שירוש שאלות פה אפשר לישאול??? חחחחחחחחחח
D Dark and Twisty New member 27/8/07 #9 לא אנחנו אומרים לא, אלא תפוז תחשוב על זה שזו הפרת זכויות יוצרים
D DotCom05 New member 27/8/07 #11 יש לי שאלה ../images/Emo204.gif מי זאת החברה החדשה של צ'אד???? לא מוכרת לי...
D DotCom05 New member 27/8/07 #12 ../images/Emo204.gif Who is she?! ד"א הוא נראה ממש טוב פתאום...כילו לפחות השיער שלו.
R RoniLiron New member 27/8/07 #13 ../images/Emo54.gifתשובה קוראים לה קנזי, היא וצ'אד הכירו על הסט של מגרש ביתי כי היא שיחקה ניצבת בקבוצת המעודדות. הם יוצאים מאז שהיא הייתה בכיתה י"ב, כלומר בת 18 והוא בן 25. הם התארסו באפריל 2006. אמ וזהו אני חושבת. היא לא מוכרת משהו.
../images/Emo54.gifתשובה קוראים לה קנזי, היא וצ'אד הכירו על הסט של מגרש ביתי כי היא שיחקה ניצבת בקבוצת המעודדות. הם יוצאים מאז שהיא הייתה בכיתה י"ב, כלומר בת 18 והוא בן 25. הם התארסו באפריל 2006. אמ וזהו אני חושבת. היא לא מוכרת משהו.
O o R it New member 27/8/07 #14 ../images/Emo12.gifמה??הם מאורסים?? או שהם ביטלו את האירוסים וכל הקטע נגמר או לא יודעת מה....עברה יותר משנה מאז :S
../images/Emo12.gifמה??הם מאורסים?? או שהם ביטלו את האירוסים וכל הקטע נגמר או לא יודעת מה....עברה יותר משנה מאז :S
D DotCom05 New member 28/8/07 #20 זה ממש הרבה ../images/Emo204.gif שנים של הפרש.. הוא נראה ממש טוב אם ככה חחחח והיא נראית גדולה אני בכלל לא זוכרת אותה מהסט..אבל הם נראים חמודים ביחד
זה ממש הרבה ../images/Emo204.gif שנים של הפרש.. הוא נראה ממש טוב אם ככה חחחח והיא נראית גדולה אני בכלל לא זוכרת אותה מהסט..אבל הם נראים חמודים ביחד