פרק 79

uoston

New member
איזה פרק מאמי!!!!!!!../images/Emo140.gif

יווו פלור ומקס איזה חמודייים!!!!!
איזה מסכן פצ'ה...לפחות ביקשו ממנו סליחה....
איזה מסכנים פרן ואולי!!!!!!!!!!!
הדלפינה המעצבנת הזאת!!! איך היא הצליחה לצאת מיזה!!!!!?
איזה דפוק אם הקטע של "החיפושית בהילוך גבוהה" יווו...עכשיו שנה ידברו על זה!
פרק מהמם!!!!!מקס ופלור!!יווו!!!!!!!!!!
איזה המשך יבוא מטומטם!
ומעניין מה לורו יעשה!!!!!!!!!!!!!
ומחכה ומצפה לפרק הבא!!!!!

•HadaS•

New member
../images/Emo207.gifכנסו כנסו כנסווו

אולי מה שאני רוצה להגיד לא ממש קשור לפרק הזהה.. אבל שמתם
למשו מוווזר..?! בפרק שעמדו להקריא את הצוואה של סנטיז'ן הקריאו בצוואה את אלה שצריכים לקבל את הירושה והם היו דלפינה, מללה, סופיה ופלור! ואמרו שאם מישו אחד יעדר מהיום הזה של קבלת הירושה אז אף אחד לא יקבל את הכסף וזה יועבר לנזקקים.. נכון?! אז זהוו שכולם היו חוץץ מסופיה!!! והיא גם הייתה הבת שלו והיא גם הייתה רשומה בצוואהה ככה שזה לא יכול להיות שהם קיבלו את הכסף כי סופיה לא הייתה שמה אז הכסף היה צריך לעבור לנזקקים ובכל זאת נתנו אותו
איזה חכמה אני ראיתם לאיזה דברים אני שמה לב כפרעליי? חח תגיבווו.. האא והפרק דרך אגבב.. היהה רגיל כזה.. מעצבן קצתת.. בעע איך שהעלילה מתמשכתתתתת =\

sweet shir

New member
יפה..

אבל, עכשיו שמתי לב לעוד משהו: חצי מהעלילה של העונה הראשונה הייתה מיותרת - כי אם כולם חייבים להיות נוכחים בהקראתה כל הקטע שמללה מסתירה את העובדה שפלור היא סנטיז'ן לגמרי מיותר!

נועה2004

New member
תשובות לשתיכן (הדס ושיר)

שיר - סופיה לא היתה בהקראת הצוואה כי היא נתנה למללה יפוי כוח, כלומר שהיא מסכימה שמללה תקבל החלטות במקומה על הכסף. וכשהעורך דין שאל איפה סופיה מללה הביאה לו את יפוי הכוח ובגלל זה הם קיבלו את הכסף. הדס - מללה הסתירה את זה שפלור היא סנטיז'ן כי היא לא ידעה שפלור חייבת להיות נוכחת בהקראת הצוואה ושזה תנאי לקבלת הכסף. היא חשבה שאם היא לא תגלה שפלור היא הבת של סנטיז'ן אז הירושה תתחלק בין פחות אנשים (רק בין מללה, דלפינה וסופיה) וככה יהייה לה גם יותר כסף וגם הכסף ישאר במשפחה שלה, הרי פלור היא לא הבת שלה. רק בתחילת העונה השנייה הסתבר שיקבלו את הירושה רק עם פלור גם תהייה נוכחת בהקראת הצוואה.

sweet shir

New member
אני יודעת..

מה שהתכוונתי הוא שאם זה ככה כל הקטע הזה בעונה הראשונה דבילי, ודי מעצבן..

למעלה