סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo222.gifסופ"ש פרוע../images/Emo222.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: הפורום מת

little WhiSper

New member
להלהלה

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: סינרגיה- אלפי זוגות עיניים.יחד נתגבר. ציטוט שעשה לכם את השבוע: זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:לכו לטייל. אתר השבוע:
חוויית השבוע:אתמול!(טיול) ושלשום! (אותו טיול. כפור המדבר בלילה). ובטח לא יום שלישי (סיור+סיוט=סיורט.) תמונת השבוע: השקיעה במדבר... מהטיול... מה אתם שומעים עכשיו:את רעש המכוניות בכביש. ז'תומרת- כלום.

little WhiSper

New member
זה היה מיני טיול..

והיה ממש נחמד, כיף כזה
חוץ משבלילה היה קפוא בצורה שאי אפשר לתאר.... נו מדבר....

Sakai Shana

New member
הווו~

שיר השבוע של HIM: הומ... ~גירוד בראש~ שיר השבוע לא של HIM: Nana Kitade- HOLD HEART ציטוט שעשה לכם את השבוע: המורה למתמטיקה: "לא נמשיך בחומר בשיעור הזה, כי עקפנו את ההקבצה המקבילה בשלושה נושאים." אני: "איזה תותחים אנחנו!!! ^____^" ידיד שלי: "מה 'אנחנו', את פה לקישוט. .__." [כל כך נכון] קליפ/הופעת השבוע: לא יודעת X: המלצת השבוע: תעשו שיעורי בית, מי שצריך. זה מספק. לא, לא במובן הזההה!#G%$ אתר השבוע: אנאערף. X3 חוויית השבוע: מבחן במתמטיקה? אבל זה יותר טראומה. לא היו חוויות היסטריות. תמונת השבוע: -------> צלמתי. כלהזכויותשמורותוכאלה. מה אתם שומעים עכשיו: עונה פה, מדברת עם אנשים, שומעת מוסיקה, נושמת, יושבת על כיסא, מרגישה שהגרון שלי נשרף, ותיכף הולכת לחברים [אני? נשארת בבית ביומשישי? נההה]. שבת שלום! 3>

pureK

New member
איזו מצלמה יש לך??

מדהים, נראה כאילו יצאה ואבשוטס.קום

Sakai Shana

New member
כרגע פנטקס 50,

אבל התמונה הזאת צולמה ב1 לאפריל 2006, ע"י המצלמה הקודמת שלי, קאנון כלשהי שאני לא זוכרת אותה.אבל היא גרועה, זה במקרה יצא לי ככה איתה. היא מצלמה ממש גרועה. למרות התמונה הזאת.[והיא כולה 3.2 מגה פיקסל, כמו של פלאפון X33333] אבל הפנטקס החדשה, היא משו באמת. ^^ ותודה. D:

DanaValo

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

אחלה ציטוט
ותמונה יפה
סופ"ש נעיייםםם
<--- שיעורי בית מספקים, אכןכן. חחחח. חננה-רוקס.

Sakai Shana

New member
תודה~ ^^

חננה רוקס, אבל את מבינה, זה סיפק אותי כי זאת הייתה הפעם הראשונה מאז תחילת השנה שעשיתי שיעורים במתמטיקה. X3 עשיתי שיעורים... פעמיים השנה. פעם בערבית ופעם בספרות~ שבועטוב. D:

Sakai Shana

New member
אוי אוי ב"מה אתם שומעים עכשיו"

קראתי "מה עושים עכשיו" ס.ס שומעת כרגע: Olivia-Wish

EndlessSouL

New member
היי!

שיר השבוע של HIM: Venus (in our blood) שיר השבוע לא של HIM: Entwine-Losing the Ground ציטוט שעשה לכם את השבוע:Now I waste my time Without your love קליפ/הופעת השבוע: HIM-The Funeral of Hearts המלצת השבוע: ... אתר השבוע: YOUTUBE חוויית השבוע: טיול שנתי D: תמונת השבוע: X מה אתם שומעים עכשיו:MCR-welcome to the black parade

למעלה