TOP DANCE 2006

yanmusic

New member
../images/Emo221.gif TOP DANCE 2006 ../images/Emo221.gif

מתחילים עם 5 התחתונים של TOP 20.
TOP 20-16
20 Dj Dean - If I Could Be You
19 Freemasons Ft Amanda Wilson - Watchin
18 Rihanna - Unfaithful (Tony Moran Radio Mix)
17 Basshunter - Dota
16 September - Satellites

yanmusic

New member
../images/Emo221.gif TOP 15-11 DANCE06../images/Emo221.gif

TOP 15-11
15 Cascada - Everytime We Touch
14 Offer Nissim Ft Ivri Lider - Night In White Satin
13 Fedde le grand - put your hands up for detroit
12 Infernal - self control
11 Verona - Girotondo הודגש באמצעות מדגישומטיק

yanmusic

New member
../images/Emo222.gif להיטי דאנס של פעם../images/Emo222.gif

הנה קצת נזכיר כאן נשכחות... רגע לפני 10הדאנסים של השנה. הנה כל מיני דאנס של פעם, כאלה שבעבר הם היו הלהיטים
4Strings - Take Me Away
להיט עבר, שייך לדאנס 2002 (אם אינני טועה) והיה אחד מהלהיטי הדאנס שהגיעו לפסגה במצעדי MTV DANCE של אז.
Whitney Houston - Its not right but its ok (club mix)
בעיקרון, מדובר בשיר רגיל של ויטני יוסטון. שמרוב שהקלאב הזה היה חזק הוא קיבל גרסה לקליפ משלו, אחד הקלאבים הבולטים של שנת 1999
SASH! - EQUADOR
קיץ 1996 ייזכר בתור הקיץ החם ביותר! כשאז הכל התחיל, ובין הראשונים שבעצם הצליח להכניס את הדאנס למקום שבו מסתובבים להם להיטים רגילים. וכבש בסערה כל אזור וכל פינה, סאש היה אז השם הכי חם!

yanmusic

New member
../images/Emo26.gif TOP 2006 TOP10-6../images/Emo36.gif

אז אחרי שעצרנו רגע...לראות מה היה כאן פעם הנה חזרתי לתת בראש עם הטופ10 של הדאנס שעשה לי את השנה
TOP 10-6
10. Molella - From Space To My Life
9. Inez - Stronger
8. Royksopp - what else is there
7. Madonna - sorry
6. Evan - Under your spell
הנה הם תחילתם של 10הדאנסים שלי לשנת 2006 וכבר היה לי קשה להחליט מי יהי יותר גבוה, למרות המצעדים שלהם השנה.. ההחלטה הייתה קשה אך הנה התוצאה. EVAN שהוא המקום ה6 הוא שבדי, והשיר במקור נכצב עבור הקדם אירווזיון השבדי (לפי הVIDEO גם רואים את ההופעה) אך אוון לא הגיע לקדם אבל הצליח להגיע גבוה למצעדים השבדים וגם למצעד שלי. EVAN הוציא השנה עוד דאנס בשם NOBODY ELSE LIKE YOU וגם הוא מוצלח.

yanmusic

New member
../images/Emo222.gif דאנסים של פעם../images/Emo222.gif

הנה עוד תזכורת של דאנסים שקרעו אותנו בשנים קודמות.
ATB - 9PM TILL I COME
אחד מהדאנסים הראשונים שהחזירו למפה המוזיקלית את הכבוד של הדאנס. מאז EQUADOR של סאש משנת96 לא הגיע לעולם איזה דאנס שחישמל את כולם, אבל ATB הוא בעצם ה"יורש" של סאש ומי שהמשיך את דרכו והיה לאחד הדיג'ייאים הטובים בעולם!
Global Deejays - The Sound of San Francisco
לכל אחד זה מוכר, שנת 2005 יוצאת לדרכה ואיתה מגיע דאנס שמושמע נונ סטופ בכל תחנה אפשרית.
Will I ever fall in Love - ELICE DJ
קיץ 2000 הביא איתו את הדאנס המכובד הזה, אליס DJ הביאה לנו עם הזמן עוד כמה להיטים אבל אחרי BETTER OF ALONE עם DJ יורגן הדאנס הזה בעצם מביא את אליס לפעול לבד ולהוציא דאנסים לבד, הצליח לה

yanmusic

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

5. Dana International - Kiss Your Money Bye Bye
יש לנו את הכבוד להגיע במצעד הדאנס של הנה אל המקום המכובד הזה עם דנה אינטרנשיונל והדאנס המעולה שלה
ועם כבר דנה אז למה לא להיזכר בדנה של 1999
Dana International - Woman In Love Remix
אין ספק כי הדאנס הזה הוא מהמשובחים שדנה עשתה. ולפי דעתי הוא עולה מעל הדאנס שTOMER G עשה לליז מקלארון ב2006.

yanmusic

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif 4 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

4
. Madonna - Issac / Get together
במקום ה4 נפגשים להם 2 הלהיטים של מדונה, שגם יצאו להם ביחד אל העולם. ISSAC הוא סוג של שילוב עם "אם ננעלו" של עופרה חזה שכבר זכה לכמה וכמה רמיקסים, אילו היה זה שילוב של מדונה וקולה של עופרה חזה היה זה שלאגר אמיתי! GET TOGETHER הוא דאנס טוב מאוד לטעמי ששיך למודנה, וזה למרות שאני לא הכי מאושפז על מדונה. יפה לה 4 לא

yanmusic

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif 3 ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

3.Henree Feat. Nikka - its killing me
הנה נמצא לו כאן הנציגות הישראלית הכי גבוה! אז אומנם הדאנס הזה זכה לשינוי ולגרסה חדשה (ולא טובה לטעמי) בשם ILL BR FINE באלבום REVOLUTION של הנרי וניקה. אבל אי אפשר לשכוח שהדבר הזה יצא להחלל ולעבור על זה בשקט. הדאנס הזה הגיע למקום ה1 לשבועיים אצלי במצעד השבוע ב2005 ממש בסוף השנה ולכן הוא כאן כי הוא היה ברוב שבועותיו במצעד 2006.
המועמדים לאלבום הדאנס של השנה
MADONNA
BOB SINCLAR
HENREE FT. NIKKA - REVOLUTION
CASCADA
SYLVER
והזוכה הוא....
Henree Feat. Nikka - Revolution

yanmusic

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo41.gifדאנס של פעם2../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

דאנס של פעם חלק 2
Dannii Minogue Ft. Riva - Who Do You Love Now
האחות של קיילי מינו המצליחה דני לא התפרסמה כ"כ במשך כל השנים עד שב2001 הביאה להיט דאנס שפגע בול במה MTV הייתה צריכה וזכתה להצלחה מסחררת מחוץ לאוסטרליה שם פעלה גם לפני. מאז הדאנס הזה דני לא כ"כ הצליחה לכבוש שוב את כל מצעדי אירופה, ואני אומר חבל
Henree feat Nikka - See me now
אם אתם שואלים אותי מהו הדאנס שזכה אצלי בשנה שעברה..אני אגיד לכם שזה להיט הדאנס
הדבר הזה בעצם משמיעה ראשונה כבש אותי ועד היום לא עובר שבוע מבלי שפעם אחת שמעתי אותו. להיט דאנס כובש שאני יכול לומר גם שהוא כבש את המצעד הטורקי (וזה כל מה שידוע לי על פעילות מחוץ לישראל).
DARUDE - SANDSTORM
ווואוו איזה קאמבק היסטרי קורה פה
דאנס עוצר נשימה
שכבש אותנו בקיץ 2000 ולקח אותנו הלאה אל 2001 ואז,דארוד הביא את מה שנאמר "המילה האחרונה" בתחום הדאנס של אז. "סאנדסטורם" סחף אז ולקח את הדאנס למחוזות חדשים ומטריפים. ומאז.. הרף רק עלה ועלה
היום יש כבר גרסה חדשה שנקראת SANDSTORM 2006 אבל אם ובמקרה יצא לי לשמוע גרסה שכתוב עליה 2006 אז היא ממש לא שונה
אבל הנושא ייבדק שוב

yanmusic

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifמקום 2 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

2.
Bob sinclar - world hold on
אחרי Love Generation (שלא כלול בדאנס השנתי אבל כלול במצעד השנתי) מגיע לו הדאנס השני של בוב. חשוב לומר שבוב ניסה בעבר בשנת 2002 להגיע אל הMTV והוא הגיע..אבל לא הצליח ברמות כמו היום. הדאנס הזכור לבוב סינקלאר מפעם נקרא i FEEL FOR YOU. לחלקיכם הוא ישמע מוכר ולא תדעו שהדאנס הזה שייך לבוב סינקלאר בכלל. WORLD
משמיעה ראשונה כבש אותי והיה לכמה זמן גם הרינגטון שלי, הוא גם זכה להגיע למקום ה1
במצעד שלי השנה למשך שבוע אחד בלבד. ROCK THIS PARTY היה מוצלח לטעמי אך לא זכה להגיע אל 20הגדולים של06.

yanmusic

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo41.gifדאנס של פעם 3../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

חלק אחרון לפני המקום ה1
של נוסטלגיה דאנסית עולמית
.
נוסטלגיה עולמית חלק 3
DEE DEE - THE ONE 2002 שנת 2002 הייתה שנה של SAME SAME אבל מעולה
כי מה צריך בשביל להיט מנצח חוצ מזמרת ולשלב אותה בדאנס. דידי הביאה לנו את FOREVER ואת THE ONE שהיו מעולים מאוד, ולמרות שהם נשמעו בדיוק כמו האחרים כל אחת הצליחה בדרך שלה
ועד היום זה הולך טוב (אם כי השנה זה היה מכה
) דידי ע"פ שמועות שרצו כאן בפורום לפני חצי שנה מדברים על כך שדידי חוזרת ב2007 ואיתה חידוש לMY IMMORTAL של אוונסנס, אני... כבר מחכה לזה
Ian Van Dahl - Castles In The Sky
אם אתם שואלים את עצמיכם מי התחילה עם כל זה
אז אין לי תשובה מדוייקת אבל ממה שאני זוכר היטב כל הטרנד הזה של זמרת משולבת בדאנס חזק התחיל מאיאן ואן דהל ב2001, Castles In The Sky בעצם היה הדאנס שפתח וסלל את הדרך לשלל זמרות הדאנס של היום. איאן ואן דהל זכתה להגיע עם כל סינגל שלה ל
TOP OF THE POPS
הבריטי ואני זוכר את זה כי הייתי מכור לתוכנית של אז. מהבריטים הלאה לכל טופ אוף דה פופס באירופה.
LASGO
SYLVER
DEE DEE
CASCADA
ELENA
GROOVE COVERAGE כולן נשמעות אותו הדבר,
אבל עד השנה זה דווקא השתלב טוב שכל אחת באה בתורה. ודווקא השנה כולנו נפלנו לגל של דאנסים שנשמעו אותו הדבר מבית סילבר,קאסאדה וגרוב קאברג'.
groove coverage - poison
חידוש מאוד מאוד מרשים ומוצלח שלא זכה לפרסום הראוי כשיצא לעולם. בשנת 2004 הגיעו אלינו הגרוב קאברג' עם אלבום מעולה ואיתו שלל דאנסים
החידוש המחשמל הזה היה בין אחד הדאנסים שחרשתי עליהם בתקופת הצבא
אם יש מישהו שלא מכיר, אז עכשיו זה הזמן
אם מישהו כאן ירצה לינקים מסויימים שישלח מסר אישי

yanmusic

New member
../images/Emo47.gif Nunber 1 Number 1 ../images/Emo47.gif

1.
Pakito - living on video
להיט הדאנס המשובח הזה הוא הוא הוא המקום ה1 במצעד הדאנס של השנה. בהתחלה לא אהבתי אבל בגלל שהוא כ"כ נטחן החלטתי לתת לו הזדמנות ולשמוע שוב... היה זה קיץ 2006
ואמרתי לעצמי.. זה להיט הקיץ
הייתי שומע אותו ללא הפסקה ברדיו הירדני (בזמן שירותי הצבאי) ולכן...הוא נבחר, הוא הוא באמת הדבר שבגללו אפשר לומר שהיה קיץ חם במוזיקה העולמית
ללא ספק הצלחת השנה

למעלה