ETC

../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif ETC ../images/Emo183.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שרשרו איזה JUNK אתם סוחבים במשוודה שלכם ב ETC....... שימו לב שאם אתם מתביישים או לא מעוניינים שידעו כמה עשירים או עניים אתם אז שימו את הכסף רגע בבנק לפני התצלום......

אז לכאן נעלמת לי? כבר שעה אני קוראת לך במשחק

השניה מימין? היא מאפשרת לי להיות EXPEDITION CAPTAIN של HT . מקבלים אותה אחרי שמרימים חפצים שזורקים כל שאר הבוסים. ואיפה המזוודה שלך? אני במטוס בדרך לקרקסל את באה או שניפגשים ב GB בשעה הרגילה?

Hasselblad

New member
סמדר מה זה העיגול הכחול שחור הזה?

הכי למעלה בצד שמאל ?

Hasselblad

New member
משתפת פעולה!

ואולי מישהו יכול להגיד לי אם אני יכולה לזרוק את כל החפצים שמסומנים באדום כי אין לי מושג מה הם....

Don Nirtin

New member
מה שמסומן זה הרוב אייטמי קווסטים שנשארו../images/Emo267.gif

שורה ראשונה- הזה של האש- זה לקווסט תעופה שמיועדת לPQ של הדרקון השחור. הזה שנראה כמו סמל חום מטומטם- זה סמל מפגר שנשאר מקווסט של אריאנט. אפשר לזרוק. מסוקרן לגבי הפטיש שליד הנ"ל. מה לעזאזאל?
שורה שנייה- לא מוכר לי. אבל אני מנחש שאפשר לזרוק. ולמה את צריכה פנס של קפט' לנטיקה? אצבעוני של ביגפוט- אלא אם את עושה את הקווסט חוזר של החיסול שלו..... אחרת אין טעם להחזיק אצבעונים אצלך בתיק. מסוקרן לגבי המפתח שליד העין אש של זאקום. מנחש ששני אלה שלד העין אש זה משהו של פאפ? צריך אותם עוד?

Don Nirtin

New member
ועוד משהו../images/Emo267.gif

שורה שלישית 2 תאים שמאלה מהPOT- יש מגילה לבנה כזו. זה של המשימה של ג'ק. אם סיימת אותה והעברת אותו בין ג'ק לאלפם האידיוט בNLC, את יכולה לזרוק את זה. דבר אחרון- את עוד צריכה LUK CRYSTAL?

צ ל י ל 8

New member
שורה שניה קיצוני מימין זו הכרית החמה

שאיתה נכנסים לפיקיו של REX. בלעדיה אי אפשר. אז אם את לא נכנסת לשם או מתכוונת להיכנס לשם, תוכלי לזרוק. אני אעשה צילום מסך היום בבית ואעלה גם

btekx

New member
אפשר הסבר מה עושים עם כרית חמה?

ולאיפה נכנס למקום שצריך כרית חמה? יש לי בפיראט ולא הבנתי מה עושים בזה...

GינGית

New member
זה להובלין פיקיו (היצור הירוק באלנט)

עכשיו כבר אפשר להכנס מדלת הקסמים

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo45.gif זה פיקיו הובלין

מכיר עגילי REX? אלה זנותנים 10% HP? אז הם מגיעים מהבוס בתוך הפיקיו הזה. כשנכנסים לפיקיו צריך ללכת אחרי איזו דמות מכוערת ירוקה (לא זוכרת איך קוראים לו) ולהגן עליו מפני המפלצות בסביבו כדי שהוא לא ימות. ככה כמה מפות, ובסוף יש את הבוס שמפיל (לא לעיתים תכופות) את העגילי REX. אגב, לא ידעתי שאפשר להגיע לשם דרך הדלת...

למעלה