נמלטים 122

fire storm

New member
למה אתה רואה את הסדרה בכלל?

אם אתה לא מבין כלום?! כי מייקל כוסון?

F3raRi

New member
כי הבנתי 99 אחוז ממנה

ומה קשור מפרק 17 ראיתי בלי תרגום כי לא היה לי כח לחכות יומיים לתרגומים והבנתי את רוב הפרק בלי תרגום ואת הקטע של סגנית הנשיא לא ממש הבנתי יענו כל הזמן פספסתי שמה חלקים וכן גם העיצריה של 3 חודשים בין פרק 13 ל-14 לא ממש עזר בזה כי שכחתי מלא דברים אבל תאמין לי שאני בקיע בהכל, מלבד הקטע של סגנית הנשיא - שעכשיו אני מבין הכל טוב ויפה, לא מבין כלום? לההה...רק סצינה ודמות מסוימת, ומותר לא להבין. ומייקל כוסון? מה אני הומו כמוך?

F3raRi

New member
והאמת,שמצד אחד

למדתי לקח יענו שכדאי עם תרגום להבין 99 אחוז מהסדרה והכל וגם אני אראה שוב את הפרק עם תרגום להבין הכל פרפקט כדי שלא יהיו לי חורים בעלילה ומצד שני זה עוזר ללאלה לשפר את האנגלית יענו, וזה תרם לי אבל לא הבנתי את כל הסצינות פרפקט. לכן את עונה 2 אני אחכה כבר לתרגומים ואצפה עם תרגומים כדי שאני אבין הכל ולא יהיו חורים בעלילה והכל יהיה פרפרקט, ואני מבטיח שלא יהיו שאלות כאלה יותר :] למרות שגם בלי תרגום היה אחלה. הייתי חייב לפרק את זה חחחח כאילו אני תמיד מתלבט לראות עם או בלי לחכות או לא לחכות ואני עדיין מבין ת'פרק יענו אבל לא לעומק ממש פרפקט ועם תרגום והכל אני מבין אם היו מתרגמים כמו את אבודים מיד שאני קם בבוקר יש תרגום חחח ורוראים אז זה בן זונה אבל זה לא כך..ולכן זה מדכא לדעת שיש פרק והתרגום יוצא אחרי יומיים אז שווה כבר לראות ואחרי זה מה שלא מבינים שואלים ומקס' רואים שוב עם תרגום או שקוראים תקציר או משהו אבל זהוווווווו בעונה הבאה החלטתי שאני אראה עם תרגומים כל פרק ופרק כדי שאני אבין הכללללל זהו זהו הגעתי עם עצמי למסקנה חשובהההה רואים עם תרגוםםםםםם !! :D אם נראה עם תרגומים אז יענו נבין את הפרק גם והכל חחחח טוב זהו עם החפירות הרגעתי את עצמי קצת שהכל יהיה בסדר עונה 2 הכל טוב אני אבין הכל טוב טוב לא אשאל שאלות ואהנה ואמשיך להנות מהסדרה הפ33ה הזו בא לי לכתוב עוד שאני כאילו אראה את זה עם כתוביות והכל, והכל יהיה מעולה ויענו אני אבין הכל חחחחחחחחח זהו חחחח

shaieden

New member
תשובה

היא הרעילה את הנשיא לא ניסו להרעיל אותה. היא גם הודתה בזה, אל מול ההיא מהחברה, כשאמרה לה: "אמרת שאני לא יודעת להזיז דברים" כל העניין שלה, היה להגיע למשרת הנשיא כמה שיותר מהר, לפני הבחירות, ולפני שמעיפים אותה מטעם החברה.

elknetld2kil

New member
לא הבנתי משהו מהפרק ../images/Emo58.gif

שרה מתה או שהיא רק התעלפה? היא הייתה ממש לבנה

F3raRi

New member
מממ|ספויילר|

האמת, לא יודע למה הייתי בטוח זו אישתו של סי-נוט, כי היא נקראת ממש שחורה לבנה כזאת... ושמו קלואפ על המורפין, אבל לא שמתי לב לזה ממש. רק אחרי שקראתי פה ת'תגובה, נפל לי האסימון. היתי אומר שהיא התעלפה, בלי שרה - אין נמלטים.

debojam

New member
שרה ../images/Emo58.gif

ראיתי ריאיון עם שרה והיא אמרה שזה לא בטוח שימיתו אותו בעונה הבאה למרות שכאן בפרק היא ממש נראית מתה

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif שרה 2

אז אם תקרא את הראיון האחרון של שרה ויין-קליס ב TV גייד, היא אמרה בפירוש שאף שחקן לא יודע מה יקרה לדמות שלו עד לאותו הרגע שהוא מקבל את התסריט לידיים והיא אמורה לקבל את התסריט שלה (אם בכלל) רק ביוני כך שכרגע הדמות שלה בהחלט מתה.

תוספת - מנסה גם ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif סליחה

מראש אם כבר הלינק הובא ולא שמתי לב. כנסו לקישור של vine show ויש שם ( אחרי הפרסומת של הלפ-טופ) הסבר דיי אנמי לעתידה של ד"ר שרה בסדרה. מעריצי אבודים שלא מעוניינים בספוילרים - תסגרו מיד אחרי ההסבר, היות ומיד אחריו יש ספוילרים לאבודים.

לילי 22

New member
אני כבר מזהירה

שמה שקריסטין אומרת שם וגם מה שוונטוורת' הוא על בסיס של רצונות וספקולציות.גם וונטוורת' כמו שרה, לא יודע מה יהיה בעונה הבאה בפרטי פרטים.הוא אומר את משאלת ליבו אבל שוב הכל בגדר השערות מצידו.היחיד שיכול להגיד מה באמת יקרה בעונה 2 הוא פול שקורינג, שהוא הכותב הראשי של הסדרה, ה"מוח" מאחורי התסריטים.

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif שרה

שרה לקחה מנת יתר מהמורפיום ובאותו הזמן שתתה אלכוהול שזה צירוף קטלני במיוחד ולכן היא מתה (כנראה).

F3raRi

New member
קראת ספויילרים לעונה 2 שאת אומרת?

כי כן אל תהרסייייייי רק אם זה מה שאת חושבת

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif אין ספוילרים לעונה 2 עדיין

יהיו להערכתי רק ביולי-אוגוסט. אני מסתמכת על מה שהשוטר שמצא את שרה אמר: הוא אמר בפירוש במכשיר הקשר שהיא לקחה מנת יתר וסביר להניח מתה.חוץ מזה אם השוטרים לא היו חושבים שהיא מתה נראה לך שהם לא היו עושים משהו? מנסים לבדוק לה דופק? החייאה? אמבלונס? משהו? הם רק עמדו והסתכלו עליה כאילו היא כבר רק גופה...

Tinty

New member
מישהו יכול לשתף אותי בדרכים מהירות

יותר להורדה של הפרק? אני ממש במתח, אבל הטורנט זוחל על ~10Kbps, ואני רוצה לראות היום גם את 24... אשמח לקבל תגובה במסר, כדי להמנע מהפרה של כללי הפורום וכו'.. תודה מראש

kisis

New member
../images/Emo58.gifתגובה שלי לפרק1X22

טוב שנתחיל בזה שהחברה הצליחו אכן לברוח מכונית ואן המתינה להם בצד החברה עבדו על "היוויר" אמרו לו לחפש תמפתחות ,באיזה שקית זבל עלק! ואז הבריזו לו הוא דפוק ! בתוך האוטו לפתע טי באג קושר עם איזיקים את מייקל אליו שלא יברח לו ובולע תמפתח שלא יצליח לפתוח תאזיקים. הוא גנוב הטי באג הזה! כאשר החברה מגיעים למוסך אברוצי לוקח גרזן ופשוט סוגר עניין עם טי באג חותך לו תיד סוקרה פשוט בהלם קרב כשהוא רואה את זה!! ובטח תהיו גם אתם בשוק!! היוויר גם הצליח לברוח כשהוא רכוב על אופניים וקסדה אדומה שלקח מילדה קטנה. שרה נראתה כאילו מתה אבל לפי לדעתי היא לא מתה היא לקחה מנת יתר וכמובןורוניקה. מציאתו של טרנס סטאדמן,פנים מול פנים איזה הפתעה לא נעימה עבורו ! הסוף היה הכי טוב המטוס מתחיל לרוץ על המסלול והחברה מנפנפים אליו שיעצור אבל הוא באויר כבר! ומייקל מציע לחברה לרוץ אל נפשם בשדות הפתוחים וזהו זה נגמר !! הקיצר עונה פצצה סידרה אחת הטובות שראיתי כל הכבוד לFOX יודעים לבשל סדרות טובות נראה מה יהיה בעונה הבאה!
שבליק לא יתפוס אותם רק אחרת הוא הורג אותם!
טוב נצטרך להמתין לעונה חדשה מקווה שלא יעשו לנו תמוות ויסגרו רק עוד עונה אחת בלבד וזהו מיותר להאריך סדרות! יאלה ביי תבלו .

לילי 22

New member
"פופ" לא חושב נכון? אה? ../images/Emo12.gif

אני ממש אבל ממש לא הבוס פה וגם לא רוצה להיות,קיסיס (יש לך טעות כתיב אגב).אבל אני כן גולשת יחסית ותיקה בפורום שנהנת להכנס לפורום מסודר ומאורגן.אם אתה ועוד אנשים כמותך "יזרקו" הודעות בצורה כאוטית ללא שום קשר או תשומת לב מינימלית למה שקורה בפורום,המקום הזה יראה כמו מזבלה
ואני אישית לא אכנס יותר למקום שבו שורר תוהו ובוהו (אני בטוחה שגם אחרים חושבים כמוני). בנוסף לזה יש חוקים בפורומים של תפוז שאומרים שאם אתה רוצה להיות חלק מפורום מסויים,אתה מחויב לציית לחוקי הפורום כי מה לעשות החיים הם
ה.

למעלה