שת"ב

H a d a S D

New member
ג'אמפרית או דרסזניקית?!!?

חחח להאריך במיליון ושניים חורים את הארכובות, או לא לרכב איתם בכלל. להרים את הידיים למעלה וקדימה כדי שהסוסה תעבוד מהאחוריים שלה ולא תשען לך על היד, וברגע שהידיים יהיו למעלה הכתפיים יפתחו. ואהבתי את השמיכה!! איזה באסה שהסוסים שלי כהים!

ענברי../images/Emo140.gif

את דרסאז'ניקית חחח המ..תאריכי את הארכובות, תשחררי ותאריכי את הרגל.. אין סיבה שהעקב שלך יעלה כשאת מדרבנת...תדחפי אותו למטה ותנסי להאריך את כל הגוף.. תכניסי את אצבעות הרגלים ותנסי שהרגל שלך תהיה מקבילה לסוס. תדחפי את הסוס דרך השוק יותר ורק במקרה הצורך תוסיפי עקב. את אולי טיפונת נשענת אחורה.. תרימי את הראש..גם אם את מסתכלת למטה (מה שלא אמור להיות גם ככה) תורידי רק את המבט. תשמרי על ראש ישר וסנטר גבוה. תשבי גבוה וקל, תחזיקי את עצמך אחרת את תדפקי לעצמך את הגב התחתון. תרימי אגודלים ותסגרי טיפה אצבעות. תנסי להתרכך עם היד ולעבוד בארמוניה עם הסוסה. בסה"כ תמונות ממש נחמדות..

אוי לי הארכובות ../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

הייתי מציעה להאריך באיזה ארבעה חורים ככה... הרגל צריכה לעטוף את הסוס, הארכובות הכ"כ קצרות מעוותות לך את כל הישיבה. כדאי להאריך את הרגליים כמה שאפשר והארכובות האלו לא מאפשרות את זה. אפשר להרים קצת את הידיים לכיפוף במרפק, הן קצת ישרות מידי ומבט למעלה. חוץ מזה, ממש כייף לראות יש אצלך המון שיפור והתקדמות לפי התמונות.

ש נ י ס

New member
כי משעמם לי../images/Emo3.gif

והיידים ככה כי זה היה אחרי נפילה.. ואז קצת הרב לא סמכתי עליו!!
מקווה לעוד תמונות ביום חמישי.. אבל זה התמונות הכי עדכניות...

טוב ננסה...

אז תקחי את הגב אחורה ו את הרגל טיפה קדימה ולישאר אותה ,יעני שתהיה מקבילה לסוס .וחוץ מזה זה לא נרה רע(-:

הקפיצות

נראה ממש טוב
אני לא אגיב עליהם כי יש פה מספיק ג'אמפרים
ובגלל שאני בהסבה אז אני מגניבה חחח
אמממ תקני אותי אם אני טועה, הוא נראה כאילו ממש קשה להזיז אותו (אימפרית הבטטות). זה בעיה רצינית כשרוצים לאסוף סוס בטטה בצורה נכונה. אז שלב ראשון זה אנרגיה.
ועוד משהו שאפשר לראות זה שאת מושכת אותו אליך, זה גם עוצר לו את התנועה וגם לא מאפשר לו להיות נוח איתך ביד. תנסי לתת לו קצת מקום, אולי הוא יפתיע אותך
לצורך השליטה שלך תחזיקי את היד החיצונית אליך, אבל עדין. ככול שתיהי עדינה יותר התנועה לא תפגע והוא יהיה רך ביד. סך הכל אהבתי (= כל השאר יסתדר לך ביחד
אני חושבת שהשתפרת המון בזמן האחרון, כל הכבוד!
טוב שלא חפרתי

ש נ י ס

New member
סורי על הדייליי...חחחח

דבר ראשוןןן...אני אוהבת אותך בובוההההההההה
דבר שני..כ"כ צודקת..הוא במת אחד הבהמות..אבל מצד שני גם אי אשפר לתת לו ממש שוטים..כי אז הוא סתם מבקבק..
והעצירה...זה היה כי זה לפניסיבוב שא5ני צריכה לאסופ אותו אחרוה לפני קפיצה בשיפוע..חח...
ותעלי כבר תמונות חדשות שלכם קופה!!!

../images/Emo140.gif

אוהבת אותך
נסי דורבנות
יכול להיות שזה יעזור. אין לי תמונות
יעלי, איפה את!?! חחח כל החווה שלנו היא כלום בלעדיך

DriftingAway

New member
תקטלו חופשי........................

יש המון מה להגיד... והם דיי ישנות, אני עובדת על הידיים קדימה ורגליים מקבילות =]

DriftingAway

New member
גם נופר מקווה שיעל תבוא בקרוב

יעלי את יכולה לשלוח לי את שאר התמונות באיי סי? עבר כבר המון זמן חחח...

לסגור את האצבעות../images/Emo9.gif

בכף היד כמובן זה נראה מעולה!! רק לסגור את האגרוף קצת, הזרת בורחת קצת הצידה ומתרחק מהמושכה

למעלה