היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif פרק לפני אחרון ../images/Emo7.gif

בעע, הסדרה הזאת היא אשכרה חלק ממני.
איזה אירוע אתם עושים? אנחנו מתמקדים בפורים חח.

Double U

New member
זה אירוע של מועדון המוזיקה

ארגון אחר שאני נמצא בו
אנחנו מפיקים אירוע ג'אז לכבוד יום האהבה (הולנטיין) ב14.2 ב19:00 במרכז הנוער העירוני של כפר סבא. אתם מוזמנים לבוא

B a m b o o k

New member
בלופ

שעה ראשונה היה מתמטיקה... וחשבתי לעצמי עם מי המורה תריב היום.. כל שיעור היא רבה עם בת אחרת. זה מתחיל ממש ממש לעצבן להיות בשיעורים האלה
אח"כ היה שיעור לשון. שנורא התלבטתי אם להכנס או לא כי לא היו לי את כל הש.ב... אבל בסוף נכנסתי והיה בסדר
אח"כ היה תנ"ך. ואז הלכתי ללמד את חברה שלי למבחן במחשבים... חמישית עשיתי את המבחן במחשבים והיה מצוין
שישית הלכתי לקחת מאחותי את הגיטרה ונגנתי לי קצת ואז עליתי לכיתה להביא את המחבן שלי בספרות וקבלתי 98!!!!!!!
שביעית היה מחשבים והיינו אמורים להשתחרר ב2 וחצי כי בערב יש סדר ט"ו בשבט בבצפר(
) אבל עישנו קצת רעש למורה אז היא השאירה אותנו עוד רבע שעה... ואז הלכנו הביתה... ועוד איזה שעה אולי אני אלך לבצפר שוב לסדר ט"ו בשבט הזה אם יהיה לי כוח...

חצילע

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

יום אמנויות [?], היה ממש נחמד. שיעור פרטי בלשון. זהו.

noname202

New member
היום שלי

שעתיים ראשונות אנגלית - השגתי דחייה של הבוק ריפורט לעוד שבועיים D: [קיצר, ניצלתי] אחרי זה דאבל מתמטיקה...למדנו דמיון משולשים, והזבל עדיין לא סיים לבדוק לנו את המבחנים
[לא שאני ממש רוצה לדעת תציון, אבל לא משנה] הוא אמר לנו שאם ילדים ימשיכו לרדת הקבוצה יאחדו אותנו עם הקבוצה השנייה, מה שאנחנו לא רוצים שיקרה, אז שנשמור על עצמנו, ואז הוא הקריא שמות ואמר לכל אחד אם הוא צריך להתחיל להתאמץ יותר וכאלה, והוא אמר שלגבי הוא לא דואג D: הוא חי באיזה סרט...בסוף השיעור הוא נתן לנו תרגילים לפתור, אני יושבת כמו סוסטמה ולא מבינה כלום, והוא כועס שאני צוחקת עם מישהו אחר על הטמטום שלי
אחרי זה היה אמור להיות חינוך תעבורתי והייתי אמורה ללכת לאיזה הרצאה שנ.ג החליטה לגרור אותי אליה, אבל היה ביטול, ואני לא פראיירית שלה אז.. "לא מצאתי אותה" והלכתי הביתה [מחר אני מתה.] ואז חזרתי, עשיתי מבחן באיסלאם וסיימתי די מהר, מסתבר היה חביב סה"כ עכשיו הלכתי עם אורנית לעשות תמונות לת.ז...[היינו אמורים להגיש את הטפסים היום
], שתינו יצאנו מאוכזבות D: טוב נו, בשביל זה צריך הרבה כסף..משהו בסביבות 10,000 ש"ח, הא אורנית?
וזהו בערך...עכשיו אני צריכה לחרשש קצת להנאתי, וזהו.

תרגישי טוב!

0-תולדות..סתם למדנו על סוגי קוים 1-2-אנגלית..פשוט שיעור משעמם
אוףף 3-4-מתמטיקה המורה הזאת כזאת פוסטמההההההה אלוהים ישמור!!! נתחיל מזה שהיא לא יודעת ללמד בגרוש! דבר שני היא נתנה לי 95 בתעודה! נו בטח תחשבו שמה,מה היא מתבכיינת? אבל אוףף זה כזה מעצבן! כי קיבלתי במבחן אחד 84 ובשני 100 ובשלישי 98 ובעצם הממוצע הוא 94.. אבל הקטע שאני משתתפת בשיעורים ואני מכינה שיעורי בית והכל! כואב לך לעלות ל-100?? ~גרר~ היה ביטולון אז לא היה חינוך תעבורתי
יאיי ואחה"צ הלכתי עם גלי לעשות תמונת פספורט-יצא..לא יודעת

Snow fairy

New member
תרגישי טוב../images/Emo23.gif

יום אומנויות, היה בנז. דני רובס גאון ואבי פניני אפילו יותר
. ממש נהניתי:]. ואח"כ עשיתי בייביסיטר אצל זוג ממש ממש חמוד, וגם הילדים שלהם חמודים פחד
. ושמרתי על הילד שעה אחת והאבא הביא לי 100 שקל! התעקשתי ואמרתי שזה הרבה הרבה יותר מדי, אז הוא הביא לי 50. פאקינג 50 שקל לשעה אחת|:. ואח"כ סתם ישב"צ

"מה נדב יעשה עם אייפוד 30GB?"

"הוא יכול לשים שם גם כמה שירים בפורטוגזית.. כמו ההוא בוטן אנא, שיר לא רע" חחח היה ממש נחמד היום... נועושקה באה לפה [יום שלם עם פיג'מה שליטע] למדנו לשון [משפט מורכב ושיט] וקצת היסטוריה [עליה שלישית ורביעית ושיט כפול 2] יומטוב

למעלה