נמלטים 122

דוקודור

New member
יצא כבר לרשת פרק 122 אני כבר ב

10 אחוז וזה טס לי .... נדבר אחרי הצפייה.

yakir2006

New member
יש כבר קניות ישירות..

אבל לשרתים גרועים אני מחכה לראפיד-שר.. ד"א מישהו מצליח להכנס לאתר שלי ? (Dc-PlaneT) הוא עובד פשוט לוקח זמן לדומיין להתעדכן..

hilasapir

New member
הוא לא עבד לפני כמה דקות....

אבל עכשיו הוא עובד טוב....

ipod insulin

New member
באתר שלך,בדף הראשי...

רשום פרק 22 ... אבל שנכנסים לדף ה"קנייה" רשום שם פרק 21

shaieden

New member
האתר שלך

אחי, האתר שלך כל הזמן נופל ובקושי זז... אתה חייב לשדרג... הייתי מציע לך לבדוק מישהו כמו sweethome שגם נותן תעבורה גדולה, גם שטח דיסק, וגם מאוד חזק.

yakir2006

New member
איזה מרתונים

אני שם את הפרק להורדה וטס לישון אני ער כל הלילה ל"ג בעומר.. מה איתך קוסמת איך בעבודה.. ?

redsoxland

New member
איטי מאד@@!!!

מזה ? אני קונה גג על 30 K ולא על 200 K כמו שאני רגיל וזה ב2 "חנויות"

amtgo

New member
איזה פרק!!

סיום גדול לעונה גדולה! ממש עכשיו סיימתי לראות.. אחד הפרקים היותר טובים.

NaRkoTika

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול!

אהבתי ... וחוצמיזה שהפרק לא היה עלוב למה להעליב ??? היה מצויין..

דוקודור

New member
תגובה שלי לפרק. ספוילר 122.../images/Emo58.gif

טי באג איבד יד .. אבל הכול נשאר איתו פתוח הוא עדיין רץ אבל לא איתם למטוס .. הם לא עלו למטוס הם לא הספיקו הסצינה האחרונה היא כולם רצים לשדה שמלא ניידות קרובות אליהם... והתקווה לא כל כך בנמצא. טווינר למרות שהם נפטרו ממנו מוקדם בפרק ואמרו לו ללכת לעזעזאל .. עלה על משאית שמובילה סוסים והתחבא בחרא שלהם והצליח לעבור בקלות.. איך שגלגל מסתובב. היוויר גם הצליח כנראה לברוח כשהוא רכוב על אופניים וקסדה אדומה שלקח מילדה קטנה.. גם ממנו הם נפטרו בקטע מצחיק . אברוצי סגר עניין עם טי באג פשוט לקח גרזן באיזה מבנה נטוש וחתך לו את היד אחרי שטי באג קשר את עצמו באזיקים למייקל .. סוקרה היה בשוק וגם כל צופה על הפלנטה הזו .. אבל כמו שאמרתי הנושא נשאר פתוח איתו. ווסטמורלנד מת סופית מנצ'ה הלשין על כולם הבן זונה כולל על בן דוד שלו חתיכת חרא. באליק לא קיבל הרבה דקות מסך בפרק אבל רואים שהוא רוצה נקמה. שרה נראתה כאילו מתה בפרק אבל לדעתי היא לא היא לקחה מנת יתר אבל אני מאמין שהיא תשרוד .. וכמובן מציאתו של טרנס סטאדמן ... והפיכתה של סגנית הנשיא לנשיאה לאחר שהיא בעצם הרגה את הנשיא ... השליטה עכשיו אצלה ביד. אני חייב להגיד שמייקל למרות ההכנה והחשיבה קדימה שלו בבית סוהר .. בבריחה עצמה הוא היה פאסיבי ולא חשב על כלום .. אפילו טי באג חשב קדימה יותר ממנו והקטע שהוא בולע את המפתח הייתה קורעת.. אברוצי בן זונה ניסה לחסל את אחת הדמויות הטובות ביותר בשנים האחרונות על המסך אני רק מקווה שהוא ישרוד כי זה לא נראה טוב לטי באג שלנו .... וסי נוט עם נאום מרגש על משפחה ... הסצינה האחרונה של העונה עוד רצה לי בראש לראות את 5 הגברים( אברוצי , מייקל , סוקרה, לינקולן וסי נוט רצים בשדה הפתוח כשהמטוס כבר באוויר בלעדיהם ובאליק והשוטרים מטרים מהם ואין בעצם ממש לאן לרוץ.. איך מייקל יצא מזה?

למעלה