סופ"ש פרוע

DanaValo

New member
חזרתי מהטיול השנתי D: יאיאיאיאא.

שיר השבוע של HIM
Vampire Heart או בכלל כל DL
שיר השבוע לא של HIM
TORN [יש קישור]
ציטוט שעשה לכם את השבוע
ציטוט עצמי >> איזה מוזר זה לקום ב-6 בבוקר ולא לטפס על הר Oם ציטוט עצמי >> המורה לספרות ולקולנוע, המחנך של ט'2 בתלמה ילין, מר איתי חרל"פ הדגול שלובש חולצה כתומה\סגולה\ כחולה היום! אהמ ,יש עוד מלא
קליפ\ הופעת השבוע
אהההה, אין אחד כזה. אולי מראות הגולן?
המלצת השבוע
תשתו הרבה מים ותהיו במקום שבו תוכלו למצות את יכולותיכם עד הסוף!
אתר השבוע
אס יוז'יואל, ישרא+
.
חווית השבוע
נמנמנמנממ, טיולשנתי?
תמונת השבוע
הסבר לתמונה: דבר ראשון אני האמצעית [ואני יודעת שאני נראית זוווועעעעההה!] והערתי את שתי החברות של באיזושהי שעה לפנות בוקר באימרה "לא הצטלמנו!!!! לקוםלקום!" שתיהן מותת בצד, ואני בשיא ההיפר-אקטיביות
תמנוה מכוערת XDDD אבל בעלת משמעות רבה
שומעים עכשיו
DL -אשכרה, הפורום מת, אבל זה בגלל חוסרזמן של אנשים ועצלנות מרובה-
סופ"ש טוב לכולם DDD: אוהבת המונים, דה-נה. 33>

Elpar

New member
כמה זמן שלא לחצתי על "הוסף תגובה"

תמיד על תגובה מהירה... שיר השבוע של HIM: אין שיר השבוע לא של HIM: אחד השירים הכי יפים ששמעתי אי פעם! Fetal Tragedy - Dream Theater! שיר כל כך יפה! ציטוט שעשה לכם את השבוע: זורמאות רק אם נתפסים קליפ/הופעת השבוע: אין המלצת השבוע: Fetal Tragedy ובכלל כל האלבוםScenes From a Memory של Dream Theater אתר השבוע: ויקיפדיה? חוויית השבוע: לנגן עם כמה חברים (אחרי המון זמן...) תמונת השבוע: זאת >>>>>> מה אתם שומעים עכשיו: Let It Rain - Eric Clapton ומיד אחרי זה... Scenes from a memory :)

FFTL

New member
הפורום לא מת. הוא בקומה

שיר השבוע של HIM: המ המ Rebel Yell :) שיר השבוע לא של HIM: בעיקר השירים של TBS מהדיסק החדש ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין ממש קליפ/הופעת השבוע: Liar של TBS המלצת השבוע: תנוחו הרבה. שבוע קשה צפוי להגיע אתר השבוע: ישרא חוויית השבוע: הרצליה!!1 D: תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו: באארור ש Taking Back Sunday

HimXAndXHer

New member
._.

שיר השבוע של HIM: חהחה, סוףסוף יש אחד! And Love Said No. שיר השבוע לא של HIM: Thirty Seconds To Mars- Saviour Lostprophets- Last Train Home Silverchair- Ana's Song (Open Fire) Bullet For My Valentine- Just Another Star Bullet For My Valentine- Hit The Floor ציטוט שעשה לכם את השבוע: "גנרל, האדם שמיש מאוד. הוא יודע לטוס, הוא יודע לרצוח. אבל יש לו חסרון אחד: הוא יודע לחשוב." ברטולד ברכט, 1938. קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:
אתר השבוע: Youtube. חוויית השבוע: אעע, אני משערת שיום חמישי. הוא היה ממש טוב ^^ תמונת השבוע: היא מדהימה כל כך. מה אתם שומעים עכשיו: Bullet For My Valentine- Hit The Floor

Elpar

New member
מי זו???

וזה השיער האמיתי שלה או תוספת שיער? זה ארוך מידי :|

inbal287

New member
לה לה לה

שיר השבוע של HIM: Sweet Pandemonium שיר השבוע לא של HIM: אביב גפן - אור הירח Goo Goo Dolls - We'll Be Here Evanescence - Lithium ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אז את מה גוגן רצה לזיין?... אה, סליחה, לצייר...? אופס
" [המורה שלי לתולדות האמנות
] קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: לקום לראות את הזריחה
אתר השבוע: תפוז כמובן חוויית השבוע: סופ"ש במצפה רמון עם אמא... אחח... מקום כ"כ יפה
תמונת השבוע: תהיה יותר מאוחר או מחר מה אתם שומעים עכשיו: את החדשות
[אני לא בבית
]

למעלה