../images/Emo222.gif../images/Emo41.gifדאנס של פעם 3../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif
חלק אחרון לפני
המקום ה1
של נוסטלגיה דאנסית עולמית
.
נוסטלגיה עולמית חלק 3
DEE DEE - THE ONE 2002 שנת 2002 הייתה שנה של SAME SAME אבל מעולה
כי מה צריך בשביל להיט מנצח חוצ מזמרת ולשלב אותה בדאנס. דידי הביאה לנו את FOREVER ואת THE ONE שהיו מעולים מאוד, ולמרות שהם נשמעו בדיוק כמו האחרים כל אחת הצליחה בדרך שלה
ועד היום זה הולך טוב (אם כי השנה זה היה מכה
) דידי ע"פ שמועות שרצו כאן בפורום לפני חצי שנה מדברים על כך שדידי חוזרת ב2007 ואיתה חידוש לMY IMMORTAL של אוונסנס, אני... כבר מחכה לזה
Ian Van Dahl - Castles In The Sky אם אתם שואלים את עצמיכם מי התחילה עם כל זה
אז אין לי תשובה מדוייקת אבל ממה שאני זוכר היטב כל הטרנד הזה של זמרת משולבת בדאנס חזק התחיל מאיאן ואן דהל ב2001,
Castles In The Sky בעצם היה הדאנס שפתח וסלל את הדרך לשלל זמרות הדאנס של היום. איאן ואן דהל זכתה להגיע עם כל סינגל שלה ל
TOP OF THE POPS הבריטי ואני זוכר את זה כי הייתי מכור לתוכנית של אז. מהבריטים הלאה לכל טופ אוף דה פופס באירופה.
LASGO
SYLVER
DEE DEE
CASCADA
ELENA
GROOVE COVERAGE כולן נשמעות אותו הדבר,
אבל עד השנה זה דווקא השתלב טוב שכל אחת באה בתורה. ודווקא השנה כולנו נפלנו לגל של דאנסים שנשמעו אותו הדבר מבית סילבר,קאסאדה וגרוב קאברג'.
groove coverage - poison חידוש מאוד מאוד מרשים ומוצלח שלא זכה לפרסום הראוי כשיצא לעולם. בשנת 2004 הגיעו אלינו הגרוב קאברג' עם אלבום מעולה ואיתו שלל דאנסים
החידוש המחשמל הזה היה בין אחד הדאנסים שחרשתי עליהם בתקופת הצבא
אם יש מישהו שלא מכיר, אז עכשיו זה הזמן
אם מישהו כאן ירצה לינקים מסויימים שישלח מסר אישי