X MEN EVOLUTION

Z E R O

New member
../images/Emo222.gifX MEN EVOLUTION

סיימתי לצפות בסדרה, אני חייב להגיד שנהנתי מאוד, רק חבל שאין המשך אחרי העונה ה-4, מדוע? אחרי הכול...
בסוף הפרק האחרון של העונה ה-4, רואים מבט על העתיד ורואים את האקסמן בעתיד ואת הפיניקס והסנטינלס וכו... ומאוד היה נחמד עם היו ממשיכים את זה. *אשמח לעורר דיון בנושא.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהסידרה בוטלה ../images/Emo10.gif אני בטוח

שרוב הפורום היה שמח לראות המשך.. במיוחד כי במקור זה היה פורום על הסידה הזו P=

Artoo Detoo

New member
היא לא בוטלה,

היא פשוט נגמרה. הייתי שמח לראות סדרת המשך.

El ad

New member
אני די בטוח שהיא בוטלה.

אין ממש דבר כזה "נגמרה" - תמיד אפשר למצוא עוד סיפורים. בכל מקרה, זכור לי בערפול מסויים שקראתי שהיא בוטלה.

Z E R O

New member
אבל...אבל...../images/Emo58.gif

הראו את המדים המגניבים החדשים שלהם וכול זה... ואת סאגת הדארק פיניקס וכול זה... נו באמת.. רוצה עוד...!!! !!!

spidey 82

New member
תתלונן בפני WB שהעדיפה את טין

טייטנס וסדרות דמויות אנימה מחורבנות על פני אבולושן.

Evil Beast

New member
היי היי!

עד טין טייטנס! טין טייטנס זו אחלה סדרה! אבל אנימה סאקס. אבולושן>>מגה מן.

El ad

New member
לא הראו כלום.

הראו את העתיד הקרוב והרחוק, אבל רק כדי שהצופים ידעו מה הם לא הולכים לראות לעולם. מן הסתם הסדרה לא היתה ממשיכה עד שהיית רואה את כולם בוגרים, נכון? פשוט תתייחס אל זה כאל שיר פרידה. מה שכן, לא ברור לי למה הסדרה בוטלה מלכתחילה. היא לא הצליחה או משהו כזה? לדעתי היא היתה מעולה, והרבה יותר טובה מהסדרה הקודמת.

spidey 82

New member
החלטה שרירותית של מנהלי הערוץ.

לא בגלל כשלון (שלא היה) או משהו כזה.

El ad

New member
טוב אז כנראה שנאלץ לזרוק להם

ביצים סרוחות על הדלת כאות מחאה.

Z E R O

New member
אני חייב להגיד שצפיתי החודש בכל...

הסדרה ונהנתי מכל פרק ופרק, צחקתי ונהנתי מכל האקשן וההומור והתפלאתי שהסדרה כתובה יפה ולא משעממת... חבל לי שלא עשו לה המשך, יכל להיות נהדר... אני חייב להגיד שהכותבים,האנימטורים והמדובבים עשו עבודה מצויינת. בתור חובב אנימה-סדרה פשוט מצויינת בשביל אמריקאית!

Artoo Detoo

New member
גם אני מאוד אהבתי את הסדרה

צפיתי בסדרה כשהיא שודרה בערוץ הילדים, כמה שמחתי שלא דיבבו אותה.. אבל בגלל התרגום בעברית ילדים בארץ חושבים שלוולברין קוראים זאבון ולנייטקראולר אפלוליין.

spidey 82

New member
זאבון זה תרגום נכון, אבל אני שונא

אותו. אפלוליין=סאקס. חתולית? בלעע... שכחתי איך תרגמו את רוג.

Artoo Detoo

New member
זאבון זה לא תרגום נכון

תרגום נכון זה גרגרן. ואת רוג תרגמו לפראית. אני גם זוכר שתרגמו את ג'אגרנאוט ל-''הדורס'', שם דווקא די מגניב לאומת האחרים. ואת קוויקסילבר תרגמו לכספית, תרגום נכון אבל גורם לו להשמע כבת. איך תרגמו את השמות של גמביט, קולוסוס, סקראלט וויץ', ופיירו?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגמביט נשאר גמביט

קולוסוס הפך ל"ענק" סקארלט וויץ' ל"מכשפה הארגמן" פיירו ל: להביור או להבה אני לא ממש זוכר

El ad

New member
מאיפה לעזאזל הבאת את זה?

wolverine בעברית זה או "גרגרן" או "הזאבון הזולל" - בעל חיים שהוא בהחלט לא נמיה (mongoose).

למעלה