היום שלי!

noname202

New member
היום שלי... ותרגישי טוב ../images/Emo24.gif

שעה תנ"ך, אני עדיין בחיים למרות שהברזתי לנירה D: מל"ב ב', ה' אחר כך היסטוריה, למדתי למבוא, זה קצת יותר חשוב [ומעניין] אח"כ יהדות, התחלנו עם איזה משולש של עם-אדם-תורה והגענו להבדלים בין גבר לאישה..קיצר, היה משעשע. [ומאוד מועיל! הפלאפון שלי חזר מתיקון אז כל מה שעשיתי בשיעור היה להכניס לספר טלפונים מספרים.] אחר כך דאבלשון...משהו בהבעה, סיכומים או ווטאבר. בגלל שדיברתי היא תפסה שלא עשיתי שיעורים ]: [עזבו שיעורים, הייתי בלי ספר ומחברת D:] ובתכלס, כל שני השיעורים למדתי למבוא ונשאר לי דף וחצי ,[ מהיחידה, ממ. ויש לי עוד וואחד יום...אני צריכה לסיים עוד את היחידה + עוד יחידה קצרה, מ1 וחצי עד 2-2.5 משהו כזה אני אצל חניכה, צריכים להכין איזה ערב או משהו [הפעלה עצמית, גרר] בארבע וחצי עד חמש וחצי ישיבת צוות... בחמש וחצי עד שש וחצי יש אירוע של המדצ"ים המפגרים, משהו של ט"ו בשבט, ואנחנו הולכים להשפיל את עצמנו ולהגיע פחות מעשרה ובשש וחצי ישב"צ פעילות...שישבת צופיות חוזר :] וזהו :X בעע.

תרגישי טוב!../images/Emo24.gif

0-תנ"ך,היה חביב
ונירה אמרה לי "כל הכבוד,אורנית" יאאא!! :] 1-היסטוריה,אמ..לא זכור לי שהיה משהו מיוחד 2-יהדות,ט"ו בשבט.. חחח כזה עשיתי כותרת והקשבתילאהקשבתי לה כזה.. אז היא אומרת לי אם אני יכולה לחזור על מה שהיא אמרה.. אז חזרתי בערך.. ואני היא כזה אומרת:בואו נעשה ניסוי אוקיי..כמובן שהיא בחרה אותי,היא אמרה לי לעמוד עם הפנים לכיתה בזמן שהיא כותבת משהו[מסתבר שמה שהיא כתבה זה:"לא להסתכל עליה בכלל ולהתעסק בדברים אחרים"] אח"כ היא אומרת לי להרצות לכיתה על איזשהו נושא..אז סתם התחלתי להרצות להם על איזה משהו.. ואז היא עצרה אותי ואומרת לי איך הרגשת? אז אמרתי לה מעולה
חחחח ואז היא כזה אומרת לי תסתכלי על הלוח..התסכלתי.. חחח זה היה די מצחיק :] ואז כזה היא אומרת,אני לא יודעת איך זה הולך אצלכם בצופיםמדציםמשצים,אם זה אותו דבר[יעני שלא מקשיבים לכם] וגם היא אמרה שהיא לא יודעת מה ההבדל ביניהן
חחח אז אני עושה לה כזה:יש הבדל.. חחחח 3-4-לשון,יותר הבעה האמת.. היה די פדחני
כזה מישהי עשתה כותרת והמורה אומרת לה :את יכולה להוסיף גם פרחים וקישוטים אחרים ואז כזה גלי אומרת:אפשר להוסיף גם לבבות? והמורה אומרת:בטח! אהבה היא הדבר שמזין את בני האדם[או משהו בסגנון] ואף זה היה פדחני ברמותת
אבל משעשע באותה מידה ואז כהז כתבנו כותרת ומישהי אמרה שזה ארוך מידי לכתוב אינציקלופדי אז המורה אמרה שאפשר לכתוב את זה גם בקיצור ואז כזה אמרתי:אבל זה לא יוצא יפה.. ואז המורה אמרה:אפשר לעשות את הגרש בצורה של לב חחח אז כזה אמרתי:מה נסגר עם הלבבות?? חחחחחח וואי פדיחותת
אבל היה יום ממש מצחיק :]

תרגישי טוב ../images/Emo9.gif והיום שלי.

שעה ראשונה: לשון (פועל). סתם שיעמום כמו תמיד. שעה שניה: ביולוגיה. היינו באודיטוריום של ביה"ס וראינו מצגת על חומרים אי-אורגניים... היה מעניין =) אבל המורה שונאת אותי
שעה שלישית: לשון (תחביר). לא הקשבתי בכלל כל השעור, הייתי עסוקה בללמוד עוד קצת למבחן במתמטיקה. שעה רביעית+חמישית: מבחן במתמטיקה. היה סביר, מקווה שאקבל מעל 70 בע"ה (:) ועכשיו אני בבית. וויתרתי לעצמי על שעתיים מדעי החברה שאמורות להיות בשעות 7-8 כי יש מסיבת ט"ו בשבט ואין לי ממש עצבים לזה. סוף סוף עברתי את המבחן במתמטיקה! המבחן האחרון למחצית הזאת. ביום ראשון אני מקבלת תעודה.

תרגישי טוב! (היום שלי../images/Emo3.gif)

התחלתי בתשע, כרגיל בימי חמישי...חח שעה שניה (כאילו ראשונה ביום שלי, אבל שניה מבחינת מערכת)- מחשבים. הוא החליט שמעכשיו את כל השיעורים שלנו בימי חמישי בבוקר הוא עושה במעבדה....ופאקינג אין שם מקום לכיתה שלמה!! ישבנו כאילו אנחנו בקופסת סרדינים...באמת. לא הבנתי כלום ממה שהלך בשיעור הזה..למרות שאח"כ כן קלטתי אבל לקח לי זמן. שעה שלישית- מחשבים. באותו מקום...זה אחרי הפסקה אבל (שבמהלכה הסתובבתי עם ידיד שלי בכל הביתספר כי הוא היה צריך ללכת כי כאב לו הראש, ואף אחד לא רצה לשחרר אותו למרות שהם דיברו בטלפון עם דודה שלו ועם אמא שלו...לא האחות, לא השומר....אף אחד!!! בסוף אמא שלו או דודה שלו לא זוכרת מי זאת הייתה באה לקחת אותו...חח). כל השעה הייתה אותו דבר כמו הראשונה. שעה רביעית- מבחן בהיסטוריה. כן כן, שעה אחת. והמורה איחרה ברבע שעה...אז הייתה לנו רק חצי שעה. והלך לי הכי חרא שיש, כי אני לא מבינה את החומר הזה בגרוש. היא גם הכתיבה לנו אותו בצורה כזאת שאני לפחות לא ממש מבינה. שעות חמישית שישית- מחשבים. הפעם רק חצי כיתה במעבדה, כרגיל....חח עבדנו עם המחשבים, כתבנו תוכניות שעשינו בבוקר וגם כאלה שלא....יצא לנו ממש מאגניב, למי שעשה איתי ולי. (והמורה אמר לי שהוא כבר רוצה לראות את החולצה שאמרתי לו שעשיתי.....חחח אמרתי לו שיחכה לפורים
) המורה שחרר אותנו עשר דקות קודם. בהמשך היום- לנוח, לנוח, לבדוק אם יש לי שיעורים במשהו, לעשות אותם, לנוח שוב, להתקלח, להתארגן וללכת למסעדה כי חוגגים יומולדת לסבתא. יום נחמד....במיוחד שזה יום לפני גזר הדין (נו, תעודות!!!) (אהמ אתם יודעים כבר...מי שקרא אז בלה בלה בלה....חחח)

Double U

New member
סיום סמסטר א'+תעודה

למדנו שעתיים מתמטיקה, שעה חינוך, שעה אקטואליה (פרשת הנשיא ופרשת רמון) ואז שעתיים טקס ט"ו בשבט בית ספרי (חשבתי שסיימנו עם זה בכיתה ד', אז מה הקטע?) ובסוף נפגשנו שוב ככיתה, אכלנו וקיבלנו תעודות. והתעודה שלי: תנ"ך - 100 לשון - 96 הסטוריה - 96 ביולוגיה - 88 כימיה - 100 פיזיקה - 96 מתמטיקה (5 יחידות) - 98 (!!!!!!!!!!111111) אנגלית - 94 חינוך גופני - 80 (יש מצב שיש לו טעות, כי לאחרים שנכשלו במבחני כושר הוא נתן 90+
לא ממש מזיז לי בכל אופן) ממוצע 94. מרוצה מאוד מהתעודה

אמממ תעודות

למדנו שעתיים ראשונות כרגיל
והמורה היתה מגעילה אח"כ תפילה,הפסקה אח"כ טקס סיום מחצית-זכיתי בתעודת הצטיינות
זה היה ממש מוזר הטקס עצמו היה הזוי ברמות.... אח"כ שיעור חינוך סבבי חליקנו את העיתונים
וכולן נשפכו
היה ממש ממש נחמד ואז תעודה..וול היא בסדר גמור,יחסית לציונים שלי יש ירידות,אבל אממ לא ממש למדתי המחצית[זה סיפור ארוך...] ושובע הבא שהיה אמור להיות חופשי יש 2 מבחנים דחויים..והלוח מבחנים החדש סיוטי!! א אממ אני אצרף לינקוק לתעודה ולתעודת הצטיינות,סבבה??[תפוזבל..קבצים גדולים...]

B a m b o o k

New member
...........

אממ שעתיים ראשונות היה לי מבחן באנגלית
כל המבחן דברתי עם ידיד שלי בהודעות
והוא שעשע אותי:]]] אבל חוץ מזה המבחן היה בסדר
אח"כ היה לי ספרות. לא משו מיוחד חוץ מזה שניסו לחנוק אותי בכיתה... אח"כ שיעור משנה
כתבתי שטויות במחברת... זה כלכך מ-ש-ע-מ-ם-! שיעור לשון. כמובן המורה הרצתה לנו שוב כמה שאנחנו ברבריות ובלהבלהבלה ודי נמאס לי כבר לשמוע אותה... ואז היה עוד שיעור משנה אבל יצאתי לדבר בפלאפון עם ידיד שלי ואחרתי ב10 דקות בערך אז העדפתי לא להכנס בכלל
אז ישבתי במגרש ונגנתי בגיטרה והיו המון נמלים חמודות כאלה
והיה לי נחמד:] ואז הלכתי הביתה.. במקום להשאר לענות על איזה שאלון (דיוקן) על הבצפר... ובערב אני נוסעת לחולון לראות חברים!!!!!
ונשארים שם כל הלילה

B a m b o o k

New member
אהה וזה לא היה רק חברים!

זה היה 3 בנים ו3 בנות. שעם אחד מהם, בואי נגיד ככה... היה לי הכי הרבה זמן

לא הלכתי לביצפר..../images/Emo108.gif

אני וחברה שלי החלטנו שאנחנו מבריזות ולא הולכות ליום מוקד.. לשמוע כל היום הרצאות על סמים.. משעמם... אז הלכנו לביאליק.. רחוב אחד בר"ג עם חנויות.. והסתובבנו וישבנו בשמש ואכלנו.. והיה כיף =]

כן? עשיתי בשכל שלא הלכתי אה?.חח

דרך אגב.. אני גם מעריצה של MCR!
שמתי
לחתימה היפה שלך..

למעלה