פרק 20

בונד 008

New member
פרק מצויין !! - שאלה + נקודה למחשבה

עשיתי בדיקה אתמול אחרי צפייה בפרק ושמתי לב שמייקל לוקח את החלק שתומך בטאג' מאהל של פופ רק אחרי שהוא שוחח עם שרה ... השאלה אם זה בגלל שהוא עבר לתוכנית B אחרי שראה את התגובה שלה או שבכל מקרה תכנן לקחת את אחיו..... ואם כך פני הדברים למה מלכתחילה סיפר לשרה ? נקודה למחשבה - זה רק אני או ששמתי לב שמייקל אומר במפורש לפופ - שהוא לא מציע לו לקחת את הטאג' מאהל....

get low

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שאין קשר בין התגובה של שרה לזה שהוא לקח את החלק שתומך בגג.. את שרה הוא צריך בשביל שהמרפאה תהיה פתוחה, ואת פופ כדי להוציא את אחיו מהשמירה הצמודה--> אל מיחוץ לחומות. גם אני שמתי לב שמייקל אמר לו בפירוש שלא מומלץ לקחת את הטאג' הביתה, אבל נראה לי שהוא ידע שזה בדיוק מה שיגרום לפופ לעשות את זה

elidr1

New member
../images/Emo58.gif לפרק 20

קודם כל אתם שוכחים שגם הנשיא נשלט כנראה ע"י החברה. עכשיו הקטע של הוצאה להורג של לינקולן ברוס, גרום נזק לסגנית הנשיא שהודחה כנראה בעיקר בגלל הדישדוש בסקרים. ולכן החברה החליטה להדיח אותה ולממש את הבטחתה למושל. עכשיו, אברוצי צריך את העורכת דין כדי לסחוט את מייקל, משום שהוא יודע שהוא לא ייתן לו את המיקום של מי שהסגיר אותו. עכשיו זה שקוף ששרה תפתח את הדלת של המרפאה, אל תשכחו את מה שאמר מנהל הכלא על הטאג מאהל, שהוא דומה לאישה בצבעים שהוא משנה במשך היום. בברכה, אלי

hilasapir

New member
הוא אמר (ספלויר)

הוא אמר שיש כאלו שאומרים שהטא'ג מאהל משנה את הצבהים שלו בלילה ורוד שיש ירח מלא זהוב וכו' וכו' (יש מצב שהתבלבלתי עם הצבעים זה לא עקרוני)...והוא אמר שזה כאילו כמו אישה שגם היא משנה צבעים בזמן שהוא אמר את זה הראו את שרה מהרהרת...אחר כך פופ אמר שהוא לא רוצה לדעת באיזה צבע תהיה אישתו אם הוא לא יביא לה כלום ליום הנישואים
והכוונה של רושם ההודעה הייתה ששרה היא "תחליף צבע" ותחליט לפתוח את דלת המרפאה...

v e g a

New member
אחד הפרקים הטובים בסדרה

האם בליק ישתחרר במהרה? האם מייקל השתגע? איך ישחררו את לינק? האם די בי קופר ישרוד את ההמלטות? מה התוכניות של אברוצי? ומתי יהרגו את טי באג כבר? אוי,המתח,המתח...

סוף כל סוף ראיתי את הפרק וכבר אין

לי מה להוסיף...הכל אמרתם
לקח לי מלא זמן עד שהפרק "התבשל" והוא יצא באיכות דיי גרועה.... מישהו יודע אם הייתה איזה בעיה ברשת?

BERNARDIN

New member
שמתם לב שהספוילר המפורט די מדוייק

יש הרבה שינויים אבל בגדול הוא מדוייק. מדהים.

הצעה למנהלים

מכיוון שהדיון עצמו הוא על פרק שעוד לא שודר, אפשר לחסוך שכל אחד ירשום ספויילר, כי במילא יהיו ספויילרים לאותו פרק...

הצתה של פלורסונט - פרק ע-נ-ק!

מסוג הפרקים שלקראת הסוף שלהם אתה אומר לעצמך: "לא! לא! אל תגמר!". עוד 3 ימים לפרק 21!

AVIMC

New member
פרק טוב עם התחלה וסוף מאכזבים

לגבי ההתחלה: הייתי בטוח שיש פה טריק והסתבר שלא ורק מזל הציל אותם מגילוי כל הפרשה ע"י בליק. ולגבי הסוף...אחרי שכל הסדרה התבססה על תחכום, אני מקווה שהסוף לא יתבסס רק על איום על פופ עם סכין פשוטה, אסור שזה מה שיביא לשיחרור האח...זה יהיה כל כך עלוב !

shumdavar1

New member
../images/Emo58.gif פרק 20

פרק ענק!! איזה מתח, איך התבאסתי כשהם לא ברחו בסוף הפרק כי בטריילר הבטיחו לנו שהם יברחו. קטע אחד לא הבנתי מייקל באמת רוצה לקחת את טוינר או שהוא עובד עליו?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 1X20

פרק ענק אין ספק אני חושבת שמייקל טעה בזה שהוא איים על פופ כי פופ לא יכול לתת להם סתם ללכת נגיד והוא יוציא את לינק ממעקב 24/7 מה הלאה???? הוא לא יזמן את כל הכוחות לעצור אותם???? וצ'רלס היה צריך להרוג את באליק כי מגיע לבנ-יונה הזה למות כמו כן הרעיון אם המלבין היה גאוני וטווינר המלשן הקטן מזל שאבוקדו בא לתא חזרה כדי לקטוף פירות אחרת הוא היה ממשיך להלשין צ'רלס המסכן מקווה שהוא ישרוד כי זה נראה רע ושרה סוף סוף הבינה מי זה אבא שלה שנייה לפני שנהיה מאוחר מקווה שדלת המרפאה תישאר פתוחה לא הבנתי את הסצינה בין הנשיא לסגנית הנשיא מה הלך שם??? נראה לי שהוא אמר שהוא לא ימליץ עלייה לנשיאות אבל אני לא בטוחה וניק ניק ניק קשור לג'ון שצריך את פיבונאצ'י האם גם הם קשורים ללינק?? בטוח שכן הרי בסדרה הזו הכל מתקשר אחד לשני

../images/Emo58.gif כמה תיקונים . .../images/Emo58.gif

היי כמה תיקונים להודאה שלך .. 1) האחות סגרה את הדלת של המרפאה. 2) הנשיא אמר לה שהוא לא יתמוך בה להמשיך בסגנית נשיא , לכן היא לא תוכל לרוץ לנשיאות והיא לא יכולה להשפיע עליו ע"מ שהוא ישנה את הדעה שלו בקשר לתוכנית האנרגיה. וזהו

למעלה