שאלון

chen010189

New member
../images/Emo222.gifשאלון../images/Emo222.gif

לכבוד הסוף שבוע
הפעם אני ממציאת השאלות ולכן יש סיבה מוצדקת למה השאלון כל כך מטומטם(טוב לדעת שאני אומרת את זה עוד לפני שבכלל התחלתי להמציא שאלות
) המדגישומטיק: http://users.tapuz.co.il/on/mo/
שם:
גיל+כיתה:
עיר:
חדשים\ותיקים בפורום?
איזה פרק השבוע הכי אהבת?
איזה דמות בלטה השבוע?
נהנים בפורום?
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?
מה אתם שומעים עכשיו?
מה אתם לובשים עכשיו?
מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם?
מתגעגעים לקיץ?
קיבלתם תעודה?
מה הממוצע?
מה אתם מתכננים לסופ"ש?
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?
מדוע?
משחק או מוזיקה?
מדוע?
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....
מתכננים משהו לט"ו בשבט?
ולפורים?
איך עבר עליכם השבוע?
מה קניתם השבוע?
מה עשיתם השבוע?
מה גיליתם השבוע?
כמה ימים יש בשבוע?
כמה אותיות יש במילה: שבוע?
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?
בעיה שלכם י'שבוע!

Rioter

New member
זה עשה לי חשק לתותים. *עונה*

שם: שיר.
גיל+כיתה: 13, ח'.
עיר: ראשל"צ.
חדשים\ותיקים בפורום? אהה.. חדשה, נראלי.
איזה פרק השבוע הכי אהבת? שהיה ביום חמישי, הסוף היה קורע. ^^
איזה דמות בלטה השבוע? איה & מיקה+אדם. וגם רוח'לה הקורעת. אבל אין על דוררררי!
נהנים בפורום? אם לא הייתי נהנת, לא הייתי נשארת פה.
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? כן!!!!!!!!!11111111111
מה אתם שומעים עכשיו? יוני בלוך 3>
מה אתם לובשים עכשיו? מכנס צבאי, וחולצה שחורה של ביה"ס.
מה מתחת? סתם! >> חן.
מה אתם רואים מאחוריכם? עוד אין לי עיניים בגב.
סתם. *מסתובבת* את הדלת.
מתגעגעים לקיץ? לא!
קיבלתם תעודה? אכן.
מה הממוצע? 91.
מה אתם מתכננים לסופ"ש? לימודים להגשת עבודות, ואולי איזו יציאה.. אם יהיה כוח.
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? יוצאת עם חברים וכאלה.
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? אני טובה במתמטיקה ומנגנת לא רע על פסנתר, אז אני מניחה שאת הכישרון של אדם, אני באמת צריכה אחד כזה.
מדוע? .. כי אני באמת צריכה אחד כזה.
משחק או מוזיקה? באיזה הקשר? תעסוקה בעתיד? לאיודעת.
מדוע? .. כובע.
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? משפטים-פסיכולוגיה-סוציולוגיה. (וציור/נגינה/משחק בתור תחביב.)
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? מה זה מרשמלדה? ולקשקש? כה. (להלן = מחברת מתמטיקה.)
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... איך אפשר לא לאהוב את ביקי?
מתכננים משהו לט"ו בשבט? אהה.. O_____O לא.. לא ממש.
ולפורים? כן! תחפושת גאונית.
איך עבר עליכם השבוע? נפלא.. בערך.
מה קניתם השבוע? סנדוויץ' של ארומה נחשב?
מה עשיתם השבוע? מה לא?
מה גיליתם השבוע? שמבחנים במתמטיקה זה כיף.
כמה ימים יש בשבוע? 7. (סתם, 8! עבדנו עליכם!)
כמה אותיות יש במילה: שבוע? חמש. (ארבע. כן חן.)
מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שבע?
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? לא.
בעיה שלכם י'שבוע! אהה.. מה? כן חן.

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!

שם: אורטל גיל+כיתה: 13 כיתה ז' עיר: גבעתיים חדשים\ותיקים בפורום? וותיקים איזה פרק השבוע הכי אהבת? 83 איזה דמות בלטה השבוע? אדם.. אממ.. דורי וניצן נהנים בפורום? ברור!!! כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? חחחח לא
מה אתם שומעים עכשיו? אמ.. דיסק של גרין דיי מה אתם לובשים עכשיו? מכנס רגיל וקפוצ'ון מה מתחת? סתם! חחחחח מה אתם רואים מאחוריכם? ארון
מתגעגעים לקיץ? אממ.. כן! קיבלתם תעודה? לא
מה הממוצע? לא קיבלתי..
מה אתם מתכננים לסופ"ש? מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? סרט אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? אמ.. בכישרון של..איה.. כי ככה הכל היה יותר קל
(במבחנים וזה..) משחק או מוזיקה? מוזיקה! מדוע?כי אני אוהבת מוזיקה
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? נראלי שחקנית אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? הא? מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... חחחח מתכננים משהו לט"ו בשבט? לנטוע וורדים יפים וצמחים.. סתאאם.. לא יודעת ולפורים? להתחפש לכדור באולינג
איך עבר עליכם השבוע? ממממממשששש כיף!!! למה? לא אומרת
מה קניתם השבוע? חולצה+מכנס דיסק ו.. חוצצים
מה עשיתם השבוע? קניתי חולצה+מכנס דיסק וחוצצים
מה גיליתם השבוע? שאנחנו לא הולכים לסרט מהבצפר שבוע הבא
כמה ימים יש בשבוע? 7 כמה אותיות יש במילה: שבוע? ארבע מאיזו מילה באה המילה: שבוע? אמ.. אושבוע בערבית
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע? חחח כן הגיע לי עד כאן!
בעיה שלכם י'שבוע!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif טעות

מה אתם מתכננים לסופ"ש? סרט מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? יוצאים

hilasapir

New member
עונה

שם:הילה גיל+כיתה:14 ט' עיר:גן-יבנה חדשים\ותיקים בפורום?אהמ...אני יגדיר את עצמי כותיקה איזה פרק השבוע הכי אהבת?הפרק של יום חמישי איזה דמות בלטה השבוע?איה/ניני נהנים בפורום?כן כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?לא מה אתם שומעים עכשיו?blind מה אתם לובשים עכשיו?בגדים
מה מתחת? סתם! מה אתם רואים מאחוריכם?כיסא מתגעגעים לקיץ?לא קיבלתם תעודה?כן,היום!! מה הממוצע?לא בדקתי מה אתם מתכננים לסופ"ש?להתבטל מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?תלוי... אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? מדוע? משחק או מוזיקה?משחק הכיסאות מדוע?כי יש בזה גם משחק וגם מוזיקה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?איין לי רעיון אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט? לא ולפורים? לא איך עבר עליכם השבוע? בסדר מה קניתם השבוע?סוללות נתענות מה עשיתם השבוע?2 ימי הולדת (לשני אנשים שונים) 2 מבחנים,אהמ...הרצאה במכון ויצמן....קראטה....מלא דברים... מה גיליתם השבוע?שיום מתחלק ל3 חלקים(תאורייה מאיש זקן באוטובוס).....שאם רושמים לאיש שלידך שיש למורה זיפים אז יום אחרי היא מתגלחת....שיצחק לא מבין בפיוטים בגרוש...ועוד הרבה דברים כמה ימים יש בשבוע?שבע כמה אותיות יש במילה: שבוע? 8 מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?כן בעיה שלכם י'שבוע! חחחחח...........XD

Rioter

New member
*נקרעת* ../images/Emo6.gif

"שאם רושמים לאיש שלידך שיש למורה זיפים אז יום אחרי היא מתגלחת...." חזק. XD

baril

New member
../images/Emo218.gifאני קולית היום :] ואני עונה

שם:אריאל יונה :] מווהאהא גיל+כיתה: 13 כיתה ז' עיר: הרצליה חדשים\ותיקים בפורום?די ותיקה .. אבל לא כתבתי פה מ-לא זמןן איזה פרק השבוע הכי אהבת?אממ .. שניני היה צמא והלך להשתין פחח איזה דמות בלטה השבוע? ניני נהנים בפורום?כן כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?איך אפשר לכעוס עלייך
מה אתם שומעים עכשיו?מוזיקה =] מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם?מערכת סטריאו מתגעגעים לקיץ?לאא קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע?91 מוהעהע מה אתם מתכננים לסופ"ש?כלום מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?צחוקים עם חברות אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?במתמטיקה של רוני מדוע?ככה משחק או מוזיקה?מוזיקה מדוע?ככה מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?פסיכולוגית \ שחקנית כדורסל אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?מרמלדה - לא . קישקושים - כן כן כן . מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט?לא חעע ולפורים?כןן =] תחפושת איך עבר עליכם השבוע?הייתי חולה כל השבוע מה קניתם השבוע?אנטיביוטיקה מה עשיתם השבוע?שכבתי במיטה ולקחתי אקמול ושתיתי תה ומרק ומדדתי חום מה גיליתם השבוע?שיש לי חום גבוה כמה ימים יש בשבוע?7 כמה אותיות יש במילה: שבוע?6 מאיזו מילה באה המילה: שבוע? שלום נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא בעיה שלכם י'שבוע! חחחחח

עונה../images/Emo70.gif

שם:אביב גיל+כיתה:12 כיתה ו' עיר:חדרה חדשים\ותיקים בפורום?די חדשה איזה פרק השבוע הכי אהבת?אממ הפרק של יום חמישי איזה דמות בלטה השבוע?מיקה אדם איה ניצן ודורי. נהנים בפורום?מאוד
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין?
מה אתם שומעים עכשיו?את הראסמוס מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה מה מתחת? סתם!חחח מה אתם רואים מאחוריכם?שולחן מתגעגעים לקיץ?בכלל לא! קיבלתם תעודה?כן מה הממוצע?לא יודעת... מה אתם מתכננים לסופ"ש?לצאת לעיר הגדולה מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש?יוצאת לעיר בגדולה? אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?של איה מדוע?כי ככה לא צריך להתאמן למבחן משחק או מוזיקה?מוזיקה מדוע?כי הראסמוס זאת להקה,וזאת מוזיקה וגם כי אני רוצה להיות זמרת
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו?זמרת רוק
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?חח לא... מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... מתכננים משהו לט"ו בשבט?לא... ולפורים?להתחפש איך עבר עליכם השבוע?מבאס... מה קניתם השבוע?כל מיני... מה עשיתם השבוע?כל מיני... מה גיליתם השבוע?כל מיני... כמה ימים יש בשבוע?7 כמה אותיות יש במילה: שבוע?4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבע נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?חחח לא
בעיה שלכם י'שבוע!

../images/Emo194.gifעונה../images/Emo194.gif

שם: ליהי
גיל+כיתה: ח'
עיר:גבעתיים
חדשים\ותיקים בפורום? ותיקה
איזה פרק השבוע הכי אהבת? הקודם והאחרון
איזה דמות בלטה השבוע? בעיניי תמיד איה...
נהנים בפורום? מאוד מאוד!
כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? סומכת עליך!
מה אתם שומעים עכשיו? let it be
מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים וחולצה
מה מתחת? סתם!
מה אתם רואים מאחוריכם? קיר עם תמונות ומתחת את המחשב השני
מתגעגעים לקיץ? לפעמים כן ולפעמים לא
קיבלתם תעודה?לא, ב17
מה הממוצע? (ראה למעלה)
מה אתם מתכננים לסופ"ש? אני נוסעת עם ההורים שלי לאנשהו..
מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש: מתכוננת למבחנים ורואה השמיניה
אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים? זיכרון פנומנלי
מדוע? למרות שיש לי זיכרון טוב עדיין זה מאוד יעזור לי להתכונן למבחנים ולדעת טקסטים של המונולוגים בחוג..
משחק או מוזיקה? משחק
מדוע? אני יותר טובה בזה למרות שאני גם יודעת לשיר...
מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? ללא ספק להיות שחקנית!
אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)?
מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי....
מתכננים משהו לט"ו בשבט? זה יום לפני היומולדת של הילי!!!
ולפורים? להתחפש
איך עבר עליכם השבוע? בסדר..
מה קניתם השבוע? ג'ינס וסריג
מה עשיתם השבוע?לא הרבה(מלא מבחנים..)
מה גיליתם השבוע?את איה?
כמה ימים יש בשבוע? בוא נחשוב.. 7
כמה אותיות יש במילה: שבוע?4
מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבעה
נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?אני לא שומעת אותה. לא יודעת אולי השמיעה שלי לא כל כך בסדר
בעיה שלכם י'שבוע! י' חודש י' יום י' תות בננה
ליהי לאב הילי

dollzy

New member
עונה..

שם:שיר גיל+כיתה:15 י' עיר:קרית אתא חדשים\ותיקים בפורום?אני נחשבת ויתיקה לא..? איזה פרק השבוע הכי אהבת?אמממ.. שרואים את איה! איזה דמות בלטה השבוע?בעיקר הקשר של איה וניני.. נהנים בפורום? ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כועסים עליי שהברזתי גם הפעם עם הראיון של ליאת ביין? לא ,חן אני לא יכולה לכעוס עלייך! כפרה עיניים שלי! מה אתם שומעים עכשיו?את השיר של השמינייה בגירסה החדשה!! "לא מפסקים.. לא מפסיקים לנוע סתם.. לא חוזר פעמיים!" מה אתם לובשים עכשיו?חולצת ביה"ס! מה מתחת? סתם! עוד חולצת ביה"ס.. ברצינות.. מה אתם רואים מאחוריכם? את הארון נעליים מתגעגעים לקיץ? קצת.. קיבלתם תעודה?כן! מה הממוצע?92.. מה אתם מתכננים לסופ"ש? חשבתי להיפגש איתך אבל אמרת לי שאת תדברי איתי עוד 5 דקות אז אני מחכה.. מה אתם עושים בדר"כ בסופ"ש? או יוצאים עם חברים או נשארים בבית.. אם היו מציעים לכם את אחד מהכשרונות של השמינייה, במה הייתם בוחרים?אוו.. קשה.. אממ.. אני רוצה את כולם.. כולל ניצן.. להחטיף למישהו מכות זה סבבה.. ואני חייבת זיכרון כמו של איה!! וגם חוש למוזיקה לא יזיק.. ומתמתיקה.. מי לא ירצה להצליח בזה!! נטשה... אומרים לי כבר שאני מציירת יפה אז... ובמחשבים אני ממש טובה אז.. נראה לי רק של ניצן ואיה ורוני.. מדוע?הסברתי כבר למעלה.. משחק או מוזיקה? משחק.. מדוע? ככה.. כי זה מה שאני אוהבת! מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים, נכון לעכשיו? לא יודעת.. אולי מעצבת.. או אדריכלית.. אתם אוהבים לאכול מרשמלדה ולקשקש קישקוש(ים)? ברור!! מדוע לא? חשבתי שאתם אוהבים את ביקי.... ברור שאני אוהבת את ביקי! אבל אמרתי שכן! מתכננים משהו לט"ו בשבט? כן, לנטוע עצים עם המש"צים ולהפסיד מבחן במתמתיקה.. ולפורים? *חסוי* חן מבינה.. איך עבר עליכם השבוע? חביב ביותר, תודה.. מה קניתם השבוע?אממ.. כלום.. מה עשיתם השבוע?ראיתי השמינייה,למדתי לבחן במתמתיקה,למדתי למבחן באנגלית, דיברתי עם חן,נעם,ביקי,קובי,נעה,תום,אופיר... ושאר הפורום.. מה גיליתם השבוע?שאני קטנונית... כמה ימים יש בשבוע?7 כמה אותיות יש במילה: שבוע?4 מאיזו מילה באה המילה: שבוע?שבעה? נכון שנמאס לכם כבר לשמוע את המילה: שבוע?לא.. בעיה שלכם י'שבוע! אם לא אכפת לך שבע זה מספר מזל אז! תודה..

chen010189

New member
"להחטיף למישהו מכות זה סבבה"

אוקיי אני כרגע לא מצטערת שלא באתי לקריית אתא

dollzy

New member
חעחעחחעחחעחעחחעחעחחעחעחעח!!

רציני.. כשהייתי קטנה הייתי מן טום בויי כזה.. אבל לכי תדעי מה יכול לקרות.. רק היום אני וחברה שלי דיברנו על זה שאנחנו צריכות ללמוד הגנה עצמית.. (דיברנו על הרצח שהיה אתמול בקרית אתא) וזה עוד ליד הבית ספר שלנו! אבל סגרנו על גז מדמיע..

Rioter

New member
איזו מהן? ../images/Emo8.gif

[סתם. אני מנסה להצחיק ולא הולך לי.
]

נעמקה19

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מדברת על אחותי הביולוגית והקרצייה שמעריצה את הילי ילון

למעלה