שאלון

KiShKooSh

New member
אנה אהרונוב../images/Emo12.gif?

*בדיחה לצופי משחק מכור) מכות עם אנטריקוט

O r c h i d

New member
"ליבי הייתה כאן"../images/Emo99.gif

שם: ענבל
גיל+כיתה: חסוי ויסודי. תסתפקו בזה
עיר: איזור השרון
חדשים\ותיקים בפורום? ותיק. בערך:S
איזה פרק השבוע הכי אהבת? האחרון, זה מיום חמישי
איזה דמות בלטה השבוע? איה, ניני, אדם, מיקה
נהנים בפורום? בטח מה|:
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? כן
מה אתם שומעים עכשיו? Nirvana- Smells Like Tenn spirit
מה אתם לובשים עכשיו? בגדים של כדורסל. אני אחרי אימון
מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם? קיר מגניב ומפסק של אור
מתגעגעים לקיץ? ברור מה
|מזודה|
קיבלתם תעודה? עוד לא
מה הממוצע? אין אצלנו ממוצע|יסודי|
מה אתם מתכננים לסופ"ש? להנות! וללכת לחבר לעשות עבודה;[
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? ישן הרבה
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? בכשרון של מיקה
מדוע? כי מוזיקה זה מאגניב
משחק או מוזיקה? מוזיקה
מדוע? אני אישית יותר מתעניין במוזיקה
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? מתכנת מערכות
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? מרשמלדה?
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....
מתכננים משהו לט"ו בשבט? לנטוע עץ
בדר"כ העצים שאני נוטע נהיים ממש גדולים ואם יש חופש אז לישון כמובן.
ולפורים? לאיודע. אבל זה חג מאגניב
איך עבר עליכם השבוע? מהר
מה קניתם השבוע? לאיודע
מה עשיתם השבוע? הרבה. בעיקר הייתי על המחשב
מה גיליתם השבוע? המון דברים
כמה ימים יש בשבוע? 7[?]
כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4
מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע.
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? לאO0
בעיה שלכם י'שבוע! חן? מה שתית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo55.gifעונה

שם: סתיו גיל+כיתה: ז' 13 עיר: ת"א חדשים\ותיקים בפורום? הצטרפתי לפני איזה חודש.. איזה פרק השבוע הכי אהבת? 81... הפרק שהראו את איה בפעם הראשונה אחרי התאונה ושהיה עם הקזינו שהם ניצחו... איזה דמות בלטה השבוע? איה וניצן נהנים בפורום? מאוד כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? כן חח סתםם מה אתם שומעים עכשיו? רבלדה מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? את המשפחה שלי מתגעגעים לקיץ? כןן קיבלתם תעודה? כןן מה הממוצע? 94
מה אתם מתכננים לסופ"ש? לא יודעת מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? הולכים לטייל אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע?בזיכרון צילומי.. זה עוזר לזכור חומר למבחניםם משחק או מוזיקה? תלוי איזה מדוע? אמרתי תלוי איזה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? משו שמרוויחים הרבה כסף כמו אשת עסקים וכאלה.. או מפורסמת אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? ? מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא.. עד אז... ולפורים? להתחפש חחחח איך עבר עליכם השבוע? פסדר מה קניתם השבוע? אין לי כוח לפרט מה עשיתם השבוע? מה גיליתם השבוע? שאיה חיה כמה ימים יש בשבוע? 7 כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? מהמילה 7 נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? כןןןןןןןןןן בעיה שלכם י'שבוע!

ל א ק י

New member
../images/Emo98.gif

גיל+כיתה:16 י"ב עיר: מגדל העמק חדשים\ותיקים בפורום? אמ חדשים אני חושבת איזה פרק השבוע הכי אהבת?ח :[[ איזה דמות בלטה השבוע? לאיודעת! נהנים בפורום? בטח כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?מי מה אתם שומעים עכשיו?את הפרק של אריזה משפחתית :[ מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס חולצה מעיל ונעלי ספורט
מה מתחת? סתם! טוב :[ מה אתם רואים מאחוריכם? כיסא מתגעגעים לקיץ?כן קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע?64 מה אתם מתכננים לסופ"ש?נתנאל מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?סנפלינג אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?איזה כשרונות יש להם :$ מדוע? משחק או מוזיקה?מוזיקה מדוע?כי לאיודעת מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?מתכנתת
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?מהo_O מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....ביקי כפרה מתכננים משהו לט"ו בשבט?מתי זה ולמה ולפורים?מפגש בטח איך עבר עליכם השבוע?סבבה מה קניתם השבוע?2 ג'ינסים, טרנינג, וחולצה
מה עשיתם השבוע?נתנאל, בגרות, וקצת ביצפר מה גיליתם השבוע?ששוקי רולז [סתם, ידעתי את זה גם לפני זה] כמה ימים יש בשבוע? 5 כמה אותיות יש במילה: שבוע? 8 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? מחמשת הימים שיש בו נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא בעיה שלכם י'שבוע!מה הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה :

גיל+כיתה:15 כיתה ט' עיר:אני גרה במושב. חדשים\ותיקים בפורום?ותיקה ,מאוגוסט. איזה פרק השבוע הכי אהבת? של אתמול - 85 איזה דמות בלטה השבוע? אמממ דורי. נהנים בפורום?כן מאוד. כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? ת'אמת ציפיתי אבל חפיף. מה אתם שומעים עכשיו? שקט , דומיה ,הס. מה אתם לובשים עכשיו? טרנינג וסווצרט של בצפר מה מתחת? סתם! = ) מה אתם רואים מאחוריכם? ארון מתגעגעים לקיץ? קצת קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע? 85.777 מה אתם מתכננים לסופ"ש? לישון אצל חברה מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?בבקרים יוצאת עם חברות (לא לומדת ביום שישי)בערב בבית ושבת..תלוי. אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? ציור ושפות. מדוע? לצייר זה כיף ושפות זה שימושי . משחק או מוזיקה? משחק. מדוע? זה מהנה יותר,ההרגשה של לגלם דמות מסוימת יותר מאתגרת אותי,למרות שגם מוזיקה זה דבר שהייתי רוצה להתנסות בו. אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?אממ.. תנו לי לחשוב קצת מדוע לא? לא אמרתי לא. חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא ולפורים? כע =) איך עבר עליכם השבוע?אחלה ומהר. מה קניתם השבוע? ביזבזתי השבוע על שטויות ,קופת כיתה למשל... מה עשיתם השבוע? הרבה. מה גיליתם השבוע? כל מיני. כמה ימים יש בשבוע?שבעה כמה אותיות יש במילה: שבוע?ארבע מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע - 7 נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?קצת בעיה שלכם י'שבוע!

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo214.gif

שם:יסמין
גיל+כיתה:אני בת 9 וחצי ושלושה ימים אז כשאמרתי שאני בת 9 וחצי זה לא היה נחשב כי התבלבלתי
ואני בכיתה ד'
עיר:הרצליה פיתוח
חדשים\ותיקים בפורום
נראה לי שאני נחשבת בתור ותיקה..
איזה פרק השבוע הכי אהבת?אממ..את כולם
איזה דמות בלטה השבוע?איה
נהנים בפורום?מאוד
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?לא
מה אתם שומעים עכשיו?רוני (לא עוצרת)
מה אתם לובשים עכשיו?אממ..חצאית בצבע צבאי עם חולצה של nike עם נעליי אולסטאר אדומות..
מה מתחת? סתם!נראלי מסטיק..
מה אתם רואים מאחוריכם?קיר..
מתגעגעים לקיץ?כן..
(טוב, גם בגלל החופש..
)
קיבלתם תעודה?לא
מה הממוצע?לא קיבלתי אבל אני מקווה שיהיה טוב
מה אתם מתכננים לסופ"ש?לראות סרט,לראות טלויזייה
,להיות בתפוז ולגמור את הארי פוטר
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?מה שאני עושה בסוף שבוע הזה
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?ציור
, הכישרון של נטשה (
)
מדוע?כי רציתי לדעת לצייר יפה כמוה..
משחק או מוזיקה?ניראלי מוזיקה
מדוע?כי אני אוהבת לשיר ולרקוד..
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?זמרת|רדיו|, שחקנית,עיתונאית
לא יודעת..
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?אף פעם לא ניסיתי
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....אבל..אף פעם לא ניסיתי
חחח...
מתכננים משהו לט"ו בשבט?לא
ולפורים?לא..
איך עבר עליכם השבוע?|סדגשכיף, היא לנו שני טיולים
מה קניתם השבוע?אמממ..ראש 1 סוכריה
וזהו
מה עשיתם השבוע?הרבה דברים
אבל הכיתה שלי ואני הלכנו לשניי טיולים
מה גיליתם השבוע?מאיפה חברות שלי המציאו ת'משפט הכי מעצבן בעולם..
כמה ימים יש בשבוע?אממ..בוא נספור..יום ראשון, שני שלישי, רביעי, חמישי, שישי ושבת אז כמה זה יוצא
נכון, 7
כמה אותיות יש במילה: שבוע?אפשר שוב לספור ש-1 ב-2 ו-3 ע-4 כמה זה יוצא
נכון
כל הכבוד
4
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע אולי
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?ת'אמת..כן
בעיה שלכם י'שבוע!חחח
"י'שבוע" הודגש באמצעות מדגישומטיק
אתם חייבים להשוויץ

../images/Emo214.gifאופס....

כשכתבו 'מה מתחת?' אז התבלבלתי חשבתי שמה מתחתי לא מה מיתחת

t a l 1992

New member
עונההה

שם: טל גיל+כיתה: 13 וחצי כיתה ח' עיר: ת"א חדשים\ותיקים בפורום? די חדשים=] איזה פרק השבוע הכי אהבת? כמה כמה איזה דמות בלטה השבוע? מממ לא יודעת. כל השמיניה נהנים בפורום? מאודד=] כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? סלחתי ממזמן חחח סתם בכלל לא כועסת, יודעת שזה יצא ברגע המתאים ביותר! מה אתם שומעים עכשיו? working nine to five מה אתם לובשים עכשיו? טישרט סווצ'ר ומכנס מהאנס מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? קיר חחחח מתגעגעים לקיץ? מאודדד=] קיבלתם תעודה? כן מה הממוצע? 90 מה אתם מתכננים לסופ"ש? צופים צופים וצופים מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? משפחה חברים צופים אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? הכישרון של רוני, אני חייבת עזרה במתמטיקההה משחק או מוזיקה? משחק מדוע? יותר חי, יותר מעניין מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? משחק או עו"ד אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? כן מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא.. ולפורים? כן אני מתחפשת עם כל החברות לאינדיאניות! איך עבר עליכם השבוע? סבבה=] מה קניתם השבוע? כלום מה עשיתם השבוע? מה שאני עושה כל שבוע בצפר, שיעורים חברות מה גיליתם השבוע? כמה האנשים יכולים להיות צבועים... התאכזבתי מחברה טובה כמה ימים יש בשבוע? 7 כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? מאיפה לי? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? חחח כן בעיה שלכם י'שבוע!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהההה ../images/Emo26.gif.....

שם: עומר
גיל+כיתה: 13 עוד ארבעה חודשים.... בכיתה ז'
עיר: הרצליה
חדשים\ותיקים בפורום? ותיק
איזה פרק השבוע הכי אהבת? שאדם ונטשה הלכו לשחק צל קאסיו
איזה דמות בלטה השבוע? אדם
נהנים בפורום? כןן ברור
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? אנחנו רגילים סתםםםםםם ניראה לך.... ברור שלא
מה אתם שומעים עכשיו? את הכלב שלי נובח
מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס חולצה קצרה וסוודר
מה מתחת? סתם! כלום סתםםםםם
מה אתם רואים מאחוריכם? בובת לב...
מתגעגעים לקיץ? ממש ממש ממש לא אני הכי אוהב את החורף....
את זה לא כל כך....
קיבלתם תעודה? כןן היום....
מה הממוצע? 86
מה אתם מתכננים לסופ"ש? כלוםםםם
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? כלוםםםםם
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? שפות בעיקר אבל בעצם הכלל בגלל שאני חולה על שפות ויכול להיות שאני אלמד שפות באוניברסיטה מדוע? למעלה....
משחק או מוזיקה? מוזיקה מדוע? כי זה יותר כיףף
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? באלי להיות פילוסוף....
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? איכסס מרשמלדה... בעעעעעע
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....
מתכננים משהו לט"ו בשבט? לאא ולפורים? כןן ולא אומר זה חסוי
איך עבר עליכם השבוע? כמו כל שבוע...
מה קניתם השבוע? כלוםם
מה עשיתם השבוע? לא משהו מיוחדד
מה גיליתם השבוע? שאדם מצוין בפוקר
כמה ימים יש בשבוע? מן הסתם שבע לאא
כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 ניראה לי....
מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע אבל אני ממש ממש ממש ממש לא בטוח
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? ת'אמת
לאא
בעיה שלכם י'שבוע!

j u l i a 1 3

New member
עונה

שם:יוליה גיל+כיתה: 14, ח' עיר:נתניה חדשים\ותיקים בפורום? קצת ותיקים איזה פרק השבוע הכי אהבת? פרק85 איזה דמות בלטה השבוע? אדם נהנים בפורום?כן כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?לא מה אתם שומעים עכשיו?את פרק 81 של השמיניה מה אתם לובשים עכשיו?סוודר סגול ומכנסיים שחורים מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? קיר בצבע תכלת מתגעגעים לקיץ? כן קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע?92 מה אתם מתכננים לסופ"ש? כלום. אני חולה. מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? נוסעים עם המשפחה לאנשהו. אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? שפות של אדם מדוע?כי זה כיף לדעת שפות משחק או מוזיקה? משחק מדוע? כי זה יותר כיף מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? להיות שחקנית אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? מה?? מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא ולפורים? גם לא איך עבר עליכם השבוע? לא משהו... מה קניתם השבוע? שרשרת של אדם, כוס של השמיניה, סוודר חום חמוד מה עשיתם השבוע? הייתי חולה וישבתי בבית מה גיליתם השבוע? שמיכאל אלוני כבר בן 22! כמה ימים יש בשבוע? 7 כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? כן בעיה שלכם י'שבוע!

archer girl

New member
אניייי^^../images/Emo218.gif

שם: לי:) גיל+כיתה: ח'+14
עיר: נו... חור
חדשים\ותיקים בפורום? חדשה חדשה... איזה פרק השבוע הכי אהבת? האחרון...
ג'וקים
איזה דמות בלטה השבוע? מ.... ניני
בגלל הקשר עם איה... נהנים בפורום? בטח בטח
כולם פה באמת כפרות
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? לאXD מה אתם שומעים עכשיו? The show must go on- Queen שיר טוב
מה אתם לובשים עכשיו? טישרט וג'ינס:) מה מתחת? סתם! חה
מה אתם רואים מאחוריכם? את עצמי... במראה
מתגעגעים לקיץ? קצת
קיבלתם תעודה? עוד לא
מה הממוצע? soon... מה אתם מתכננים לסופ"ש? לאדעת... משפחה, חברים... מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? משתעממים
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? אמממ... נראה לי של אבי
הייתי שמחה לפרוץ לאתר של המשטרה
מדוע? ככה
משחק או מוזיקה? ברור שמוזיקה
מדוע? כי מוזיקה זה החיים שליXD מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? להיות רופאת ילדים
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?
מדוע לא?
חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... נו אוהבים
מתכננים משהו לט"ו בשבט? נופ... ולפורים? כנ"ל... איך עבר עליכם השבוע? פסדר כזה... מה קניתם השבוע? לא זוכרת... מה עשיתם השבוע? התקבלתי לתחרות ריקודים.... לה לה לה:) מה גיליתם השבוע? שאני גאון במתמטיקה
כמה ימים יש בשבוע? שמונה
כמה אותיות יש במילה: שבוע? עם הסימן שאלה או בלי? מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? לא:) בעיה שלכם י'שבוע! זהו
היה שווה...

nadav1232

New member
עונה....

שם: נדב בן ברוך גיל+כיתה: 13 וחצי ואני בכיתה ח' עיר: הרצליה חדשים\ותיקים בפורום? די ותיק איזה פרק השבוע הכי אהבת? לא זוכר.. איזה דמות בלטה השבוע? לא זוכר עכשיו נהנים בפורום? מאוד כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? לא מה אתם שומעים עכשיו? כרגע, כלום מה אתם לובשים עכשיו? גופיה, חולצה ארוכה ומכנס קצר (חח סתם) מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? את אח שלי רואה טלוויזיה.. מתגעגעים לקיץ? מאוד קיבלתם תעודה? הייתי צריך לקבל היום אבל לא הגעתי היום לבית ספר כי הייתי חולה ממש.. מה הממוצע? מה אתם מתכננים לסופ"ש? לא מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? הולך לקניון אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? הייתי בוחר את נטשה כי אני אוהב לצייר כמוה משחק או מוזיקה? מוזיקה מדוע? כי יותר נעים להקשיב למוזיקה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? צייר או משהו במחשבים אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? לא מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... כי אני פשוט לא אוהב חחח מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא ולפורים? לא איך עבר עליכם השבוע? גם טוב וגם רע מה קניתם השבוע? כלום מה עשיתם השבוע? כלום מה גיליתם השבוע? כלום, כלום, כלום כמה ימים יש בשבוע? 7 כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 חח.. עשיתם אותי מפגר או מה? מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבו-ע נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? כןן בעיה שלכם י'שבוע! חחחחח

Super Chuly

New member
יאיי! שאלון!

שם: ליהי גיל+כיתה: 17 (י"ב) עיר: כפ"ס חדשים\ותיקים בפורום? ותיקה איזה פרק השבוע הכי אהבת? אני חייבת לומר שבסוף השבוע כל פרקי השבוע מתערבלים לי בראש לפרק אחד ואני כבר לא זוכרת איזה מהם היה ביום ראשון ואיזה ברביעי, ככה שכולם. איזה דמות בלטה השבוע? איה, ניני, רוחל'ה נהנים בפורום? בוודאי! כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? לא, אני סולחת מה אתם שומעים עכשיו? Russians של סטינג מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וסווטשירט של בצפר מה מתחת? סתם! חן!
(מוטי), אח"כ... מה אתם רואים מאחוריכם? את הדלת של החדר מתגעגעים לקיץ? לא ממש קיבלתם תעודה? כן מה הממוצע? 87 (אני מבסוטה) מה אתם מתכננים לסופ"ש? להיום אין תוכניות, כי אני די מרגישה לא משהו, למחר, נראה... מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? או יוצאת או נשארת בבית
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? את הכישרון המתמטי של רוני מדוע? זה לא ברור? אני גרועה במתמטיקה משחק או מוזיקה? מ-ש-ח-ק! (אבל גם מוזיקה) מדוע? כי אני מזייפת? מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? עד כמה נדוש שזה נשמע- שחקנית אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? ב-ר-ו-ר! מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... אני אמרתי שלא? מתכננים משהו לט"ו בשבט? כן- באותו יום יש לי אודישנים לתיאטרון צה"ל ולפורים? אני שונאת את פורים... אני מתחפשת לעצמי, כמו כל שנה איך עבר עליכם השבוע? התחיל גרוע, הסתיים נפלא מה קניתם השבוע? אמא "קנתה" לי ביטוח, כלומר הוסיפה אותי לביטוח של האוטו (נחשב מתנה?) מה עשיתם השבוע? מה לא עשיתי? מה גיליתם השבוע? כמה נהדר לנוהג ברכב אוטומטי כמה ימים יש בשבוע? יותר מדי כמה אותיות יש במילה: שבוע? חמש עם סימן השאלה מאיזו מילה באה המילה: שבוע?
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? זה מתחיל לעצבן טיפונת... בעיה שלכם י'שבוע!
ליהי :)

May Love Beli

New member
עונה!

שם:מאי
גיל+כיתה:13 ו-9 חודשים
כיתה ח'
עיר:בת-ים
חדשים\ותיקים בפורום?די חדשה
איזה פרק השבוע הכי אהבת?לא זוכרת...
איזה דמות בלטה השבוע? אדם וניני
נהנים בפורום?אממ כן... אבל אני חדשה
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? ממש לא! חפיף
מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום
מה אתם לובשים עכשיו?למה זה חשוב?
מה מתחת? ולמה זה חשוב?
מה אתם רואים מאחוריכם? את המיטה שלי ואת החתולה שלי ישנה עליה
מתגעגעים לקיץ? לא
קיבלתם תעודה? כן
מה הממוצע? 85 :S
מה אתם מתכננים לסופ"ש? לישון!
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? הולכת לחברות או שהן באות אליי... או סרט.
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? בכשרון של רוני!
מדוע? זה נראה לי מה זה עוזר בחיים! וכל שיעור מתמטיקה שיש לי ואני לא מבינה כלום אני אומרת "אחח... למה אני לא רוני?!"
משחק או מוזיקה? שניהם. אבל משחק יותר
מדוע? במשחק אני יכולה להתפרק. להוציא מהראש את כל מה שעבר עליי באותו שבוע ופשוט להנות! וכמו כמה ילדים כאן בפורום- גמאני מחכה לימי שני לחוג שלי.
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? זמרת או שחקנית.
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?מרשמלדה זה לא משו ולקשקש אני מאוד אוהבת חחח
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....אבל אמרתי שאני אוהבת!
מתכננים משהו לט"ו בשבט? לשתול איזה משהו חמוד...
ולפורים? להתחפש?!
איך עבר עליכם השבוע? סבבה!
מה קניתם השבוע? לא ממש זוכרת. אבל בעיקר מתנות לחברות.
מה עשיתם השבוע? כלום האמת
מה גיליתם השבוע? לא זוכרת
כמה ימים יש בשבוע? שבע
כמה אותיות יש במילה: שבוע? ארבע... (עם הסימן שאלה זה חמש!
)
מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? לא, דווקא מילה נחמדה בעיה שלכם י'שבוע!

עונהה

שם:שירן כהן גיל+כיתה:14 ח' עיר: עזבו במילא אתם לא מכירים חדשים\ותיקים בפורום? השמניה רק היום ניכנסתי איזה פרק השבוע הכי אהבת? של אתמול איזה דמות בלטה השבוע? איה וניצן נהנים בפורום? ברור כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין???? מה אתם שומעים עכשיו?רוני דואני מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה חח מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם? בואנה אל תפחידו אותיי מתגעגעים לקיץ? לאאאאא קיבלתם תעודה? לצערי כן מה הממוצע?60 פחות חח מה אתם מתכננים לסופ"ש? כלום מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? אני ברמת גן אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? אדם מדוע? כי אני גרוע בשפות משחק או מוזיקה? משחק מדוע? לא יודעת מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? ברמנית אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? כן זה בדיוק ביום הולדת שלי 13.2 ולפורים? לא איך עבר עליכם השבוע?אחלה מה קניתם השבוע? ג'נס מה עשיתם השבוע? כלום מה גיליתם השבוע? שיש לי אח ואני מאוהבת בו.. ללאלא סתם כמה ימים יש בשבוע? 7 לא? כמה אותיות יש במילה: שבוע? 4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? כןןן בעיה שלכם י'שבוע!

למעלה