שת"ב

שירלי317

New member
אממ, במבט שני

את צודקת.. אבל דוגרי אחרי כל כך הרבה זמן... פףף, ועם כל הלחץ הזה.... אני חושבת שאני אשאר בדרסז'... למרות שגם בזה אני לא משו... אבל זה רק הולך ומשתפר

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

דורי השמינה, או שזה רק אני?! הישיבה עצמה טובה, העקבים למטה, מבט. בקשר לידיים צריך טיפה יותר קשר עם הפה של הסוס, ולא להניח את הידיים על הסוס, כי אז הוא גורם לך לעלות (לישיבת קפיצות מעל המכשול) ואת צריכה לתרגל את עצמך מתי את מרימה את עצמך לישיבת קפיצות, ולהסתמך על שיווי המשקל שלך ולא שהסוס ייצב אותך

שירלי317

New member
../images/Emo51.gif

אני לא מתכננת לקפוץ כל כך בזמן הקרוב.. אבל טוב לדעת להבא...

שירלי317

New member
ועכשיו ברצינות../images/Emo169.gif

נראה נוראי אבל שעור אחרון השתפרתי הרבה יותר... מחר אני מקווה שיהיו חדשות ומשופרות...
יש לי בעיה עם כתפיים אחורה... זה פשוט כ-ו-א-ב! אבל אני משתדלת... ומשתפרת...
חחחחחח (עזבו, התחרפנתי קשות מעודף שינה בסלון..)

שירלי317

New member
ופשוט אחת האהובות עלי...../images/Emo99.gif

לא ראיתי אותה 5 ימים ואני כל כך מתגעגעת
Being sick makes me sick פףף

שירלי317

New member
משפט חכם יוצא מאנשים חכמים

בגלל זה אני חייבת להודות שיש לי הרגשה שגנבתי אותו מאיפשהו

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

זה נראה בתמונה שאת נשענת טיפה אחורה, אבל יכול להיות שזה בגלל הזוויות. ידיים למעלה וקדימה, את תסתכלי טוב רואים את הפה של הסוסה נפתח, וזה אומר שהיא מתנגדת למתג, כיאלו היא נשענת לך על היד במקום שתעבוד מאחוריים, אז ברגע שהידיים יהיו למעלה ויהיה קצב היא תרים את עצמה ולא תשען לך על הידיים. ולפתוח כתפיים להבליט את החזה (אבל לא בהגזה) זה יעזור לך להרים את הידים

שירלי317

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת שהתמונה הזאת מלפני איזה כמה שבועות אני חושבת.. ואת העניין של הידיים למעלה וקדימה כבר שיפרתי בהרבה (מחר אני מקווה שיהיו תמונות) ואת צודקת בהכל, תודה ולהבליט חזה ולפתוח כתפיים זה הדברים הכי בעייתיים אצלי.. כי משום מה זה לפעמים פשוט כואב לי בגב המעוות שלי.. אבל לאט לאט אני מתרגלת ומנסה לשפר.. נזכרתי בפעם אחת שהמדריכה שלי הייתה צרודה (עוד בכנות) ומישהו אמר לנו כאילו במקומה את כל מה שהיא לחשה לו.. והיא אמרה לו להגיד לי להבליט חזה והוא לא היה מוכן להגיד שום דבר על החזה שלי, אז החלטנו שברגע שהוא אומר כתום זה אומר להבליט חזה.. חחחחח וכל השעור כל מה ששמעתי היה כתום כתום כתום... אפשר לחשוב גוש קטיף!..חחחחח אחד השעורים המצחיקים....

הנהנהנהה...חח

קודם כל תמונה נחמדה..=] הדבר שהכי בולט בתמונה זה שאת יושבת מאחורי התנועה. תנסי לשבת טיפונת יותר קדימה באוכף ויותר על הירך מאשר על התחת..
בגלל שאת מאחורי התנועה את מחזיקה טיפה את היד כדי 'להשלים פערים'.. אני לא בטוחה אבל עושה רושם שהיא לא הולך שווה..תנסי לעבוד טיפה יותר אקטיבי ומאחורה.. שבי גבוה..ותרימי סנטר.. זהו..היא נראת סוסה מהזה מקסימההה

יש לי כמה שאלות חשובות!!!!

איך לכל הרוחות והשדים את מצליחה לראות שהסוס לא שווה מתמונה??@?!!?!?!?!? הרי הוא לא שווה מצעד לצעד, אז איך את רואה באותו הצעד שהוא לא שוה?! קבלי ח"ח כי את היחידה בעולם שמסוגלת להחליט את זה, ולא סתם אלא גם לכתוב את זה... מאיפה המצאת את זה שהיא מאחורי התנועה?? כאילו את רואה תמונה שהרוכבת אפילו יושבת ישר וכמעט כמו שצריך, ואת רואה איכשהו שהיא מאחורי התנועה?! השאלה השלישית והכי מדאיגה היא למה נראה לך שהיא צריכה לשבת על הירך, כאילו את אומרת לה לדחוף את הכוס באוכף במקום לשבת על עצמות המושב כמו שצריך לעשות באמת??!!!משקל הגוף צריך להתחלק שווה בין שתי עצמות המושב, רק כך הרוכב באמת יושב על הסוס, אם את צריכה הדגמה תנסי להעביר את שתי הרגליים לקידמת האוכף (ממש מעל הכנף- על הכתף), ותוך כדי הליכה להוריד ולהעלות את הרגליים בצורה מבוקרת. אחרי כמה דקות העצמות שיכאבו לך בתחת הן אלה שאמורים לשבת עליהן... תודה ולהתראות!

Blue Eyessss

New member
מסכימה חלקית../images/Emo47.gif

מסכימה עם מה שכתבת אבל לא מסכימה עם הניסוח שלך... בכל מקרה...היא לא מאחורי התנועה היא פשוט יושבת עמוק באוכף..קצת אחורה...זה יכול להיות כי ככה תפסו אותה בתמונה שבדיוק הסוסה נתנה צעד חזק קדימה או משו...היא לא נראית לי מאחורי התנועה... אבל מה שזיו כן צודק בו..זה שצריך לשבת על עצמות הישיבה... זה מרכז הכובד או משו בסגנון(נכון!?)לשבת על הירך זה מה זה לא הפתרון זה לא מביא כלום חוץ מלחץ על הגב של הסוס והסוס ירוץ..או במקרה של שירלי הסוסה... והתרגיל שזיו אמר זה אחלה תרגיל..עוד תרגיל ממש טוב זה בזמן הליכה להוציא את הרגליים מהארכובת כל פעם רגל אחת..להרים את האוכף ולדחוף את הרגל החוצה ולהוריד בהדרגה...זה תרגיל שדניאלה גרוס לימדה אותי פעם ראשונה אפילו שגם אביה לימדה אותי את זה..בכל מקרה!!!!!!-זה ממש גורם לך להרגי את עצמות הישיבה וזה תרגיל ממש טוב...לא אמורים לשבת על הירך בשום מקרה... וחוצמזה זיו,למה לא סיימת ביום טוב הפגנתי כזה!?צ צ צ צ צ צ או בשלוש ארבע ו...?

Blue Eyessss

New member
טוב אני נכה../images/Emo47.gif

התרגיל זה להרים את הרגל ממש ממש גבוהה ואז להפנות אותה רחוק מהאוכף וככה זה מושיב אותך על התחת

שירלי317

New member
טוב..

תודה ללוחשת לסוסים בכל מקרה.. ותודה לשניכם על המידע ובאמת שהתגובה שלה בלבלה אותי מעט..
דרך אגב, תמונה חדשה מאתמול.... היה מעייף... בחיים היא לא הזיעה ככה בכל הגוף לגמרי ובכזו רמה אפילו כשהיה עוד יותר חם מאתמול... והיא הייתה ממש ממש נוקשה בחלק השמאלי של הצוואר, יותר מהרגיל.. אמא תעשה לה קצת כירופרקטיקה...
אבל סופסוף אנחנו שתינו עובדות כמו שצריךך

Blue Eyessss

New member
עכשיו כל מה שצריך../images/Emo47.gif

זה לקנות מגני אינגליש שיתאימו לציוד אנגליש

שירלי317

New member
הממ, מדוע ולמה

לזברה פיג'מה
האמנם? ובמה עוזרים מגני אינגליש כשלא מדובר בקפיצות? הם בקושי תומכים בגידים.. ובנדז'ים זה סיבוך בשבילי כל פעם לשים על 4 רגליים למרות שמתרגלים.. אבל המגנים האלה עובדים כמו בנדז'ים ועושים את העבודה יופי והם נראים עליה לפי דעתי מעולה!

H a R a Z y

New member
כן אבל סוס שלא אמרו לך בפירוש שיש

לו גידים חלשים והוא צריך בנדז'ים אין סיבה לשים לו תמיכה לגיד ואפילו להיפך... סוס ששמים לו והוא לא צריך רק מחלישים לו את הגיד יותר ויותר..

כן, יש לי בעיות עם ניסוח

וזה ידוע... תכניס דברים בפרופרציות..לא אמרתי לה לדחוף ת'כוס לשום מקום! הזווית בעיתית וזה ידוע... כמו שנטע אמרה היא יושבת טיפה אחורה באוכף, לזה התכוונתי... זה נראה שהסוסה לא הולכת שווה, אני רואה סוס שעושה את זה באופן קבוע כי זה המבנה שלו ואני רואה סוסים שלא עושים את זה ובמקרה הזה אני חושבת שכן. כן, אני ברוכת כשרונות, אחד מהם זה לדעת להגיב לאנשים בצורה נחמדה..עם כשרון וטאקט נולדים ולא רוכשים, אז נסלח לך... ואתה צודק, לא התכוונתי שתשב עם הירך..אבל גם לא אחורה מידי.. בעצם מה אני מנסה להסביר לך..? גם ככה כל התגובות שלך אטומות, וחבל. בבקשה ושלום.

למעלה