שת"ב

באמת השתפרת!../images/Emo9.gif

אתה הרבה יותר רגיש וקשוב לפה של הסוס... והאמת שזה אחד הדברים שיותר קשה להשיג..ואתה בהחלט בדרך הנכונה.. המבט שלך ממש טוב והגב פחות או יותר ישר.. הכתפיים שלך סגורות וזה בגלל שאתה טיפה נשען על הסוס עם הידיים...זה קורה בגלל שאתה עדיין לפני התנועה ואתה צריך לייצב את עצמך איכשהו.. זאת גם הסיבה שהרגליים עפו אחורה..הן עובדות וזה טוב..אבל תנסה עוד טיפה לזרום עם הסוס... בקיצור, ממש השתפרת בממש מעט זמן!

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

איזה ישיבה! רק ידיים למעלה וקרובות אחת לשנייה, יגרמו לסוס לעבוד יותר מאחורה שלו, ולא סתם להוריד את הראש. איך יקי אומר "לא סתם תמונה יפה"

שלקע ../images/Emo99.gif

את כבר יודעת כמה אני גאה בך שהשתפרת, נכון??
אני חושבת שרואים את זה כבר ואין צורך שאני אגיד... אבל רק דבר אחד - שימי לב שהוא יהיה ישר, את רואה שהאף שלו נוטה קצת החוצה??? תקפידי על קשר עם שתי הידיים. טוב את כל זה אני בטוחה שאת כבר יודעת, בהצלחה מותק

MorH

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo174.gif

שלייי ממש השתפרת
אולי פחות להישען אבל ממש אהבתי ! ...

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

זה נראה שאת נשענת קדימה מדי ואז יוצאת משיווי משקל. צריך להוציא את הרגל טיפה מהארוכה וכך לשמור עקבים יותר למטה ואז זה ייאזן אותך. חוץ מזה נראה אחלה!

H a d a S D

New member
../images/Emo99.gif

מאוהבת בישיבה שלך!! ואני לא היחידה שעושה קפיצות עם שוט דרסז'! והדבר הכי חשוב שיש לי להעיר: איפה החיוך!?!? תמיד בכל התמונות מהתחרויות שלך יש לך חיוך, אני חייבת לומר שזה כיף לראות רוכב רוכב עם חיוך, אז בבקשה להחזיר אותו! חחח ועכשיו ברצינות טיפה גב למעלה (נראה לי )

snow snow

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתודהה

והישיבה שלך מדהימהה גםם והגב זה בעיה חחחח

snow snow

New member
פףף לצערי יש יותר גדולות ובמקרה הן

קורות בתקופה הזאתיי=[

אוקי זה הי עם כתם...וזה השיעור

הראשון שלי על המתג אז,יש הרבה על מה להגיב... חוץ מהידים מבט ורגל...שאני יודעע

../images/Emo191.gifמנסה להגיב גם אל תסקלו באבנים

אז, כה מבט קדימה והייתי אומרת לקצר מושכות ולהרים קצת את הידיים לכיוון הפה של הסוס כי הידיים לא נראות לי טוב.. להוציא את הרגליים מהארכובות וליישר אותם יותר הן אחורה מדי נראה לי זהו לאיודעת... חחח מקווה שעזרתי אם בכלל

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

קודם כל שיעור ראשון על מתג, כל הכבוד! אז כמו שאמרת עקבים למטה והכי חשוב מבט למעלה, זה ייפתח לך את הכתפיים, וירים לך את הידיים. ברגע שהידיים למטה יש לסוסים נטייה סתם להוריד את הראש, ולכ המטרה כסוס הולך על המתג, זה שהוא עובד מהאחוריים שלו.

למעלה