חדשות

desire33

Well-known member
[ידיעה] אולי סונג יורי שנה הבאה בסדרה

שנה הבאה(2009) תופק סדרה מדהימה חדשה שתיקרא Queen Seon-deok. היא תופק ע"י האנשים שעשו את H.I.T ו - New Heart שאלה 2 סדרות מדהימות. בכל המקרה ישנם 2 דמויות נשיות מרכזיות, והכמובן הראשית ביותר היא המלכה Seon-deok. ההפקה כבר החליטה לקחת לתפקיד את השחקנית Go Hyun-jung ששיחקה בH.I.T כשחקנית הראשית(שחקנית מדהימה דרך אגב), אבל ההפקה החליטה ככל הנראה לא בטוח להעביר את התפקיד לסונג יורי או שיורי תהיה השחקנית הראשית האחרת(אבל לא המרכזית ביותר), כי ישנם 2 שחקניות ראשיות, ואחת מרכזית. כרגע הפרטים לא ידועים, אבל יורי חזקה מאוד בתמונה(אני מקווה מאוד מאוד מאוד שיתנו לה את התפקיד, כי היא יוצאת דופן), רק היופי שלה פה יתן להפקה רייטינג אדיר. הסיפור הוא על אישה בשם “Mi-shil", אשת חצר יפהיפיה אשר משתמשת ביופי שלה בכדי לסנוור את הגברים ולהגיע למעמדים הכי גבוהים במלוכה. היא תהפוך לאחת הנשים הכי משפיעות בממלכת "שילה" יחד עם המלכה Seon-deok שהיא בעצם הדמות המרכזית בכל הדרמה. עכשיו הדמות של “Mi-shil" והדמות של Queen Seon-deok הם המלחמות בין סונג יורי לשחקנית Go Hyun-jung, אם יורי תיקח את תפקיד המלכה זאת תהיה הצלחה מבחינתה. הדרמה תהיה מבית היוצרים של KBS, ולא פחות ולא יותר מאשר 50 פרקים!!! כן כן איזה חלום, 50 פרקים לראות את יורי מול העיניים שלנו, בואו נקווה בשבילה ובשבילנו שזה יקרה. תאריך יציאת הסדרה כרגע עוד לא יודע, גם הקאסט של השחקנים כרגע עוד לא סגור, כשיהיו תוצאות, תקבלו אותן. בנתיים בואו רק נקווה, טוב אני מקווה לפחות :]

MaNcHi 135

New member
המלכה היפה שלי!

בלתי מעורערת בכל מחוז פתוח וסגור! אני מקווה שהיא תקבל את התפקיד של המלכה למרות, שהייתי רוצה להראות אותה בתפקיד של רעה פעם אחת.

desire33

Well-known member
[ידיעה] לי ג'ונקי בסדרה חדשה :]

כן, כולם אמרו שהוא הולך לצבא, ולא נראה אותו במשך כמה שנים, אבל בנתיים ג'ונקי מאחורי הקלעים תיכנן לנו דרמה חדשה באופק. לדרמה יקראו Strange Heroes והיא תהיה מבית היוצרים של SBS שלמיטב זיכרונם של כולנו הפיקה את אילג'ימה השנה. ג'ונקי הולך כמובן לשחק בתפקיד הראשי כאדם גאון שכל חייו ניצל את היכולות שלו בכדי לעזור אך ורק לעצמו, אבל בגלל מוות טרדי של מישהי שהוא אהב, הוא מחליט לשנות את דרכיו ולהילחם כנגד הרוע. בואו נאמר שאילג'ימה גירסה 2? או אפילו 3 כי יש לנו את החזרה של אילג'ימה שבקרוב תעלה לאקרנים או שזה בכלל הונג גילד דונג גירסה 2? כן, כן משהו בסגנון, עוד פעם לחימה, ועוד פעם האחד כנגד הרוע - נקווה שהפעם לא יהרגו אותו. דעה אישית - למי אכפת כמה גירסאות, למי אכפת למה, כמה ואיך - ג'ונקי פה, הכול טוב והכול עובד. השחקן הטוב ביותר בקוריאה אין לי ספק בכלל, שום שחקן לא יכול להתחרות בו, ולצערי גם לא הוני, ג'ונקי הוא גזע בפני עצמו ועוד לא קם מולו איום ממשי, אני רק רוצה לראות אותו בכמה שיותר סדרות ושלא ילך לצבא, שישב בבית ויכין לנו הפתעות עם מפיקים וכותבים בקוריאה. הסדרה תיצא באפריל 2009, האמת שזה דיי קרוב ביחס לסדרות שאחרים אמורים להפיק כמו חנה יורי דנגו או הסדרה החדשה שבה יורי תתפקד, איזה כיף לנו :]

MaNcHi 135

New member
תגידי אנשים פה נראים לך קוסמים?../images/Emo6.gif

אפשר למחוק את השרשור...

MaNcHi 135

New member
שילך לצבא..שיתחשל קצת

ויעצב את גופו המסוקס.. אני רוצה קוביות של גשם!!

leona112

New member
אני רואה אלג'ימה ולא סיימתי וזה ספויילר אוף ק

קראתי את ההודעה .

MaNcHi 135

New member
סונג יו-רי בתפקיד המלכה

סדרה חדשה מבית MBC התיקרא “Queen Sun Duk” דרמה תקופתית בסגנון היהלום בארמון על המלכה סון דוק. לסדרה יהיו 50 פרקים כשיו-רי תגלם את המלכה. בהתחלה התלבטו בין לתת ליו-רי את התפקיד המשני אך גם ראשי של Mi Shil, אשר טיפסה בארמון בזכות יופיה וערמומיותה. אבל אז הערוץ קיבל קצת שכל ונזכר שמלכה יש רק אחת ונתן לה את התפקיד הראוי לה. אני לא יודעת מה איתכם אבל 50 פרקים של בו-רא עם הרבה זמן מסך
... הגעתי לגן עדן... הסדרה כמו שאמרתי תהיה עם 50 פרקים ותשוחרר באמצע 2009

MaNcHi 135

New member
The World They Live In

הסדרה החדשה של היון בין היאמי הזה
וסונג הי קיו הידועה כשירי המשודרת בימים אלה. הסדרה נפלה ברייטינג והיא הגיעה ל-5% כאשר ציפו לה
18% חלק מאשימים את שירי... שהמשחק שלה גרוע שם וחלק אומרים ששירי והיוני פשוט לא עובדים יחד כזוג...
התסריטאית Noh Hee Kyung מאשימה את עצמה בכך שעשתה את הסדרה בלתי מובנת לצופה הממוצע. כך או כך כולם מאוכזבים, גם ההפקה וגם הצופים שציפו ליותר.

MaNcHi 135

New member
אז הם יוצאים או לא?

אלכס צ'ו הדבר היפה הזה סולן להקת QLAZZIQUAI המהממת והאן ג'י מין שאין לי שמץ מי זאת התחילו לצאת. או שלא? בכל אופן אלו הן השמועות שמסתובבות היום ואומרות שהשניים הכירו דרך חבר משותף (מישהו מתחיל לקבל טיקים והתקפים נוכח הטראומה שקיבלנו מחבר מביא חבר AKA שגיא
?) וגם השמועות עוד יותר התחזקו כאשר אלכס הלך לשיר בחתונה של אחותה. (
כבר נהיה זמר חתונות?) בכל אופן המייצגים של שני הצדדים יצאו בהצהרה שהשמועות אינן נכונות ומופרכות לחלוטין. מה נכון ומה לא, לעולם לא נדע עד להודעת החתונה

desire33

Well-known member
הם לא יכולים להביא.. יותר מדי כסף...

בטח הסדרה תביא רייטינג מטורף בגלל יורי וכל מה שבא עם רייטינג מטורף עולה בהוצאות גדולות לויוה. אני מאמינה שקופי פרינס שהביאו פה לארץ אם הייתה בשנת 2008 לא היינו זוכים לראות אותה. בגלל שזה כבר שנה שעברה אז הביאו אותה כשהעלויות של הזכויות יוצרים ירדה באופן ניכר. בכל מקרה, עדיין לא בטוח ב100% שיורי תשחק בתור המלכה, סימנים מראים שכן, אני מקווה מאוד שכן. לגבי הסדרה של שירי והוני, זה לא שהם זוג לא טוב, ושהיא או הוא משחקים לא טוב, ההיפך הם דווקא מראים יכולות משחק נהדרות שמה, הבעיה הגדולה זה התסריט הדפוק הזה. אף בן אדם כשיראה את התוכנית לא יתפעל ממנה, היא פשוט משעממת לחלוטין, חסרת תוכן, טיפשית, לא יודעת מאיפה הקריצו להם את העלילה הזאת. סתם הורסים להם את התדמית עם דרמה כזאת. מי שכן מצליחה היום באופן ניכר וברור זאת הסדרה East Of Eden שאני אישית ראיתי עד פרק 18 והפסקתי, למה אין לי זמן לצפות בה, היא גם כבדה מדי, אבל הרייטינג שלהם פשוט אדיר.

למעלה