פרק 79

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifרררררררררררררררררררר

דלפינה ולורנסו
תמותו
למה להרוס למה?? למה הוא עד כדי כך רע?
היא לא אוהבת אותו, שלא ייקח כזה קשה
אם היא לא אוהבת אותו כנראה שיש סיבה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפלור ומקס../images/Emo99.gif

אוי הם כאלה מתוקים
פצ'הההה
אוףףף מסכן שלי
איזה מושלםםםםם
חח וואי ברגע שפרנקו לקח את הגיטרה במחסן ידעתי שהוא ישיר את השיר הזה "Yo quiero ir por la vida con amigos"...
ואחר כך היה No hay que llorar!!!!!!!!1111
קמייייייייי
כמובן שהגברתי והתחלתי לשיררר
חחח הקטע עם הרבי משעשע
זה הסרט עם לינדסי לוהן נכון? לא ראיתי אותו עדיין חחח
פרק יפהה

oo10

New member
נצל"ש השיר...

היייי לכולם כתבת את השיר4 למעלה Yo quiero ir por la vida con amigos מישו יודע אולי איך קוראים לו????????? שיר מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםם

גמכן דלפינה../images/Emo118.gif

היא ממש מעצבנת אותי.. שיעשו לה כבר משהו#%^$#@ איזה כיף לראות את פלור ומקס ככה.. מקווה שלא תהיה מלחמה או משהו

sweet shir

New member
היה פרק חמוד! ../images/Emo9.gif

ל'כפת לי מדלפינה ולורנסו, כי פלור ומקסימו בינכה וכה לא ישארו ביחד, הם יהיו און אנד אוף כמו כל טלנובלה שמכבדת את עצמה ודורשת רייטינג..חח..
אז, אני נהנית מהקטעים שהם כן ביחד. מקוה שיהיו עוד הרבה, ומעריצה בשקט מחדרי את מקסימיטו'לה שלי
.. היה פרק יפה! איי לארב פלור אנד מקס..

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifפרק נחמד ../images/Emo70.gif

פרנקו לא מכיר שירים אחרים ?
הוא תמיד מנגן את אותם שירים... דלפינה ולורנסו מעצבנים
ולמה השופט מאמין לה ??? כל הכסף של הילדים אצלה והיא "רק רצתה שלא יגנבו אותו
"
הרבי המכונית
פלור ומקסימו חמודים
פרק יפה

Romibz

New member
אחלה פרק

פלור ומקס סוף סוף ביחד!!! איזה כיף מסכן פצ'ה
מחכה לפרק הבא

My self and i

New member
פיספסתי, אל תשאלו מה קרה ../images/Emo135.gif

היום בבצפר.. בשיעור חופשי שיחקתי עם חברות שלי כדורסל.. קיצור חטפו לי תכדור.. ורצתי אחריו, ואז נפלתי והרגל שמאל נפלה בצורה ממש לא טובה, ואחרייה קליקים כאלה
קיצר שיחררו אותי הביתה ודודה שלי באה לקחת אותי כי אמא שלי הייתה רחוקה. כשאמא שלי הגיעה הלכנו לרופא מ2 בצהריים עד 8 בערב!!!!1 קיצר ברוך ה'
זה לא שבר, אבל הרופא אמר שזה נקע רציני או שזאת מכה חזקה לאלה. אין התנפכה לי הרגל בצורות מטורפות והיא כ"כ כואבת לי.. אני לא יכולה לדרוך עליה
חחחח כשאני ואמא שלי הלכנו לאורטופד אז הייתי על כיסא גלגלים מושאל חחח ואמא שלי הסיעה אותי
בקיצור אין לי גבס, אני צרכה לחבוש תרגל, לשים מלא קרח ואקמול נגד כאבים, ולהשאר כמה ימים בבית עם רגל מורמת

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהחלמה מהירה../images/Emo201.gif

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היום אני נוסעת למלון חמישי [ היום ] שישי שבת אולי אני אוכל לתקשר איתכם בפורום דרך מחשב שםאולי נראה לי שלא
יאיי לא הלכתי לבצפר אני מרגישה כאילללו יש חופש !אעעעעעעע

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאה ופרק יפה

סופסוף לא התרגזתי עליו !! , איפה הכלב של מלליץ'?
תמיד דולפינה משקרת ומאמינים לה זה כזה שקוף , ולמה פלור לא אומרת שהיא שמעה אותה אמרה "רימינו את פדריקו"?! אתם יודעים מה עכשיו חשבתי?! תארו לכם רוברטה ותומס רוצים להוכיח שדלפינה רעה אז הם באים אלייה באמצע הלילה ואומרים "דלפינה אנחנו לא יכולים להירדם אפשר לישון איתך??" ואז היא תצעק , ויראו את זה למקס אז מקס ישאל "למה עשית את זה?!" ודולפינה תגיד " הייתי בתוך חלום" והוא כרגיל יאמין XD חח

למעלה