקמה קטנה כי כ"כ לא מגיע לו להצטרף אליהם! מלשן עלוב!!!! לא ציפיתי להתחלה כזו של הפרק, הייתי בטוחה שמשהו ערמומי מסתתר מאחורי הכל, לפחות קיבלנו את באליק סובל חחחחח פרק מותח, כל כך הרבה קרה!!!! אני אוהבת את השינויי תוכניות המהירים של מייקל
אחלה רעיונות יש לגבר חחחחחח אני מבינה את ההגיון לספר לשרה, אהבתי שהוא אמר לה שהורג אותו שהיא לא תאמין לו ואי אפשר להאשים אותה בעניין אבל
שהיא חיברה את כל הנקודות אז מקווה לראות עזרה שלה! מוזר לי האיום על פופ, מראה עד כמה מייקל נואש בשביל פשוט להגיד לפופ אני בורח ואתה תעזור לי כי אין לך ברירה....עכשיו יהיו שניים שירדפו אחרי מייקל עד הסוף- באליק ופופ אהבתי לראות את הסגנית נשיא מתחילה להתמוטט, אהבתי את מה שהנשיא אמרה לה
מי השלושה שג'ון מתכנן להשאיר בחיים? אני מתחילה לעשות כל מיני תרחישים במוח, כל הכבוד לורניקה על מה שאמרה לניק, יש בסדרה שתי נשים חזקות וזה כייף לראות! מחכה כ"כ לפרק הבא!

Siwnu

New member
../images/Emo58.gif אני חושב שזה די ברור...

את מייקל הוא בטח ישאיר בשביל שיספר לו על פיבנצ'י, והשלישי אני לא בטוח.. אולי הוא ירצה את טי-באג בשביל לחסל אותו לאט לאט בדרך שלו או את לינקולן למקרה שמייקל לא "יתפתה" לומר לו איפה פיבנצ'י גם כאשר ורוניקה בידיו, אז הוא יקח את לינקולן כבן-ערובה נוסף. אגב, הפסקול בסוף הפרק פשוט ענקי, כל כך מתאים ומותח, כאילו השקט בדיוק מאית השניה לפני הסערה. 2 הפרקים הבאים עומדים להיות מפוצצים, והחמש דקות האחרונות של הפרק הכינו אותנו ממש טוב אליהם. אחחחח... אני כל כך מחכה לשבוע הבא D:

Freemee

New member
../images/Emo58.gif אנשים, מי אמר בכלל

שאברוצי יהיה על המטוס..? זה שהמטוס הוא של אברוצי זה לא אומר שאי אפשר לחטוף את המטוס. בוא נגיד שהולך להיות מעניין. אני מאמין פרק 21 יהיה על הבריחה עצמה מהכלא ופרק 22 על המטוס עצמו והיציאה אחרי החומות.

itayab1

New member
כל הקטע של הדלת במרפאה דבילי

בדיוק כמו בפרק שהאסירים השתלטו על הכלא, והצליחו לפרוץ תוך כמה דקות דלת מברזל - אבל לא הצליחו בפרק שלם לפרוץ דלת מסכנה מעץ - ככה גם עכשיו, כל הקטע הזה הזוי לגמרי, שמייקל חייב להשיג מפתח לדלת של המרפאה. זה כולה דלת מעץ, עם חלון מזכוכית.. תן לו מכה וגמור אותו =) כמה טיפשי לפעמים סדרות יכולות להיות, למרות גדולתן בדברים אחרים =)

itayab1

New member
ואלה =) פירסמתי את זה

כמה דקות לפני שראיתי את מה שהוא אמר לה. פרק ענק..זה הולך ונהיה מסובך משניה לשניה.

TUCG

New member
../images/Emo58.gif עד 520

מייקל אמר שהזגוגית בדלת המרפאה מחוברת לאזעקה. אם זה המצב, למה האזעקה לא הופעלה בפרק שבו האסירים מתמרדים ומנפצים חלק מהזגוגית הזו ?! לא הגיוני בעליל. ולמה לאסירים אין מפתחות למרפאה? מה אם יש מקרה חירום כלשהו? לא הגיוני בעליל. וזה לא עד כדי כך קשה לפרוץ מנעול סטנדרטי של מרפאה (שכן זה לא מחסן ציוד רפואי ואין סיבה שיהיה שם איזה מנעול מורכב עם 9 צילינדרים). ובכל בית הכלא, עם כל המוחות הערמומיים שבו, שמשיגים ציוד רפואי ותרופות מתחת לאפו של כל הצוות הרפואי והסוהרים, אי אפשר לאלתר פותחן מנעולים פשוט? לא הגיוני בעליל.

לילי 22

New member
כל הקונספט של הסידרה הוא לא הגיוני

בעליל. צריך לוותר על חלק גדול מההיגיון הבריא כדי להמשיך לצפות בסדרה.

אמרו בפרק ...

שהדלת הזאת מוגנת עם אזעקה (בגלל העובדה שמאוכסנים שם מזרקים וסמים) , לכן זה יהיה דבילי לשבור אותה .

TUCG

New member
לא.

זה לא מחסן לציוד רפואי (אם לא שמת לב, כל פעם שמייקל בא לזריקות האינסולין שלו, שרה הולכת להביא את האינסולין בזמן שמייקל מחכה בחדר). במקרה הקיצוני ביותר, יש שם תיקים רפואיים וכפפות לאטעקס שזה לא ממש שימושי, אלא אם כן אבוקדו מתכנן להגשים איזו פנטזיה מינית מלוכלכת ביותר עם טווינר אבל זה לא ממש עוזר לבריחה.

Rock Dragon

New member
פרק עלוב.. הסדרה מתדרדרת ../images/Emo58.gif

הסדרה הופכת לטלנובלה oO דיאלוגים די עלובים עם העמדה של טלנובלה סוג ב'[AKA הטלנובלות השנתיות של ערוץ הוט 3] פתרון מטומטם למה שקרה בפרק 19.. מה הסיכוי שהוא עמד מאחורה בזמן שהוא ניפץ את כל הרצפה? ולא הכה אותו באמצע כדי שהוא לא יזכור מה קרה? אברוצ'י מתכנן לחסל ת'חבורה,מה חדש? ניק מאיים על ורוניקה,יש לי הרגשה שהוא לא ירה -___- בעעע.. אין לי כוח להמשיך.. מחר =\

דוקודור

New member
אחד הפרקים הטובים של סידרת טלויזיה

בשנה - שנתיים האחרונות אולי מלבד פרק 4 באבודים בעונה שעברה ..... עשוי טוב מכל הבחינות 10 בסולם ... עזבו אין מילים...

Rock Dragon

New member
דווקא אבודים משתפרת מרגע לרגע..

לפחות לדעתי.. =\ אפחד לא חושב כמוני כבר ><

אורקול

New member
פרק גרוע זה לא הולך להיות טוב יותר

פשוט מעפן אין שם שום דבר הגיוני.

למעלה