שאלון. ויהי.

3yuval3

New member
../images/Emo221.gif שאלון. ויהי. ../images/Emo41.gif

פרטים אישיים
שם:
תאריך לידה מלא:
עולה לכיתה:
בפורום מאז: ------------------------------------------------------
הפיג'מות
פרק אהוב:
דמות אהובה:
דמות אהובה של קובי:
תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] :
עונה מועדפת:
ציטוט מועדף: ---------------------------------
חפירה
במה אתה רוצה לעסוק שתגדל?
אתה עושה משהו למען זה עכשיו?
הפנטזיה הכי גדולה שלך?
החלום הכי גדול שלך?
הסיוט הכי גדול שלך?
מה הכי משמח אותך?
מה הכי מפחיד אותך?
זהו להפעם. אין לי כוח יותר.

עונה../images/Emo2.gif

פרטים אישיים שם:דרור תאריך לידה מלא:חחח מה מלא
עולה לכיתה: ט' בפורום מאז:אוו לאזוכרת ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: -חחח בינתיים זה לחם עבודה דמות אהובה: -קובי
דמות אהובה של קובי: -
אדייי תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : -פיג'מות ללא ספק עונה מועדפת: -ממ...כל אחד במידה אין מועדף ציטוט מועדף: -"הלוואי יאכל אותך דוב נמלים" --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל?לא יודעת עדין
אתה עושה משהו למען זה עכשיו?חחח רואה טלויזיה?
הפנטזיה הכי גדולה שלך?מממ..אמילי פרוקטר
החלום הכי גדול שלך?חחח יש הרבה הסיוט הכי גדול שלך?או
להיות לבד עם הרכזת שכבה שלי? מה הכי משמח אותך? מה הכי מפחיד אותך?

שיט לא ראיתי את ה-2 האחרונים

מה הכי משמח אותך?תמונותתת
מה הכי מפחיד אותך?לא יודעת

TheBigSpy

New member
עונה חח

פרטים אישיים שם:איציק תאריך לידה מלא:16.9.88 עולה לכיתה:חחחח כיתה?
בפורום מאז:שבועים? :S ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: אמממ ההפך הוא הנכון,עונה 4. דמות אהובה:אילן
דמות אהובה של קובי: חחח פרדי תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : הפיגמות... עונה מועדפת:4 ציטוט מועדף:"בישביל מה אני צריך את זה?" --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל?לא יודע
לא חשבתי על זה=] אתה עושה משהו למען זה עכשיו?לא=\ הפנטזיה הכי גדולה שלך?
החלום הכי גדול שלך?=\ הסיוט הכי גדול שלך?צבא? O_O מה הכי משמח אותך? מה הכי מפחיד אותך?המוות =O

עונה נה נה נה

פרטים אישיים שם: חמו(טל) תאריך לידה מלא: 6.3.1993 י"ד באדר עולה לכיתה: ט' בפורום מאז: 2005 ------------------------------------------------------ הפיג'מות פרק אהוב: הפיג'מטרון, פסיכולוגיה הפוכה דמות אהובה:עודד, גרי
דמות אהובה של קובי: רדי תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : הפיג'מות
עונה מועדפת: שניה ציטוט מועדף: ניניניניניניניניני --------------------------------- חפירה במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? עורכת דין אתה עושה משהו למען זה עכשיו? לא הפנטזיה הכי גדולה שלך? 20 בחורים בבריכה עם בגד ים
(אין לי פנטזיה תתגברו!!) החלום הכי גדול שלך? לפגוש את mcr הסיוט הכי גדול שלך? שייגמר העולם מה הכי משמח אותך? הפורום, והוא גם הכי מצחיק =) 3> מה הכי מפחיד אותך? רוצחים,אנסים,אנשים רעים,

3yuval3

New member
השם השני הוא לא טל../images/Emo3.gif

הסוגריים היו השלמה, השם שלה הוא חמוטל

חיחי אני יודעת איך קוראים לה../images/Emo2.gif

אבל זה היה מבלבל
אגב אתה יכול להביא קישור ישיר לבלוג שלך?

dbshachar

New member
עונה P:

פרטים אישיים
שם: שחר
תאריך לידה מלא: 24/1/95
עולה לכיתה: ז'
בפורום מאז: חודש בערך
------------------------------------------------------
הפיג'מות
פרק אהוב: יש המון.
דמות אהובה: אילן.
דמות אהובה של קובי: פרדי
תוכנית אהובה של הפיג'מות [הפיג'מות/קפה קר-סול/ המסך הלבן/ סייד קיק וכ'ו...] : הפיג'מות :)
עונה מועדפת: שלישית.
ציטוט מועדף: יש המון.. המון.. ---------------------------------
חפירה
במה אתה רוצה לעסוק שתגדל? זמר/נגן/צלם. אבל הייתי גם שמח לקבל איזה תפקיד לתוכנית או משהו :)
אתה עושה משהו למען זה עכשיו? כן.
הפנטזיה הכי גדולה שלך? היה לי משהו לפני שהגעתי לגיל 10
ממ.. אני חושב להופיע (בתור מוסיקאי) :)
החלום הכי גדול שלך? נו באמת, מה ההבדל?..
הסיוט הכי גדול שלך? חציל.
מה הכי משמח אותך? ה..אלה שכתבתי למעלה.
מה הכי מפחיד אותך? חושך.

פ י ל ר

New member
על מה אתה מנגן?

יש לי נטיה לשאול כל בנאדם שני על מה הוא מנגן..

dbshachar

New member
ממ..

אני לומד (והפסקתי) אורגן שנתיים. ופסנתר אני לומד כבר 8 חודשים בערך. אבל אין לי פסנתר, אז אני מתאמן על האורגן יענו. אבל היום אנחנו קונים פסנתר :) חוץ מזה.. אני יודע גיטרה בסיסי (יעני רק אקורדים), כי עשיתי רק 5 שיעורים.. ואני יודע גם קצת מפוחית, למדתי חודשיים
אה וגם קצת אקורדיון אני יודע
אבל רק תווים, לא בסים.

dbshachar

New member
הוא לא קשה ממש

הוא פשוט מעייף. אני יודע לנגן עליו תווים כי אני יודע אורגן וזה די אותו דבר, אבל לפתוח ולסגור כל הזמן את האקורדיון? למי יש כוח?... :/

dbshachar

New member
כן, האקורדים בכלל.

אני לא מבין איך האנשים שמנגנים על האקורדיון יודעים על איזה כפתור מתוך ה-10000 שיש שם ללחוץ. :| ואגב, כרגע חזרתי מהקנייה של הפסנתר :)

למעלה