עונה../images/Emo26.gif- פליז תקראו...
שם:ליזה גיל+כיתה:11 וחצי כיתה ו' עיר:נתניה חדשים\ותיקים בפורום? אמממ, אני די חדשה בתפוז, אבל אני לא כותבת פה הרבה איזה פרק השבוע הכי אהבת? הפרק באחרון בשבוע (שחכתי את השם והמספר) איזה דמות בלטה השבוע? אממ, ניצן? נהנים בפורום? כן... כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? אה?
מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה אתם לובשים עכשיו? מכנס חולצה וג'קט מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם? דלת מתגעגעים לקיץ? כןןןןןןן, מאודדדדדד קיבלתם תעודה? עוד לא, ביום שישי נראה לי... מה הממוצע? עוד לא קיבלנו אמרתי!!! מה אתם מתכננים לסופ"ש? כלום... מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? טלוויזיה ומחשב אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? הייתי בוחרת באדם, אני חייבת להשתפר באנגלית!!!!! משחק או מוזיקה? משחק מדוע? כי... אני רוצה להיות שחקנית, וגם דוגמנית, אה, וגם מנחה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? שחקנית,דוגמנית,מנחה אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? לא סובלת מרשמלדה!!! ואני לא אוהבת לקשקש... מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... אה? מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא... ולפורים? אמממ, לא נראה לי שאני מתחפשת, ואם כן, אז לסופרסטארית איך עבר עליכם השבוע? אחלה מה קניתם השבוע? אממ, לא נראה לי שקניתי משהו מה עשיתם השבוע? למדתי, ראיתי השמיניה ועוד... מה גיליתם השבוע? סוד של חברה שלי... יווווווווו, זה היה סוד כל כך... כל כך... אמממ... כמה ימים יש בשבוע? לא יודעת, כמה? כמה אותיות יש במילה: שבוע? ש'-1 ב'-3 ג'-2 אופס... התבלבלתי, שניה... ש'-1... מאיזו מילה באה המילה: שבוע? מי בא לשחק שבועים? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? דווקא לא... בעיה שלכם י'שבוע!