חדשות

MaNcHi 135

New member
../images/Emo222.gif חדשות ../images/Emo222.gif

יאללה שפכו כל מה שחדש ומעניין! כבר הרבה זמן שלא עשינו חדשות..

MaNcHi 135

New member
../images/Emo68.gifזאתי, כן כן זאתי!

אתם זוכרים שסיפרתי לכם לפני כמה זמן על איחוד מהמם של FINKL? אז ליאורי (זאתי) עשתה את הקונצרט שלה שלשום וכבר מעריצים תותחים להפתעתי העלו חלקים מהקונצרט שלה ליוטיוב. אני אישית ציפיתי ליותר מהתפאורה אבל מה איכפת לי... בכל מקרה, כל השמחה וההילולה שלי היא שהמלכה (סונג יו- רי, נו באמת אתם עדיין לא יודעים??
) עלתה להופיע! הסרטון הזה תפס אותי במיוחד כי הוא צולם ממש קרוב לבמה וכנראה זה מעריץ של המלכה כי הוא התחרפן כשהיא עלתה על הבמה וצרח לה (כיף לו!!) כמו משוגע, מה גם הוא התמקד עליה הרבה! תהנו!

7han

New member
ואני מכירה מישהי שהייתה מסכימה להתחלף איתו

נכון מעין

MaNcHi 135

New member
תשמעי

הוא עוד היה רגוע יחסית למה שהיה הולך שם אם זו הייתה אני... ועוד כזה קרוב לבמה!!!

../images/Emo68.gifאהלן אהלן לכם!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חג חנוכה שמח!!
מה שלומכם יואווווווווווווווווו איזה קור
רק חבל שלא יורד גשם
היום מדליקים נר שני אז לא לשכוח
שיהיה לכם אחלה יוםםםםם!!

relax2008

New member
../images/Emo213.gifחנוכה.."אין לנו רשות להשתמש בהם..." ואנ

ואני מוסיפה שזה בערך מה שקורה לנו עם המלוכסנים לא? "אין לנו רשות אלא לראותם בלבד..."
או מקסימום לדמיין שאנחנו יחד בבית האופפה חיים קשים בחיי
...שירד לפחות גשם ויעשה קצת טוב

asia84

New member
../images/Emo8.gifטוב לי שי דרמה שהתחלתי ../images/Emo24.gif

טוב מוב שזמן מה לא ראיתי דרמות אז חנה המליצה לי על דרמה חביבה מאוד ששמה :Delightful Girl Choon Hyang דרמה מעלטפת מעניינת מאוד טוב אשים לכם קישור ששם הכול מוסבר אליה אוקי בטוח תהנוו ממנה כמוני שאני כבר בפרק 6 ולא יכולה להתנתק ממנה טוב אשמח לשמוע דעות מי שראה

MaNcHi 135

New member
../images/Emo82.gifאופה- מי נשאר?../images/Emo82.gif

נו??? למי אתם מחכים??? פאלי פאלי!!! יאללה נשארו עוד 3! # סונג יו-רי (אני מבינה שאתם חוששים לא לעמוד בקצב של מלכה אבל אני מבטיחה לעזור, אז יאללה) # סונג הי קיו (אתם בטח משוגעים שלא חטפתם אותה כבר...) # סונג סאונג האן (כאילו את סאני??? אם אותו לא לקחו ישר אז את מי????) (מי שמעוניין לקחת עוד אחד גם מוזמן!)

dayana3

New member
איך לא לקחו את שירי ואת המלכה??../images/Emo2.gif

הן היו צריכות להיחטף ראשונות

leona112

New member
מתי יש דיירים חדשים ?

אולי אני ישחק כשיהיה דיריים חדשים .

leona112

New member
אסיה , אני ראיתי Delightful Girl Choon Hyan

סדרה יפה , אהבתי את השיר שנשמע מתי שרואים את הבמאי ( אם אני לא טועה)

asia84

New member
|תודה ../images/Emo140.gif

כן דרמה מאוד נחמדה אני רק בפרק -6 ואני מוקסמת ממנה מאוד ושמחה שענית לי כן לשלב של השירים עוד לא הגעתי אבל תודה אני אעשה מרתונים השבוע בשביל לסיים אותה יאוו אני מוקסמת מדרמה ומשחקנים שם יש מלאה שחקנים מוכרים שם ומלא חתיכים אז חנה מה עשית לי הדבקת אותי עכשיו אני חייבת לסיים דרמה עד הסוףף כי ברגע שאני מתחילה זהו חייבת לסיים באותו שבוע לא אוהבת להיות במתח אז ממשיכה לצפות בא

MaNcHi 135

New member
בהמשך יכנסו דיירים חדשים../images/Emo13.gif

מה שלומך? הרבה זמן לא קפצת לביקור!

relax2008

New member
גם אני מופתעת...

חשבתי שהן מתעכבות רוצות כניסה דרמטית משהו הרי בו-ריה ידועה בדרמטיות יתר שלה (אך לא להרביץ לי מעיין איי כואב...) ושירי כפרה עליה... מה זה אף אחד לא רוצה אותה? נראה לי צריך יותר בנים בפורום
...) טוב, אני הולכת להרביץ כמה
כי חנוכה יש רק פעם בשנה ומי יודע איפה נהיה בשנה הבאה... אולי בקוריאה? (אמן
) ושם אין סופגניות יש סופגי בוייס

relax2008

New member
רק על המשעה הטוב שלהם מגיע להם ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובנוסף הם גם יפים וגם נשמעים.... אז מה יותר טוב מזה?

למעלה