Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo222.gifOur SuperNatural Weekend ../images/Emo222.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

A m e l y

New member
ראשונה

דבר טוב\רע שקרה השבוע: הסתפרתי בשעה טובה/פסיכומטרי זה קקה! שיר שעשה לכם ת'שבוע: -- וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: -- ספר\סרט\סדרת השבוע: --/רובוטריקים בHD
/ניפטאק 3 תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: -- התחדשות השבוע: עוד מלא מלאמלאמאמלאמלאמלאמלא ש.ב ומבחן מחצית רוצים\ות להוסיף משהו?שבוע טוב ומשמח לכולם

to the end1

New member
שבוע טוב../images/Emo152.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: אני נמצאת בפורום של דניאל תבורי והשבוע היה לנו מפגש פורום ודניאל הגיע לשם אם אחים שלו וחיבקתי כמה פעמים חחח הצטלמתי איתו והיה מדהים אני כבר רוצה לראות אותו שוב...
שיר שעשה לכם ת'שבוע: דניאל תבורי-אהבה כנה smashing pumpkins -zero
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: הפיספוסים של על טבעי עונה 4
ספר\סרט\סדרת השבוע:
.
.על טבעי,אורות ליל שישי,כריסטין הישנה,סמנתה מי, שני גברים וחצי,המלך היל.
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אני ודניאל מהמפגש...איזה יפה הוא אני אוהבת אותו
התחדשות השבוע: כלום...
רוצים\ות להוסיף משהו? שיהיה לכולנו שבוע טוב

שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

אין כמו לפגוש מישהו מהטלוויזיה שאת אוהבת ולא חלמת אפילו שתתקלי בו (טוב בעצם במקרה של דניאל זה יותר הגיוני שיהיה מפגש מעריצים) לי זה קרה עם לאון שניידרובסקי וטדי דאן מורוניקה מארס

to the end1

New member
חחח תודה רבה../images/Emo24.gifאת לא מבינה איך התלהבתי

כשניגשתי אליו מרוב התרגשות לא ידעתי אם לחבק אותו או ללחוץ לו את היד חחחח אז חיבקתי אותו...

MY ANSWERS

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: יצא לי לבלות בדיזינגוף סנטר עם חברה ועשינו שופינג ולאון שניידרובסקי החמוד עבר לידי במעבר חצייה (זה כבר פעם שלישית שאני רואה אותו) אבל לצערי לא זכרתי שיש לו יומהולדת אז אמרתי היי והתעצבנתי על עצמי שלא זכרתי ואמרתי מזל טוב! והייתי עם אותו חברה גם בים
שיר שעשה לכם ת'שבוע: שיר חדש של BOYS LIKE GIRLS שנקרא HEART HEART HEARTBRAKE וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: דפנטלי הGAG REAL של SN!!! ג'נסןןןן
ספר\\סרט\\סדרת השבוע: אממ קורא המחשבות..אני ממש אוהבת את זה וחבל שיש לזה רק עונה 1! ואין לי מושג למה אבל השחקן הזה קרייג שמשחק את טובי ממש עושה לי את זה! ואני בכלל לא אוהבת שחרחרים עם עיניים כחולות! תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אני אנצל את זה שזה סוג של OFF כדי לשים תמונה של קריסטן!
התחדשות השבוע: שום דבר חדש
רוצים\\ות להוסיף משהו? אני הולכת לראות היום את אשתו של הנוסע בזמן! מקווה שהסרט יהיה טוב כי הספר נמרח כמו לא יודעת מה!

to the end1

New member
חשבתי שלקורא המחשבות יש 2 עונות...ועל איזה וי

וידיאו את מדברת של על טבעי?

הפספוסים של עונה 4..

לפספוסים באנגלית קוראים BLOOPERS או GAG REAL
וכן בדקתי בIMDB ויש רק עונה 1..SUCKS!

WatchMeWatchYou

New member
ממה שהבנתי עוד יש מצב לעונה נוספת

הסדרה שודרה לראשונה בארה"ב רק במרץ 2009. הפקת הסדרה מתבצעת בקנדה ע"י חברה קנדית. רשת NBC רק משדרת אותה. מה שבעצם אומר שאם בקנדה ובשאר העולם הסדרה הצליחה (ואין לי מושג לגבי זה, אני אפילו לא צופה בסדרה), יש עוד סיכוי שהחברה הקנדית תמשיך להפיק אותה. למעשה הסדרה עדיין לא בוטלה רשמית, אלא רק שידורה בארה"ב.

sapiruush

New member
My Supernatural Weekend

דבר טוב/רע שקרה השבוע :
או בחופש הגדול או בחופש פסח אני נוסעת בעזרת השם לחווה בטקסס או בדלאס או בסן אנטוניו או משהו כזה לחודש בערך
כל השבוע למדתי מטמתיקה בלי הפסקה אצל משפחה בצפון =|
שיר שעשה לכם את השבוע : pink floyd - pigs
וידאו שעשה לכם את השבוע : הפספוסים של העונה רביעית חחחחחחחח
ספר\סרט\סדרת השבוע :
\סינס\על טבעי , הלוחשת לרוחות ובניחוש חוקר
תמונה שעשתה לכם את השבוע : הסוס של ג'נסן דומה בול לסוסה שלייי !!! איזה מגניב זה חחחח
התחדשות השבוע : דברים לבצפר חח
להוסיף משהו ? חחחחחחחחחחח האמת שאני חייבת . שהייתי אצל סבתא שלי לקחתי את המחשב בנייד והרקע שלי במחשב זה ג'נסן . ואמא שלי מתה על ג'נסן וג'ארד (היא גם מכורה לעל טבעי חחחחח) . קיצר .. אמא שלי אני וסבתא שלי ישבנו בתוך הבית במזגן וזה והמחשב שלי דלק והיה פתוח שרואים את התמונה של ג'נסן . אז אמא שלי אמרה לי ספיר הכרת לסבתא את דיןדין החתיך ? אז סבתא שלי עושה לי מי זה דין דין ? אז אמרתי לה זה שברקע וקוראים לו ג'נסן . אז היא אמרה לי מי זה חבר שלך ? אז אמרתי לה לא .. הוא שחקן שאני אוהבת מאוד. אז היא אמרה כן .. הוא גבר נאה מאוד , אבל הוא נוצרי חמודה . אז אמרתי לה זה בסדר סבתא , אין לי סיכוי איתו ממילא .. הוא גדול ממני ב - 16 שנים . אז היא אמרה לי הוא בן 30 ?! הוא נראה הרבה פחות . הוא ילד יפה . חחחחחחחחחחחח הרגה אותי . ואמא שלי ראתה איתי את הפספוסים של העונה הרביעית והתאהבה בג'ארד סופית . עאלק היא עושה לי איזה ילד מתוקקק הוא !!!!!!!! אז אמרתי לה אמא , בואי נאמץ אותו ! אז היא אמרה לי ואיפה נשים אותו ? אז אמרתי לה הוא ישן איתי במיטה בחדר חחחחחחחחחחחחח חפרתי חחחחחחח

חחחחח באמת אתן קורעות ../images/Emo6.gif

למה סבתא שלי ואימא שלי לא קוליות כאלה..
וואי למה את נוסעת דווקא לחווה שם? יש לך משפחה? כי לא נראה לי שיש שם מי יודע מה אטרקציות..אבל אם את נוסעת לסן אנטוניו או דאלאס את חייבת לחפש את המשפחות של ג'ארד וג'נס!!

sapiruush

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

ובואי נגיד שלהיות בחווה בטקסס ולחיות כמו האנשים האלה זה פשוט החלוםםם שלייייייייי . זה לרכב עם סוסים מ ל אאאאא וסוסים אפשר להגיד שזה 95% מהחיים שלי ! זה פשוט החלום שלי . ו .. אם יצא לי להיות בדלאס או בסאן אנטוניו אני בטוח יחפש את המשפחות שלהם ! אני רק מקווה שאם אני ימצא (שהאחוזים שואפים לאפס חחחחחחח) אני מקווה שהם יהיו בבית

to the end1

New member
אני מרגישה בדיוק אותו דבר.סוסים הם

החיה שאני הכי אוהבת בעולם ואני מתה לקנות בית ענק ולהקים חווה בחצר של הבית שלי מלאה בסוסים חחחחחחחח

sapiruush

New member
חחחחחחחחחח כן גם אני !!

יש לי 2 סוסות אצל סבתא .. כאילו .. הן לא ממש שלי הן של כל המשפחה . אבל זה לא שווה .. אני לא רואה אותן ממש הרבה , יותר כייף שיש לך סוס מתי שאת רוצה בבית

מקסימום..

אם הם לא יהיו בבית תשאירי להם בדואר מכתבים לג'נס וג'ארד וכתובת אימייל שלך לתגובות

sapiruush

New member
חחחחחחח הלוואייי ../images/Emo3.gif

קודם כל אני יגיעה לשם חחחחחח ואם כן ... הדבר הראשון שצריך להודיעה להם ש ... פאקינננגגגג אנשיייםםםם מחכים לפאאקייינננגגגג הרגע שהם יבואו לארץץץ כבררר . חחחחחחחחח אם בע"ה יום אחד הם יבואו לארץ ויהיה כתוב בעיתונים "2 השחקנים הראשיים של הסדרה המצליחה 'על טבעי' נחטפו לאחר הכנס . לא ידוע מקום מיקומם המשטרה חוקרת" אל תדאגו .. הם בטח אצלי בבית וכולכם מוזמנים

למעלה