היום שלי

adida12

New member
סביר...

שעתיים טמתמתיקה- ישבתי...בהיתי במורה..לא הבנתי כלום!...בשלב מסוים נמאס לי להקשיב והתחלתי לצייר.. חח.. ואז כתבתי עדי וקישטתי את האותיות..וחברה שלי שישבה לידי נורא נורא התלהבה מזה..אז הכנתי לה אחד כזה...עם צבעים שהיא בחרה..בהפתעה חח...והיא ממש שמחה
שעתיים היסטוריה- דיברנו על יחסי יהודים-ערבים-בריטים בא"י...משעמם משו..ואנחנו כ"כ מפגרים בחומר תנ"ך- למדנו עם המורה המשוגעת..שקוראת פסוק אחד...וכל השיעור מדברת על דברים לא קשורים..היה משעשע..אבל בקצב הזה נצטרך ללמוד לבד.. סוציולוגיה- היה נחמד...למדנו על סטטוסים.. דיברתי עם המורה שלי והיא הייתה כ"כ חמודה =] מחשבה יהודית- דיברנו על מנהיגות וכאלה...ושוב המורה טרח להזכיר לנו שאנחנו סוציומטים
בלעע ועכשיו..יש לי עבודה בקולנוע..וללמוד למשפטים..והתבטל היום הורים..חח

חצילע

New member
יוווווום מוזר טילים. ../images/Emo6.gif

היה לשון בבוקר, לא הקשבתי כי יש לי מותאם, זה לא מה שאני צריכה לדעת D: חהחהחה. פשוט ציירתי לי כל מיני דברים. [למה באתי?
] אממממממממ. אחר כך וואנבי היסטוריה. כאילו, מזל נכנסה הודיעה שהמיקוד חרא, ואז מיכאל בא ודיבר איתנו על תסמונת דאון וזה. מממ. חיכיתי שלוש שעות, כי לא עשיתי את המבחן במתמטיקה, היה אנגלית, היה מצחיק טילים. אחר כך הלכתי ללי, פשוט נרדמתי שמה, דמאט. זאת המיטה הכי נוחה שיש. חלמתי על דברים הזוייייייייייייייייייייים. והייתי בטוחה שאני עוברת בין עולמות בעזרת אווירון, ושחברה שלה נכנסה לתוך בועה. ואז חלמתי שאני מגיבה באיזה פורום, ואז כולם כעסו עליי ובאו אליי הביתה והרביצו לי. XD כשקמתי הייתי בטוחה שעברה שנה, ואני בכלל בי"א. X: וואע, איזה מוזרר. התהפך לי כל היום. ואממ. אני אמורה עוד ללמוד לתנ"ך ולהתרים.

הרוגה מתה!../images/Emo178.gif../images/Emo108.gif

חזרתי משיעור ספינינג.. היה קשה... אבל לאחר שאכלתי היום בחוץ פרגית+צ'יפס.. החלטתי שאני חייבת ת'שיעור הזה היום+לא לאכול ארוחת ערב. קיצר.. איך היה ביצפר? יום קצר.. 6 שעות =] עד 1 ורבע.. 1- אנגלית... למדנו משפט סביל... כמו שיחבור בלשון.. להפוך מפעיל לסביל.. 2- תנ"ך- ירמיה כח'... בלה בלה בלה.. המורה פתאום אמרה לי רינת! זאת ממש חוצפה! ואיך היא התעצבנה.. (הכנתי שיעורים באנגלית ^_^ ) ואז הכנסתי מהר ת'ספר למחברת...חח וואי שהמחנכת שלי מתעצבנת יש לה ת'וריד הזה במצח.. משהו מפחיד.. 3- לשון.. איזה מצחיק.. שולחים לי SMS בשיעור לשון : "מיקודית של אילת ברגר.. ניתן לקנות אצל עליזה.. ליד פיצה שקד... חחח ובדיוק אילת ברגר המורה שלי ללשון עומדת לי מול הפרצוף D: מתברר ששלחו את זה לעווד מלא ילדים... דיברנו בשיעור לשון היום על סיומות... משמעויות שלהם וזה.. 4+5- מתמטיקה =\ יש לי יומיים אחרי שחוזרים מחופש פסח בוחן במתמטיקה.. והולך להיות כ"כ קשה.. ואני כ"כ מפחדת.. כי עסור לי להכשל בו... והמורה התעצבן היום שמלא ילדים לא הביאו מחשבונים... לאחר שפתרנו בעיות תנועה ממעלה שנייה.. ואז הוא התחיל בהרצאה על שנה הבאה... ושלא כדאי ללכת ל-5 יחי' ולהיות על ציון 60... ובלה בלה בלה... קיצר.. שיסתום כבר! הבנו מי התלמידים המועדפים עליו... אני הולכת ל-4 בכל מקרה.. 6- אנגלית... קראנו איזה סיפור מפגר שיהיה עליו מבחן אחרי פסח.. על איזה משוגעת אחת שהרגה את בעלה.. אחח שלא תדעו איזה סיפורים אנחנו לומדים D: מי המפגרים האלה שמחברים ת'סיפורים האלה??...חחח יאללה אני זזה מהר למקלחת לפני שמתחיל גיא פינס.. יום טוב אנשים!

זונע

New member
lamb to the slaughter? משהו כזה?

הכיתה הרגילה לומדת אותו...והם כל הזמן משגעים לי תשכל עליו זה הסיפור הזה, נכון?

חחח איך ידעתם??../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אני שמחה לדעת שכל כיתות י' לומדות ת'סיפור הדפוק הזה!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif נראה לי שהיא הסתמכה על

מה שכולם אמרו פה

יש לי כ-ר-ט-י-סססססססס!@@@@!@#%!#$^

יש לי כרטיססססססססססססס הההההההההההההההההאארעל'יכעוןטידגוןעכ!!!!!!!!!!!@#$&%^#%^**% אבא קנה לי ב-2 הבלילה כרטיס מושלםםםםםם לטיסה לישראל ואין, אין יותר מרוגשת ממני ברגע זה הטיסה בעז"ה יום חמישי נוחתת בשישי בתקווה שלא תהיה שביתה או משו.. שיווווווווווו!$#%&#%^** אני באה לישששררראאאאאאאאאאאאאלללללללל

למעלה