היום שלי.

../images/Emo201.gif

גם אני עברתי את זה. פעמיים. השנה. כיאה ליום האחרון של ה"ימים ללא הגדנ"עים", היה יום שוק במיוחד
1+2 - צרפתית - דיברנו עם המורה לצרפתית על כל מיני דברים, בין השאר ריכלנו על מורים אחרים...
3 - ספורט - בוטל
4 - מתמטיקה - חצי מהשיעור אינדוקציות, חצי מהשיעור סתם דיברנו ויואב החזיר את המבחן שעשיתי שלשום (על 005) - קיבלתי 100
5 - כימיה - פורי ניסתה ללמד בהתחלה אבל היא וויתרה ושוב, כפולניות זקנות, סתם דיברנו. 6 - פיזיקה - ננסי הייתה היחידה שבאמת לימדה היום, המשכנו על עדשות... 7 - ביולוגיה - בוטל

תרגישי טוב!!! (נו, היום שלי.)

שעתיים אנגלית- משעממותתתת. עבדנו על איזה שיר ודיברנו עליו טיפה, לפני שקראנו אותו ואחרי שקראנו, ואחרי זה עברנו לגרמר....המורה הזאת מרשה להיכנס ולצאת מהשיעור והיא לא רושמת...אבל היא בטח זוכרת...חחח לא חשוב. בקיצור, אני נחשבת אחת התלמידות היותר טובות שלה, ככה שלצאת פעם ב...זה לא כזה נורא. אז היום יצאתי
סתם לאיזה כמה דקות....חזרתי כי היה לי נוראנוראנורא קר בחוץ XD שעתיים מתמטיקה- עוד יותר משעמםםםם. פתרנו תרגיל בסדרה חשבונית, אח"כ התחלנו חומר חדש בגיאומטריה, ואז הספקנו לפתור עוד שני תרגילים...כל זה בשעתיים!!! נו באמת, זה פטאתי. (פא ו-תט, פאתט!!!
) הוא נתן שיעורים וזהו.... הלכתי הביתה לאט לאט, בכיף שלי
הגעתי ב-12 בערך...חח לא לקח לי הרבה זמן למרות שלא הלכתי ממש מהר. לקחתי את אח שלי מהגן בערך באחד... עוד לא אכלתי...חחח ובנתיים הספקתי לריב עם מישהי באייסי ולדבר עם עוד כמה. עפתי להתכונן להיסטוריה. אני כ"כ נכשלת בזה מחר.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חח הזכרת לי את המורה

שלי למתמטיקה! "תפתרו את תרגיל 6756" ~כעבור 2 שניות~ "פתרתם?" (ברצינות.)

תרגישי טוב (:) והיום שלי...

התחלתי בשעה תשע (כל ימי רביעי אני מתחילה משעה שניה). בבוקר פגשתי את המורה הפרטית שלי ללשון שפעם לימדה בביה"ס, היא הייתה בביה"ס וממש שמחתי לראות אותה
מחר יש לי שעור איתה, היא מה זה חמודה
שעה שניה+שלישית: היסטוריה. היה ממש מעניין, אני אוהבת היסטוריה. המורה העלתה לי את הציון ב-2 נק' ועכשיו המבחן הוא 93
שעה רביעית: לשון. שבוע הבא יש בוחן בתחביר ואני גרועה ושונאת את זה
שעה חמישית: תנ"ך. כל השעור השתתפתי, הייתי בין היחידים... אני היה ממש שעור פרטי
המורה ממש התלהבה מזה >< כי אני אחת שבקושי משתתפת בשעורים. בסוף השעור היא אמרה לי כל הכבוד ואמרה שאקבל מעל 90 בתעודה
שעה שישית: חנ"ג. סתם עשינו שטויות ומשחקים דבילים, אבל היה נחמד =) ועכשיו אני בבית ועוד איזה חצי שעה אצטרך להמשיך ללמוד למתמטיקה עד הלילה
(מחר מבחן)

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif 93 בהיסטוריה?

וואווווו! כל הכבוד!
מורות פרטיות זה בסט.

שמחה שעבר היום הזה כבר!../images/Emo108.gif

אממ שעה ראשונה התבטלה... המורה חולה.. אז.. תפסתי טרמפ על אחותי שבדיוק נסעה לבסיס.. אממ אז שעה 2- ביולוגיה.. מורה חמודה.. שעה 3- פיזיקה- לא מבינה כלום במקצוע הזה!! ויום ראשון יש לי מבחן =[[ אז שאלתי כמה בנות וכולן עושות לי שהן לוקחות כסף! חוצפה! קיצר בסוף מצאתי אחת ממש חמודה שאמרה שהיא מוכנה בלי כסף =] אז נלמד איתה.. שעה 4- לשון.. סיימנו את גזרת נפי"ו.. והמורה סיימה בחידת היגיון.. היא נותנת הרבה סתם לכיף.. שעה 5- מתמטיקה... חזרה למבחן שיש לי עוד פחות משבועיים.. המורה הביא לנו שאלה מבגרות שהייתה שבוע שעבר ל-4 יחידות.. בגרות חורף. שעה 6- ערבית היה מבחן.. וממש חוצפה לתת למבחן כזה פחות משעה! גם אנסין היה וגם אח"כ עוד פועל וכל זה.. ואף אחד לא הספיק כלום! ממש מפגרת המורה הזאת. זה לא מבחן לשעה. ואפילו פחות!.[ שעה 7- מעבדת פיזיקה.. סתם שיעור...חח ואחה"צ אני הולכת לעזריאלי
יום טוב אנשים!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif גם אני רוצה קניון ../images/Emo7.gif

יאללה אני אציע לאמא.

ילדות מהכיתה..../images/Emo108.gif

זה לא אומר שהן חברות שלי... האמת אני מבינה אותן בגלל שכל הכיתה מנצלת ת'חכמולוגיות מהכיתה ללמוד למבחנים.. אבל מצד שני זה נשמע לי חוצפה לקחת ממני כסף!. וזה לא על מכניקה.. זה על חוקי ניוטון.. כוח המשיכה, כוח המתיחות כל מיני בעיות מפגרות כאלה.. לא סובלת את זה! והנוסחאות הדפוקות האלה!! אוף! למה לומדים פיזיקה ?

Gadook

New member
כבר לא יודעת מה הולך איתי.

היה מבחן בביולוגיה, לא קל ולא קשה, נקווה ל80. שעתיים עבודה באנגלית, סתם זיוני שכל. אני שוקלת לתבוע את ההורים שלי על עוגמת נפש, טיפשות וילדותיות. הייתי כל כך מפוצצת בדברים בזמן האחרון שפתאום גיליתי שאני הייתי לגמרי מנותקת מהמון חברות ואני חייבת להתעדכן
הביאו קומונר חדש ומישהו מהקבוצה שלי סיפר לו משהו עלי ממש לא במקום ועכשיו זה יוצר בעיה.. הוא רוצה אשכרה לדבר עם ההורים שלי. בצד החיובי, מחר אני רואה את חברות שלי מהקורס ובתקווה את מאיה ביום שבת. אולי אני אצליח לנשום קצת. וסיננתי אותו

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif תקשיבי,

לקומונר אין זכות ללכת לדבר עם ההורים שלך בלי רשותך, ואת צריכה להבהיר לו את זה. אישית הייתי פשוט מאיימת לפרוש ודברים כאלה (כן כן, סנקציות, אבל זה עובד). מחזיקה לך אצבעות לגבי ה80 ושתראי את מאיה!

Gadook

New member
אני לא ממהרת לאיים,

כי אין מצב שאני אפרוש. והוא לא ידבר עם ההורים שלי אם אני אגיד לו לא, הוא פשוט מודאג. אני יודעת שזה בא ממקום טוב, מה שמעצבן אותי במצב זה שבכלל סיפרו לו.

Double U

New member
היום שלי

למדתי רק שלוש שעות, מ11 עד 13:20 (שלוש שעות לימוד). שעתיים אנגלית - המורה החזירה את המאמרים שהגשנו וקיבלתי 93
היא אפילו ציינה את המאמר שלי לטובה לפני שהיא החזירה (בעילום שם) ונורא שמחתי. היה גם אנסין שנקווה בו לטוב
בדר"כ אני די גרוע באנסינים. שעה לשון - רק בדקנו שיעורי בית על גזרת המרובעים ודיוקי הגייה. אחה"צ אני הולך לגייס חסויות (האירוע עוד שבועיים ואין לנו כלום) ולפגישה קצרה במועצת הנוער. וכשאחזור הבייתה אראה את הפרק הלפני אחרון של השמיניה! המשך יום טוב לעולם

למעלה