היום שלי

Double U

New member
היום שלי

שעה שנייה - הסטוריה. דיברנו בעיקר על המיקוד ועל שיעורי בית לחופש. שעה שלישית - לשון. חזרנו על נפי"ו ולמדנו נל"א. קל מאוד
אה, וגם דיברנו על המיקוד ועל ספרי המיקוד שאנחנו קונים במסגרת כיתתית. שעה רביעית-חמישית - מתמטיקה. בדקנו שיעורים ב006 והתחלנו את הנושא של פונקציות מורכבות. אח"כ היה לנו קצת גאומטריה (משפט דמיון שלישי וקטעים מיוחדים והיקפים במשולשים דומים). שעה שישית - עוד פעם הסטוריה. עשינו שיעור שלם על מדיניות ההבלגה/ההתקפה של היישוב בתקופת המרד הערבי והיה נחמד. נשאר לנו ללמוד רק את "וועדת פיל" ואת כל הנושא של היהודים בארצות האיסלאם. שביעית - חינוך וקצת מתמטיקה. דיברנו על בחירת המורחבים. המורחבים אצלנו מתחלקים לשני אשכולות כשכל אחד צריך לבחור מקצוע אחד מכל אשכול, אבל לא כל קומבינציה עובדת (יש מקצועות שנמצאים רק באשכול אחד). בקיצור, יש הרבה מהכיתה שרוצים להרחיב כלכלה ומנהל עסקים ובגלל שזה באשכול של מחשבים מואץ (כיתה מדעית) הם לא יכולים להרחיב את זה...אז הם מתחילים לאיים לעבור בית ספר. ממש בוגר. אחה"צ מצפות לי הרבה תוכניות! קודם כל, שיחה עם המזכיר שלי בוועדה במועצה ואז אני כנראה אכין את כל הפעילות למחר (ישיבה ראשונה!).

assafein

New member
היום קיבלתי את הרע מכל...

מיני מתכונת בלשון על היומולדת... על זה אומרים באסה

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ערבים.

והם קראו לזה אלג'ברה
. מוות לערבים?

FartherAway

New member
נו, כי אחד שקוראים לו אלג'וברין

המציא את זה. הם כאלה טמבלים. XD

זונע

New member
בסדר

שעה ראשונה ביולוגיה: דיברנו על...איידס או משהו כזה...חיסונים...אחר כך ישנתי כבר אז לא זוכר. שעה שנייה תנ"ך: שוק יותר מתמיד...אבל הבתזונה הביאה לי 75 ורשמה לי "המבחן שלך מאד מאד דומה לשל רון"
שעה שלישית מתמטיקה: סופסוף התקדמנו מתאלס למשפט אחר עם חוצי זווית...אז אחרי שויתרתי להבין את תאלס ניסיתי להבין את המשפט הזה. לא ממש הצלחתי
רק נס יציל אותי מלרדת ל-3 יח'... שעה רביעית ביולוגיה: המורה הייתה צריכה ללכת, אז נשארנו עם מורה מחליפה...ישבתי עם כמה חברים ופשוט זרקנו מושגים מביולוגיה שיש למבחן עוד יומיים, אבל אף אחד לא באמת יודע
לפחות לי יש תירוץ...אני ישן
שעה חמישית היסטוריה: דיברנו בעיקר על המיקוד...והמשכנו מאורעות תרפ"ט. איזה שעמום... שעה שישית תנ"ך: בכלל שוק...חבלז

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חוצה זוית ירד במיקוד!

איך שמחתי לשמוע את זה.. P:

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כדי........

שבי"א נוכל להתמקד על 006 וי"ב על 007 בלי לחץ של שני שאלונים באותה שנה :]

וואלה??../images/Emo108.gif

דווקא זה משפט קל.. היום למדנו ת'משפט ההפוך P: הלוואי ובגרות שנה הבאה יורידו חלק מהתאלאס הזה.. הרחבה 1.. או הרחבה 2...חח משהו!..

איזה צ'עבוב היה היום.

כמו תמיד, אבל חפיף
שעתיים ראשונות תנ"ך. איזה קטע היה בשיעור...המורה אמרה לאיזו ילדה להפסיק להתעסק עם היומן כי זה מפריע לה, אז הילדה פשוט ארזה את כל הדברים ועמדה לצאת מהכיתה, והמורה כזה נעמדת מול הדלת "את לא הולכת לשום מקום!" והילדה אומרת לה "נו תזוזי". בקיצור, חלק מהשיעור המורה לימדה כשהיא לא זזה מעל יד הדלת. במקרה היה מישהו שאיחר אז היא ביקשה ממנו שילך לקרוא למחנכת ואז היא כבר זזה מהדלת. האמת שזה היה די מצחיק, אבל מצד שני עצוב שקיימים כאלה ילדים... שעה שלישית ספורט. האמת שלא ממש היה...ישבנו והסתכלנו על הבנים משחקים כדורגל. שעה רביעית לא היה כלום...אני וחברה הסתובבנו בביתספר מלא סיבובים...נכנסנו לכיתה, יצאנו עשינו סיבוב וחזרנו...חח ככה כל השעה. שעה חמישית חלק מהכיתה למדה ביולוגיה, העבירו להם את השעה השמינית למעלה כי לא היה אנגלית. אז אני הלכתי עם עוד מישהו שאיתי בכיתה ובמגמה לספריה, בדקנו כל מיני דברים שקשורים למחשבים, לקראת הבוחן שאמור להיות לנו. שעה שישית לשון. המורה המשיכה הסבר על הבדלים בין נפי"ו לנעי"ו....דווקא נחמד. שואלים אותה איך אמורים לדעת מתי לשים י' או ו', והיא עונה "עזבו, הכי בטוח זה לשים ו'...זה תמיד נכון"
אני בבית, שכחתי להתקשר למורה שלי למתמטיקה כי הוא אמר לי להתקשר אליו בקשר למיקוד...חח לומשנה. אני צריכה ללמוד למבחן מחר ואין לי כוח בגרושששש. ואני צריכה כסף בשביל כל המיקודים המעצבנים האלה ואין לי כוח להתחיל עם זה

Aline In Chains

New member
שלי..

שעתיים ראשונות לשון-היה ממש נחמד, פעם ראשונה שלא התשעממתי XD, הא וקיבלתי 83 במבחן:] אח"כ שעה חברה, הלכנו במקום זה למגמת אומנות להתנסות..כאילו, אפשר לקחת את זה בנוסף לתקשורת,אז אני לוקחת. אח"כ עוד שעה היינו שם. ואז שעתיים מתמטיקה, והיה נחמד, המורה נתן לנו תמיקוד וזה..

B a m b o o k

New member
יומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות היה לי מתכונת בהיסטוריה והלך סבבה:] אח"כ הסתובבתי עם חברות בבצפר והכנו לי זר יומולדת מעלים ויצא יפה
, וחברה שלי הכינה לי עוגה וחילקנו לכל מיני בנות בבצפר
המשכנו ללמוד היסטוריה, התחלנו על החסידות כי על זה המורה מגישה אותנו. הייתה איזה פעילות שעתיים ואז הלכתי עם חברה הביתה
ובערב הולכים לחגוג לי יומולדת בהופעה של אריק ברמן

למעלה