סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
שבוע נפלא

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif הסיכווםם שליי ../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

דוגמן השבוע: איזה אחד שראיתי בפירסומת
דוגמנית השבוע: טלייהה שליי@!~
דבר טוב שקרה השבוע: 2 ימי צילוםם :]
דבר רע שקרה השבוע: גילתי משהו על בן אדם מסויים..
אדם שעשה לך את השבוע: צ'ווןןן
סרט השבוע: היצ'
שיר השבוע: when i grow up
בילוי השבוע: אתמוללל בחלונות הגבוהיםם.
התחדשות השבוע: 2 חולצות , חגורה, ג'ינס ומגף.
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע: תחייכו, גם אם זה בכוח..בסוף זה יבוא באמת
ציטוט השבוע:
מסר לפורום: החייים הם הזמנה לפי בקשתך. אני וצ'ון שליי באילתתת

טליוש11

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif סיכום השבוע שליי ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

דוגמן השבוע: יוני שמיל דוגמנית השבוע: אליןןן לוויי - הצ'ון שלי דבר טוב שקרה השבוע: סופ"ש מטורף עם צ'ון דבר רע שקרה השבוע: סתם איזה אחד עיצבן אותי אדם שעשה לך את השבוע: צ'וןןן סרט השבוע: אני יותר בקטע של נמלטים שיר השבוע: when i grow up בילוי השבוע: אתמול בחלונות הגבוהים התחדשות השבוע: ג'יינס ומגף ו2 סריגים פאדיחת השבוע: באילתת היו הרבהה המלצת השבוע: תחשבוו חיובי ציטוט השבוע: מסר לפורום: shoping is therpy

יש לך גוף מדהים חבל שהמשקפיים מסתירות לך את

הפנים כי גם את הפנים שלך אני נורא אוהבת :) יפיופה! אני רואה עשיתן חיים ... למה לא איזה כיף :)

Tamar Lev

New member
../images/Emo141.gif מסכמתת ../images/Emo141.gif

דוגמנית השבוע: אלין המדהימה!!! דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי חג שני אצל אהובי והיה כיףף דבר רע שקרה השבוע: קצת לא מרגישה טוב.. אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי סרט השבוע: אישה חתול שיר השבוע: Kate Ryan - Ella Elle L'a בילוי השבוע: אצל החבר התחדשות השבוע: סט בגדים מהמם שחבר שלי קנה לי ל3 שנים :] פאדיחת השבוע: - המלצת השבוע: תנו חיוך הכל לטובה!! ציטוט השבוע: " כל דבר שאני עושה מאבד חצי מההנאה בו כשאתה אינך מתחלק בו איתי" מסר לפורום: -

JOYE האחת

New member
הסיכום שלי../images/Emo26.gif

דוגמן השבוע:חבר המדהים שלי.... דוגמנית השבוע:אלין..את מדהימה!!!אהבתי את הקטלוג בטירוף..שיחקת אותההההה דבר טוב שקרה השבוע:כל מני דברים קטנים... דבר רע שקרה השבוע:החבר סוגר=(...והתאכזבתי בטירוףף מחברה טובה.. אדם שעשה לך את השבוע:אמא שלי
סרט השבוע:----- שיר השבוע:השיר החדש של בריטני...מומלץ!!!! בילוי השבוע:בבסיס....חחח התחדשות השבוע:--- ציטוט השבוע: מסר לפורום:תחיו את הרגע כיאלו אין מחר
שבוע טוב לכולםםםם

kimi d

New member
סיכום ....:)

דוגמן השבוע: יונתן ווגמן דוגמנית השבוע: תמר זיקנד , מלכת היופי .. ממש יפה לדעתי דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי למגמת תאטרון :) דבר רע שקרה השבוע: ממ ...... זה הכל ביחד פשוט , חיים משעממים ואני לא עושה דברים שאני אוהבת אדם שעשה לך את השבוע: המורה לתאטרון =] שלמרות שהיה לי אודישן גרוע משום מה היא קיבלה אותי חחחחח סרט השבוע: \ שיר השבוע: שיר אהבה אינדיאני- עלמה זהר בילוי השבוע: הייתי שבועיים באילת :] התחדשות השבוע: מגף פאדיחת השבוע: מממ יום שישי בשיעור ספורט המורה נתנה לנו חבל קפיצה, ואמרה לי קים לכי לדדי המורה של הבנים תביאי חבל אחד יותר ארוך בשבילך . הבאתי חבל של הבנים , וגם הוא נתקע לי בשיער כל הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המלצת השבוע: תתחילו לעשות כושר, זה טוב וכיף ! שבוע סוףףף =]

למעלה