שאלון

chen010189

New member
משתמע שאני "בור ועם הארץ"........

כולם פה על ממוצע 90+ רק אני כבר 11 שנה עם ממוצע 70-75

נעמקה19

New member
לי אין ממוצע בכלל...

וחוצמזה גם התעודה שלי לא כזו אחלה בחלה...

dollzy

New member
אבל את בת 10 אז נסלח לך..

סתם סתם!! אני צחקתי!!!! חן לא לקחת ברצינות!!! אני אוהבת אותך!! אז לא לא לקחת ברצינות! חן.. לא לכעוס עליי.. וחוץ מזה זה לא כזה נורא.. יש בהרבה יותר גרוע.. חוץ מזה את ממש חכמה!! אז די!

Rioter

New member
כי את בי"א. ../images/Emo2.gif זה מצויין.

טכנית, י"א נחשבת לשנה הכי קשה. ו.. 11 שנים?
טובנו. יש לך עוד שנה וחצי וזהו.

dollzy

New member
כן! מצדיקה אותך מאוד!!

י"א היא באמת השנה הכי קשה.. ומניאקית קטנה.. כשאני איהיה בלחץ של כיתה י"ב את לא תלמדי.. אבל תיהיה בצבא.. אז אני כבר לא יודעת מה יותר עדיף..

Rioter

New member
יי"ב? ../images/Emo6.gif

אומרים שזה.. אהה.. טוב, לאמשנה, אני.. לא אגיד את הביטוי המדוייק, אבל זה... אהה.. "חופש", בעיקר. :X

Rioter

New member
'חופש' זה בעדינות,

אני בכוונה לא אומרת את הכוונה האמיתית. :X

chen010189

New member
סאדו?

(זאת המילה הכי גרועה לפורום כזה שיכלתי לחשוב עליה
)

רחמוס

New member
תשובות על השאלון..

• שאלוןו chen010189 ו 14:58 | 03/02/06 שם:שני רחום. גיל+כיתה:13,ח'. עיר:הרצליה..(= חדשים\ותיקים בפורום?די חדשים.. איזה פרק השבוע הכי אהבת?84 איזה דמות בלטה השבוע?ידידיה. נהנים בפורום?מאווד כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?בכלל לא! מה אתם שומעים עכשיו?because of you מה אתם לובשים עכשיו?חולצה ורודה ומעל סווטרשרט שחור ומכנס אפור. מה מתחת? סתם!תחתונים.. חח מה אתם רואים מאחוריכם?הארון שלי. מתגעגעים לקיץ?מאווד קיבלתם תעודה?לא.. עוד שבוע..! מה הממוצע? מה אתם מתכננים לסופ"ש?כלוםם! מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?סתםם! אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?מתמטיקה.. אני גרועה.. מימי המכווערת! מדוע?כי אני גרוועה! משחק או מוזיקה?משחק! מדוע?אני חולה על תיאטרון... וחולמת להיות שחקנית! מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? להיות שחקנית.. ולטוס מסביב לעולם! אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?כןן.. חוץ מהקטע עם המרשמלדה..חח מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....אוהביםם מתכננים משהו לט"ו בשבט?לא.. ולפורים?להתחפשש איך עבר עליכם השבוע?דיכאון! מה קניתם השבוע?מחברות..חח מה עשיתם השבוע?:כלום מה גיליתם השבוע? שיש אנשים ממש ממש מגעילים.. ושחצנים! כמה ימים יש בשבוע?7 ימים! מה זאת השאלה הזאת? כמה אותיות יש במילה: שבוע?4 אותיות מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבועות נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? כןןן היה אחלה שאלון..(=

nWkobi

New member
תשובות

שם: קובי גיל+כיתה: 22 וחצי...מה זה כיתה אבל? עיר: קרית מוצקין סיטי. חדשים\ותיקים בפורום? לא זה ולא זה,למרות שאני בהחלט מרגיש ותיק מבחינת ההשתלבות. איזה פרק השבוע הכי אהבת? כווווווווולם. איזה דמות בלטה השבוע? איה
נהנים בפורום? מן הסתם...אחרת לא הייתי פה. כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? שאני אכעס על הבת דודה שלי?
מה אתם שומעים עכשיו? מ-ש-י-נ-ה! מה אתם לובשים עכשיו?טרנינג. מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? דגל של מכבי חיפה על הקיר. מתגעגעים לקיץ? רק קיץ! קיבלתם תעודה? מה זו תעודה? מה הממוצע? מה זה ממוצע? מה אתם מתכננים לסופ"ש? מרתון DVD + כדורגל. מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? אין משהו קבוע. אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? זכרון כמו של איה. מדוע? כי זה יכול לעזור מאד אם יהיה לי זכרון כזה...לא ששלי כ"כ גרוע כן? משחק או מוזיקה? תלוי בחשק...אם בא לי משחק אז משחק או מוזיקה אז מוזיקה...אז אפשר לומר ששניהם. מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? אני כבר גדול
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? לא. מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מישהו אמר שלא אוהבים אותה? מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא. ולפורים? לא. איך עבר עליכם השבוע? כרגיל. מה קניתם השבוע? כלום. מה עשיתם השבוע? - מה גיליתם השבוע? - כמה ימים יש בשבוע? 111. כמה אותיות יש במילה: שבוע? 27.3 לא? מאיזו מילה באה המילה: שבוע? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? בעיה שלכם י'שבוע!

../images/Emo41.gifעוווווווווונה../images/Emo41.gif

שם:אורטל
גיל+כיתה:15 כיתה ט'
עיר:נס ציונה
חדשים\ותיקים בפורום?חדשים[?]
איזה פרק השבוע הכי אהבת?85
איזה דמות בלטה השבוע?דון
נהנים בפורום?אה הא
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?חחחח לא...בקטנה
מה אתם שומעים עכשיו?אני מדברת בטלפון עכשיו
מה אתם לובשים עכשיו?מכנס שחור + 3 שכבות
מה מתחת? סתם!חחחחחחחחחחח
מה אתם רואים מאחוריכם?קיר
מתגעגעים לקיץ?לא כ"כ..
קיבלתם תעודה?כן..
מה הממוצע?78
מה אתם מתכננים לסופ"ש?אממממ לא יודעת
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?בבית
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?את הכישרון של איה
מדוע?כי ככה... זה הכי טוב
משחק או מוזיקה?משחק
מדוע?ביגלל שאני אוהבת את המקצוע הזה
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?להיות שחקנית
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?יאפ:)
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....חחחחחחחח
מתכננים משהו לט"ו בשבט?לא יודעת..
ולפורים?בנתיים לא
איך עבר עליכם השבוע?נחמד.. לא משו. ללללללללא בעצם עבר טוב מאוד
מה קניתם השבוע?אמממ אמממ ניראה לי שוקולד חחח
מה עשיתם השבוע?לימווווודים לימווודים וזהו
מה גיליתם השבוע?דבר מעניין מאווד
כמה ימים יש בשבוע?7[?]
כמה אותיות יש במילה: שבוע?4
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?מהמילה שבע[?]
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?חחחחח כןן
בעיה שלכם י'שבוע!

KiShKooSh

New member
עוטנה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif../images/Emo9.gifמוטי שולט../images/Emo47.gif

שם: ביקי
גיל+כיתה:16+י"א
עיר:הוד השרון
חדשים\ותיקים בפורום?הקמתי בפורום מאחז לא חוקי(אחרי שפינו אותי מהמאחז ליד העמוד)
איזה פרק השבוע הכי אהבת? לא יודעתת:S
איזה דמות בלטה השבוע?ניצן
נהנים בפורום?יאפ:)
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? לא, העיקר ליאת כפרעליה(זהו, כאן נגמר המשפט)
מה אתם שומעים עכשיו? לרוץ מהר וסינגפו, שניהם נעם שלחה לי
מה אתם לובשים עכשיו?
שש...
מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם? מחזה שווה
מתגעגעים לקיץ?כן
אילת, חם גופיות
מה אתם מתכננים לסופ"ש? הצגות...
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?כלום, נחה
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? במבטא האנגלי קנדי של אדם
מדוע?כי אני רוצה מבטא(אפילו שיש לי:S)
משחק או מוזיקה?משחק
מדוע?כי אני מכורה, זו התמכרות
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? לא יודעת, כרגע אני משחקת, אבל אלוהים גדול
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?
|קישקוש|(אייקון שידיד שלי הקדיש לי
מוטי)
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....אני לא כזו נרקסיסטית
מתכננים משהו לט"ו בשבט?כן לשתול עץ תפוזים
ולפורים?
:-X
איך עבר עליכם השבוע?מצויין! ניסן זה כיף
מה קניתם השבוע?את "חשמלית ושמה תשוקה" ואת "בית הבובות"
מה עשיתם השבוע?ילד
?
מה גיליתם השבוע? שהספה הירוקה חזרה למקומה
כמה ימים יש בשבוע?8, זו שנה מעוברת
כמה אותיות יש במילה: שבוע?9 אם בערבית(אל אוסבוע)
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע(נכון אני גאון?)
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא
בעיה שלכם י'שבוע!
מוטי

KiShKooSh

New member
זה עונה../images/Emo122.gif אבל גם עוטנה מתקבל

אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי מה זה עוטנה

למעלה