Our SuperNatural Weekend

WatchMeWatchYou

New member
חחחחחחחחח

אויש נו איתך, אבל אני תכננתי לחטוף אותם... טוב נו, אולי נוכל לאחד כוחות??

sapiruush

New member
אני אומרת בואו נעשה להם ביקור בתים D:

וסתם לידיעתכן ... יש לי מיטה גדולה .. אז אפשר לבוא אליי חחחחח
אני ליד ג'נסן , אבל יש צד שני מי שרוצה
(בקשר לדניל .. חברה זה לא קיר .. אתן יודעות
)

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo6.gif

ולא חברה זה לא קיר. אבל גם קיר אפשר בקלות להוריד
(לפחות זה מה שאני אומרת לעצמי בקשר למישה ואשתו
)

חחחח שירן ../images/Emo6.gif

צודקת בקשר לקיר..אניוואי אם ג'נס בקטע של ג'ינג'יות (ודניל היא אפילו לא באמת ג'ינג'ית) אני אצליח להשכיח אותה ממנו מהר
צריך לתכנן מבצע חשאי

sapiruush

New member
נצבע את השיער בשבילו ../images/Emo6.gif חחחחחח או ש..

לא צריך לצבוע את השיער . שהוא יראה כמה שהישראליות יפות הוא לא ידע מה זה ג''ינג'יות . הישראליות הכייי טובוותתת (פונפונים עפים באוויר)

חחחח יש מצב..

אני לא יודעת אם יש לי מראה ישראלי במיוחד
אבל אני סומכת על השיער הג'ינג'י שלי שיעשה את העבודה ויהפנט את ג'נס
אחרי הכל..דניל סתם צבועה..

sapiruush

New member
כך אחת תפעיל את הקסמים שלה על הבנים וזה

יעבוד
ולא ידעתי שהשיער של דניל צבועה חחחח טובה לדעת

ברור שזה צבוע

אין צבע אדום כזה טבעי..יש ג'ינג'י אבל שלה זה יותר בכיוון האדום וזה בטח לא טבעי..

עונהה

דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב - פרק הבכורה של העונה החמישית ממשמש ובא! רע - איזה משתמש מעפן בוויקיפדיה חסם את כתובת האיי-פי של המחשב שלי (אני לא יכולה לשנות ערכים, דאמיט!), ואין לי מושג למה! ממזר סדיסטי :| שיר שעשה לכם ת'שבוע: Daughtry - Tennesse Line (אין, חולה על הלהקה הזאת). וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: הפספוסים של "על טבעי" והטריילר הצרפתי של "ניו מון". ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר - "מישהו לרוץ איתו" סרט - "ההתנקשות בג'סי ג'יימס בידי רוברט פורד הפחדן" (השם של הסרט הזה יכול להוות חצי מהתסריט שלו
) תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: התחדשות השבוע: יש לי זיכרון של חתול XDFD רוצים\ות להוסיף משהו? F*** YOU, WIKIPEDIA.

הטריילר הצרפתי לניו מון? ../images/Emo2.gif

*הולכת לבדוק ביוטיוב* אוף שיגיע כבר נובמבר!!! ואני אבדוק גם ת'שיר של דוטרי יש לי כמה שירים טובים שלהם..

למעלה