שאלון

dollzy

New member
חחח נעם רציני עכשיו יש לך יותר מידי

אחיות.. גם אחותך האמיתית גם ביקי וגם אני

KiShKooSh

New member
ומה עם שיר השניה?

היא תאומתי (בהתחשב בעובדה שהחיים שלנו כמעט זהים וזה מפחיד:S) גם היא משפחה של נעם

Rioter

New member
../images/Emo2.gif ועכשיו גם חן,

בהתחשב בעובדה שלי ולה יש פרת ים משותפת.

chen010189

New member
כשהייתי קטנה...

ביסודי, הייתי מרביצה לילדים קטנים ממני מטפסת על עצים על גגות גרמתי לילדה אחת לשבור את כל רנ"מ איבריה במשך 6 שנים
הייתי סאדיסטית בטירוף.

chen010189

New member
עד שהמים באמבטיה יתחממו.....

שם:חן
גיל+כיתה:17, י"א
עיר:חיפה
חדשים\ותיקים בפורום?ותיקה
איזה פרק השבוע הכי אהבת?84
איזה דמות בלטה השבוע?איה
נהנים בפורום?מאוד
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?שאני אכעס על עצמי? חלילה
מה אתם שומעים עכשיו?רוח חזקה
מה אתם לובשים עכשיו?מכנס ספורט לבן וחולצת בית ספר שחורה
מה מתחת? סתם!אני והראש שלי...
מה אתם רואים מאחוריכם?ארון בגדים
מתגעגעים לקיץ?בטירוף
קיבלתם תעודה?כן
מה הממוצע?72
מה אתם מתכננים לסופ"ש?לסדר תיק הפקה, לשבת עם המונולוג שאני עובדת עליו ולנוח...
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?ישנה ומשתדלת לאגור כוחות לשבוע החדש... כי אח"כ אין לי כח לכלום
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?זיכרון
מדוע?כי יש לי בעיה עם זיכרון לטווח קצר וארוך... וזה מפריע לי בלימודים ובעוד דברים
משחק או מוזיקה?משחק
מדוע?כי זה מה שאני רוצה לעשות בחיים
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?עיתונאית ושחקנית
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?תמיד, אבל מרשמלדה בגבול, אני עדיין רוצה להצליח לעבור בדלת של המעלית בלי לקפל את עצמי...
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....חשבתי ואני עדיין חושבת כך
מתכננים משהו לט"ו בשבט?בטח כבר יארגנו לנו איזה משהו בבית ספר
ולפורים?ת"א!
איך עבר עליכם השבוע?נורא איטי ומעייף בניגוד לקודמים...
מה קניתם השבוע?פנאי פלוס, פיתה עם חומוס וצ'יפס, סוכריית טופי
מה עשיתם השבוע?למדתי, עשיתי חזרות להצגה, התעייפתי, התפגרתי.
מה גיליתם השבוע?לעבוד עם במאים זה קורע
כמה ימים יש בשבוע?שנייה תנו לספור באצבעות...
כמה אותיות יש במילה: שבוע?חכו, אני סופרת...
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?אני יודעת! אני יודעת! שבע!
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא
בעיה שלכם י'שבוע!אמא'שך שבוע
....אה אופס, אני אמרתי את זה

עונה../images/Emo26.gif- פליז תקראו...

שם:ליזה גיל+כיתה:11 וחצי כיתה ו' עיר:נתניה חדשים\ותיקים בפורום? אמממ, אני די חדשה בתפוז, אבל אני לא כותבת פה הרבה איזה פרק השבוע הכי אהבת? הפרק באחרון בשבוע (שחכתי את השם והמספר) איזה דמות בלטה השבוע? אממ, ניצן? נהנים בפורום? כן... כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? אה?
מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה אתם לובשים עכשיו? מכנס חולצה וג'קט מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם? דלת מתגעגעים לקיץ? כןןןןןןן, מאודדדדדד קיבלתם תעודה? עוד לא, ביום שישי נראה לי... מה הממוצע? עוד לא קיבלנו אמרתי!!! מה אתם מתכננים לסופ"ש? כלום... מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? טלוויזיה ומחשב אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? הייתי בוחרת באדם, אני חייבת להשתפר באנגלית!!!!! משחק או מוזיקה? משחק מדוע? כי... אני רוצה להיות שחקנית, וגם דוגמנית, אה, וגם מנחה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? שחקנית,דוגמנית,מנחה אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? לא סובלת מרשמלדה!!! ואני לא אוהבת לקשקש... מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... אה? מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא... ולפורים? אמממ, לא נראה לי שאני מתחפשת, ואם כן, אז לסופרסטארית איך עבר עליכם השבוע? אחלה מה קניתם השבוע? אממ, לא נראה לי שקניתי משהו מה עשיתם השבוע? למדתי, ראיתי השמיניה ועוד... מה גיליתם השבוע? סוד של חברה שלי... יווווווווו, זה היה סוד כל כך... כל כך... אמממ... כמה ימים יש בשבוע? לא יודעת, כמה? כמה אותיות יש במילה: שבוע? ש'-1 ב'-3 ג'-2 אופס... התבלבלתי, שניה... ש'-1... מאיזו מילה באה המילה: שבוע? מי בא לשחק שבועים? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? דווקא לא... בעיה שלכם י'שבוע!

KiShKooSh

New member
את לא אוהבת אותי../images/Emo7.gif?

הניק הקודם שלי בתפוז היה מרשמלה, ועכשיו אני קישקוש
(למי שלא הבין
)

נעמקה19

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo80.gif

שם:נעם גיל+כיתה:13 (עוד 16 יום) כתה ז' עיר:ת"א חדשים\ותיקים בפורום?ותיקה איזה פרק השבוע הכי אהבת?לא זוכרת
איזה דמות בלטה השבוע?ניני ואדם נהנים בפורום?פחות מתמיד...אבל כן כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?לא
מה אתם שומעים עכשיו?אינטרקום מה אתם לובשים עכשיו?סריג חום, סוודר ארוך שחור, ג'ינס ואולסטר מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם?מיטה ותמונה מתגעגעים לקיץ?לא קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע?לא היה ממוצע
אבל היה תעודה בסדר...
מה אתם מתכננים לסופ"ש?כלום מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? הולכת לסרט עם חברות או מתנחלת בבית של מישהי, או סתם במחשב אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?את הזיכרון הצילומי של איה מדוע? כי זה נוח. ככה אתה יכול להיות טוב בכל המקצועות, כי אתה זוכר הכל מיד משחק או מוזיקה?משחק מדוע?מוציאים את כל מה שיש לך. מוסיקה למדתי חמש שנים. מיציתי לגמרי. והמשחק פשוט כיף... כל השבוע אני מחכה ליום רביעי לחוג משחק שלי מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?שחקנית אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?מרשמלדה זה דוחה ברמות, ולקשקש אני עושה המון... מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....אמרתי שאני כן
מתכננים משהו לט"ו בשבט? זה ט"ו בשבט עם כל הכבוד... ולפורים?לוידעת איך עבר עליכם השבוע?חרא מה קניתם השבוע? דיסק, בלונים, פלאפל ופלקט מה עשיתם השבוע?שום דבר מיוחד מה גיליתם השבוע?לא זוכרת כמה ימים יש בשבוע?שבע... כמה אותיות יש במילה: שבוע?ארבע... מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא
בעיה שלכם י'שבוע!

KiShKooSh

New member
נעם../images/Emo99.gif

תגידי מתי פוגשים אותך? אני חצי חיים בת"א ואני לא פוגשת אותך
יש לנו לפדות את כל החובות חיבוקים שצברנו במשך הזמן האחרון

למעלה