שאלון. ויהי.

dbshachar

New member
קוראים לו פסנתר

הוא יד-שנייה. מצב מעולה, נראה טוב מבחוץ ומבפנים (אנחנו יודעים קצת לבדוק מבפנים.. פטישים, לבדים וזה). והצליל שלו, מצויין. מקלדת נוחה, לקחנו גם כיסא ארוך שאם אני ארצה לנגן יצירה ב-4 ידיים לי ולאחותי יהיה מקום לשנינו.. בקיצור, מעולה :) מחר יביאו את זה לבית שלנו, ומחרתיים יבואו לכוון. ואז זה כבר יהיה מוכן :)

annaLOVExtina

New member
אגב פסנתר..

אנחנו מוכרים פסנתר מ ד ה י ם. באיזור דרום \ מרכז.. במסר [;

dbshachar

New member
אתה אומר את זה לי?

אם כן, אני כבר קיבלתי את הפסנתר שלי D:

annaLOVExtina

New member
אף פעם לא שמעתי על בן ששמו אנה..

וזה לא ספציפית לך , זה למישהו שצריך פסנתר

annaLOVExtina

New member
אני למדתי פסנתר..

במשך 6 שנים ואז נמאס לי והפסקתי
כי הייתה לי מורה מפגרת

../images/Emo126.gif גרר שאלון!!1

פרטים אישיים שם: נטע מנטה תאריך לידה מלא: 29/1/91 יד' שבט תשנ"ב עולה לכיתה: יא' *יאבא'לה* בפורום מאז: ומתמיד.. חח סתם!!! חודשיים וחצי בערך D: ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: האמת לאמיתה
ועוד מלאמלא פרקים :] דמות אהובה:אילן הנסגד
דמות אהובה של קובי: אדי
קורע אותי ברמות הקשות! תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : פיג'מות כמובן וגם סייד קיק
עונה מועדפת: בשבילי עונות 1,2,3 זו עונה אחת, ועונה 4 זו עוד עונה. אבל "שתי" העונות הן שונות לגמרי, אני אוהבת את הכל. ציטוט מועדף: "אדי זה שמי כמעט ושכחתי שלום אני שר ורוקד לי כמעט בתכנית.... אופס. נסחפתי"
--------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? פסיכולוגיה וגם קצת מוזיקה מהצד. אתה עושה משהו למען זה עכשיו? אני שרה
הפנטזיה הכי גדולה שלך? להופיע בקיסריה
החלום הכי גדול שלך? להופיע בקיסריה
הסיוט הכי גדול שלך? לאבד את הכל ושאני לא אוכל לשיר יותר
מה הכי משמח אותך? לשמוע את יובל המיטונף שר לי שירים של היפה והחיה, ולשיר בעצמי
מה הכי מפחיד אותך? יובל המיטונף שר שירים של היפה והחיה..
אבל באמת מה הכי מפחיד?... לא עולה לי לראש
יובל תודה על השאלון!!
מתה עליך

../images/Emo126.gif וואי רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

הסיוט הכי גדול: לאבד את ה קול ולא את הכל

Yu vi

New member
אניD:../images/Emo85.gif

פרטים אישיים שם: יובל תאריך לידה מלא: 3.2.1993 , י"ג בשבט [אאל"ט] עולה לכיתה: ט' בפורום מאז: 22.12.06 [מחר ישלי 8 חודשים
] ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: וואו יש כלכך הרבה >< מ.ס מנדלבאום, תחתונים, ההפך הוא הנכון.. לאדעת יש עוד כלכך הרבה >< דמות אהובה: אילןןןןןןן דמות אהובה של קובי: [ו]דובלההה [גםםםםםםםםם] XDDDDD תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : הפיג'מות !!!1 עונה מועדפת: 4 ציטוט מועדף: חחחחחחחחח יש המון , רוב הציטוטים ממ.ס מנדלבאום
"מתוק כמו ררררררררררחת לוקום" , "אנחנו בשבת של כדורגל, יום שלישי" XDDD --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? לאדעת אתה עושה משהו למען זה עכשיו? לא הפנטזיה הכי גדולה שלך? לפגוש את מקפליי ומייכימיקל ולהיות בהופעות שלהם
!!!11 החלום הכי גדול שלך? לאדעת הסיוט הכי גדול שלך? לאדעת . מה הכי משמח אותך? לפגוש את הפורום
, לשמוע מקפליי כל היום XD מה הכי מפחיד אותך? אם אנלא אפגוש את הפורום יותר לעולם

צנון יבש../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

פרטים אישיים שם: חרצואל תאריך לידה מלא: 27.10.94 עולה לכיתה: ח' 1 בפורום מאז: ממ בערך חודש וחצי - חודשיים. ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: יש המון. דמות אהובה: גריייי ושפרה [שולט]. דמות אהובה של קובי: אדי
כי נעים לו. תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : ממ הכל. עונה מועדפת: ראשונה ציטוט מועדף: "תגידי.. אני יכול להכניס את הקטן שלי לגן שלך?" XDDDDDDDDDDDD "נתן, זה לא הגודל! זה הטכניקה" וסלחו לי שהכל לא הכי חינוכי זה הכי קורע XDDDDDDDDD --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? ממ שחקן. אתה עושה משהו למען זה עכשיו? בערך הפנטזיה הכי גדולה שלך?
|גבות| לא סתם, המ.. אין. החלום הכי גדול שלך? בריאות לכל המשפחה
הסיוט הכי גדול שלך? שיצמח לו באר מיים ליד הבית שלי. *7 ימים נו
* מה הכי משמח אותך? ממ. מוזיקה? מה הכי מפחיד אותך?
סיניות ויפניות.

3yuval3

New member
עונה../images/Emo12.gif כמה מפתיע.

פרטים אישיים שם:
יובל
תאריך לידה מלא:
29.10.91
עולה לכיתה:
י"א
בפורום מאז:
לפני חודש בערך...
------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב:
לא יודע שמות של פרקים
דמות אהובה:
גרי. ורוני
דמות אהובה של קובי:
מממ... לא יודע
תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] :
הפיג'מות.
עונה מועדפת:
לא יודע
ציטוט מועדף:
וואו. המון. "מי גנב תעוגיות מהקופסא? מי אתה!? מיטונף!"
------------------------------------------------------ חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל?
משחק, שירה, נגינה. אתה עושה משהו למען זה עכשיו?
מנגן
הפנטזיה הכי גדולה שלך?
מממ... אי בודד. עם חלקים של דשא, ושלג. כמובן שלא לבד לבד... החלום הכי גדול שלך?
לממש את מה שאני רוצה לעסוק בו שאגדל
הסיוט הכי גדול שלך?
לאבד אנשים יקרים... מה הכי משמח אותך?
חברים קרובים [שחלקכם נכנסו מהר לקטגוריה
]
מה הכי מפחיד אותך?
יש הרבה

פ י ל ר

New member
עונה

פרטים אישיים שם: ענבר תאריך לידה מלא: 11.02.1994 אני אף פעם לא זוכרת את העברי..
עולה לכיתה: ח' בפורום מאז: אין לי מושג.. ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: כרגע, ההפך הוא הנכון ומ. ס. מנדלבאום דמות אהובה: גרי, נתן ועודד דמות אהובה של קובי: אני חושבת שאת הדמות הזאת של הרב (ממש שכחתי איך קוראים לדמות..
) תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : הפיג'מות, המסך הלבן וסייד קיק עונה מועדפת: את כולן אבל בעיקר הרביעית.. ציטוט מועדף: כרגע, אני ציוני ויש לי בת צינית. יכול להיות שהגורל דיסלקט?! --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? גננת/נגנית/עורכת דין (סתם כי זה מגניב)/רופאה או כולם.. אתה עושה משהו למען זה עכשיו? אני מנגנת כל החופש..
הפנטזיה הכי גדולה שלך? אמ.. אוסטרליה.. נכון לעכשיו.. נו... אין לי ממש פנטזיה.. החלום הכי גדול שלך? ^^ הסיוט הכי גדול שלך? אוי.. זה משו ממש ממזמן.. מה הכי משמח אותך? מצב כפית.. מה הכי מפחיד אותך? מוות..

עונה D:

פרטים אישיים שם: אורי תאריך לידה מלא: 19.3.92 עולה לכיתה: י' בפורום מאז: שהצטרפתי :p...חחח סתם מתישהו בספטמבר 2005 ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: הדור הבא דמות אהובה: כולם דמות אהובה של קובי: פרדי ודובלה גם XD תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : לא יודע :S קשה... עונה מועדפת: רביעית ציטוט מועדף: יש מלאאאאאא --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? לא יודע אתה עושה משהו למען זה עכשיו? לא יודע הפנטזיה הכי גדולה שלך? לא יודע החלום הכי גדול שלך? לא יודע הסיוט הכי גדול שלך? השאלון הזה XD סתם... מה הכי משמח אותך? הפיג'מות מה הכי מפחיד אותך? לא יודע

למעלה