היום שלי!

תרגישי טוב!!../images/Emo24.gif והיום המעפן שלי

התחיל כך שאמא שלי העירה אותי מהטלפון ב-8:30 בגלל אחותי שהחליטה להבריז. אני מבינה שהיא דואגת, אבל ראבק, יש לי עוד חצי שעה לישון!! קיצר התארגנתי וכו', הגעתי לבצפר ועשיתי מבחן חוזר במתמטיקה. אתם לא מבינים איזה מעצבן! אותם שאלות רק מספרים אחרים, אותם תרגילים שהתכוננתי אליהם- הסתבכתי [שאלות 4' ו5.. כאילו ידעתי..] והשאלה השניה- במבחן הראשון קיבלתי עליה את כל הנקודות- לא הצלחתי לעשות אותה! נתקעתי!! הייתי כ"כ עצבנית שזה לא ייאמן. אז קניתי סוכרייה בטעם תות|צוחק| [אני לא אוכלת סוכריות/ממתקים/חטיפים. דיאטה התמידית
] ואח"כ אני רואה בלוח מודעות את הלוח מבחנים השלם [בלוח מודעות במסדרון תקועים עד פסח] ובו המתכונות והבגרויות
24 ביוני זה תאריך מקולל!! ובספורט היינו 4 בנות. כזה מעפן. כולן הבריזו כי חשבו שהן לא אמורות להשאר השבוע.

a new semester

ממ רק עוד חמישה חודשים אני בארץ [יופי של עידוד עצמי, יופי] קרמיקה: המורה לא הגיעה, גם החתיך מולי לא, אז ניצלתי את ההזדמנות והברזתי פשוט בגלל חוסר באטרקציות. היסטוריה: הגיע תלמיד חדש, זימבובאה או משו כזה. היה משעמם רצח, עד שמוחמד חיקה את המורה. ברייק: חח היה משעשע.. ריכלתי הרבה על ג'ו:p פיזיקה- D בפיזיקה זה עדיין משו הלתגאות בו, השאר קיבלו F או F- אלגברה- 96 בפינל!!!!!!!!!!!!111 לנץ'- נפגשתי עם מלאמלא אנשים, כולל ג'וש ההזוי וחבריו הפושעים הצעירים:p דיברנו קצת ופתאום קלטתי משקיפים אותי עשרות אנשים בלתי קשורים. ג'וש פשוט מגנט מקובל, זהו. שיעור חופשי- התקדמתי בתורה יהיייי ESL- מצחיק מכרגיל
טליה וחלי עברו אלינו, ודי ביאסו כי הן שיא הביקורתיות. אבל יקי לא נתן לי לשקוע במרה השחורה [הא הא משחר מילים ניגר] יש לי [נחשו מהההההההה] עוד לאב ריפורט להכין! מפתיע יואואו אבא בישראל, זה השלולשים לסבא ז"ל, די בוכים פה בבית קראת תחפירה הזאת?

למעלה