פרק 20

V a m p

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gifפרק 20

פרק משובח, אחד המותחים שהיו עד עכשיו. מייקל מפתיע כל פעם מחדש עם התוכניות שלו, עכשיו גם שרה וגם פופ יודעים על התוכנית שלהם. הייתי בשוק שמייקל איים על פופ, מעניין איך הוא יגיב. והם כבר יותר מידי אנשים, המטוס אמור להספיק ל7 אנשים, ז'א שאחד מהם או אולי יותר לא עולים על המטוס. באליק מנסה להשתחרר מעניין אם הוא יספיק לספר למישהו לפני שיהיה מאוחר מידי. אחחח איזה מתח, נחכה לשבוע הבא.

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif פרק 20 ../images/Emo58.gif

ואוו פרק מותח ואני כרגע ללא מילים ...אבל לכל השואלים לגבי השיר Massive Attack - Teardrop

adi121

New member
../images/Emo223.gifפרק 20../images/Emo223.gif

שרשרו לכאן. לא לכתוב את שם הקובץ להורדה, זה אסור וזה ימחק.

Edgar Davids

New member
../images/Emo58.gif מדהים! ענק!

קשה להאמין מה יקרה עכשיו המטוס לא מספיק לכולם גם שרה וגם הפופ עכשיו יודעים על התוכנית ניק מאיים על ורוניקה עם אקדח
אני מקווה שפרקים 20 ו-21 יעמדו בקצב של עשרים כי זה יהיה קשה.

addicted one

New member
וואי

קשה לי לראות המשך של זה אם פופ ושרה יודעים כבר. זה נראה לי ממש מוזר..

4ShiRaN

New member
לא רוצה זה לא הוגןןןן

אני מחכה מלא זמןןןןןןןןןןןןןןן וזה פשוט לא יורד לי

4ShiRaN

New member
אני ישלח לך הודעה בפרטי

אסור לדבר כאן על תוכנות הורדה

get low

New member
אופס

הבנתי שיגיע רק הערב כנראה.. חחח כבר הורדתי הרבה "תרגומים"

sark8

New member
../images/Emo58.gifso1e20

איזה פרק מדהים!.נקודה. סעמק שמישהו יהרוג כבר את טווינר הוא מעלה לי תעצבים..ומייקל שוב עם התוכניות הצדדיות שלו חח..הוא חולה על זה.. ואברוצי חוזר להיות אברוצי הישן והטוב סוף סוף :))...יאללה לחכות שבוע!!

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif 20

סוכרה קרע אותי כשהוא התיישב על האסלה ברגע שהסוהר הגיע...בהחלט בעל תושיה. ושרה-
סוף כל סוף יש על המרקע דמות נשית, חזקה שעומדת על שלה ולא מתקפלת ונמסה כמו סיסי בגלל העיניים הירוקות והמדהימות (
) של מייקל. טווינר לא ימות כי הוא חלק מהתוכנית של מייקל זה דיי ברור ומייקל...אוי מייקל למה אתה עושה את זה לעצמך? הרי פופ (ובליק) לא ינוח עד שהוא יתפוס אותך...חי או מת.

F3raRi

New member
שאלה בנוגע לפרק ספויילרר

מממ מה היה הקטע עם המים האלו? מה זה אמור לעשות? ולמה שם ישמש אותם.. האא והוא טמבל מייקל , וכל הקטע עם פופ חחחח !! יש לי תחושה רעה שרק מייקל ולינק הולכים לצאת :D

לילי 22

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

זה לא מים זה כלור שסי-נוט השיג מהמטבח כדי להלבין את המדים הכחולים שיראו כמו המדים הלבנים של האסירים במחלקה הפסיכיאטרית.

F3raRi

New member
רגע ועוד משהו .... ספויילר

מה הקטע עם סגנית ר"מ?וכל הדיון? רוצים להעיף אותה יענו במקום סטדמן משהו כזה ? לא הבתני את הקטע הזה הם מדברים כאילו אין מחר

למעלה