פרק 20

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif תשובה 2

כן הנשיא לא מעוניין יותר לתמוך בקמפיין הפוליטי שלה כי היא "עלוקתית" משהו.מה שבפועל אומר שהיא הולכת לאבד את המעמד שלה, את הכסף וסביר להניח שעכשיו היא גם צריכה לחשוש לחייה כי ברינקר הבחורה מה"חברה" די מתעבת אותה ויש לי הרגשה שעכשיו שלVP אין שום חשיבות פוליטית היא תרצה לחסל גם אותה ביחד עם קלרמן .

דוקודור

New member
תיקון נוסף... ../images/Emo58.gif פ 19 ,20 .

בפרקים הקודמים ראינו שהיא צריכה להצביע לגבי חוק ההגנה הסביבתית או משהו כזה עכשיו היא רצתה להצביע נגד שזה למעשה האינטרסים של "החברה" אבל מישהו ייעץ לה להצביע בעד ואז יהיה לה עוד קולות בבחירות לנשיאות בשנה הבאה וככה היא רצתה כי היא חשבה שהחוק גם ככה לא יעבור אבל הוא עבר ולכן היא באה בבקשה לנשיא להצביע וטו כלומר לבטל את ההצבעה שלה והוא בעצמו לא הבין את זה ולא הסכים ולכן גם היא איבדה את הקשר עם הנשיא וגם "החברה " כועסת עליה בקיצור היא בבלאגן רציני כי התוכנית שלה לא עבדה.

../images/Emo58.gif לא יודע אם שמתם לב ...

אבל אין מטוס . אברוצי נתן הוראה שלא יחכה להם מטוס אלא רכב עם שלושה מקומות . שימו לב למשפטים הקטנים

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif ממש לא

איש הקשר של אברוצ'י שאל אותו בפירוש האם הוא לא רוצה מטוס גדול יותר כי במטוס הספיציפי יש רק 3 מקומות ישיבה. הוואן אגב לא קשור למטוס הוא פשוט יביא את הנמלטים לשדה התעופה.

XxShai10xX

New member
כל כך הרבה פעמים....

ישבתי עם פה פתוח מול המסך לא מאמין בפרק הזה. זה מספיק כדי להסביר מה אני חושב עליו =O ותגידו, רק אני שמעתי את הבחור שאברוצי דיבר איתו אומר לו "אתה בטוח שאתה לא צריך מטוס גדול יותר? במטוס הזה יש מקום רק לשלושה אנשים"

NatalieMi

New member
פרק מעולה!!!

הקטע עם אברוצי יאאאא... לרגע התחלתי לחשוב אולי מייקל לא יהיה מאלה שיימלטו, אבל מי יודע. הכי כיף לראות את ג'ון הישן והטוב. אבל נראה לי שהפרק הזה... לא יודעת הוא עבר כזה מהר והם עברו מנושא אחד לאחר והכל חלף מהר (לא מבחינת זמנים) - כאילו השקיעו בפרק הזה פחות.

mk12

New member
במילה אחת -מדהים!

מלאכת מחשבת הסדרה הזאת!!!! אבל הכי מבאס שצריך לחכות עוד פעם לשבוע הבא

עזרה קטנה

איך אתם מצליחים לראות את הפרק ככ מהר הוא הגיע לארץ רק היום?אני תמיד משיגה את הפרק בשלישי-כשהוא מגיע ובחסד אני זוכה לראות אותו ברביעי אם מישהו\י יוכל לעזור לי למצוא מקור מהיר אני אשמח... נ.ב:אחלה פורופ אני נכנסת כל יום(קצת יותר מפעם ביום

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gifפ20-פרק די מאכזב.

אולי בגלל שבפרומו הראו שהם בורחים ובמציאות זה בכלל לא קרה. נקווה ששני הפרקים הבאים יהיו יותר טובים.

../images/Emo58.gifפרק אדיר.

הסדרה מקבלת קצב מטורף בפרקים האחרונים, ואם היא תשמור על רמת המתח והעניין עד לסוף העונה רק נרוויח. הימור שלי הוא שאברוצי יקבל בולבול לפנים, וידפק.

4ShiRaN

New member
כולם ראו ואני עדיין לא

אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת והתוכנה שלי לא רוצה להוריד ליייייייייייייייייי שמישהו ישלח לי בפרטי שם של תוכנה שאני יכולה להוריד בה מהר את הפרק

get low

New member
יש את הסבבה DC

אני מכיר אחלה שרת :) דברי איתי בפרטי

Wish Master13

New member
PB משודר כל יום שני בערב?

כלומר שלישי לפנות בוקר בשעון ישראל?

לילי 22

New member
קליפ קצר מפרק 20 ../images/Emo58.gif

הסצנה שמייקל מספר לשרה (כמעט) את כל האמת על הבריחה ומה הוא מבקש ממנה לעשות.

למעלה