סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
פאדיחת השבוע:
סקופ השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע:
לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:
מסר שבועי לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מהנה לכולם
.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif<

דוגמן השבוע:אחי הקטן והמהמם!! דוגמנית השבוע:אמא שלי...הכי יפה :) דבר טוב שקרה השבוע:ציונים של בגרויות...אזרחות:88 מתמטיקה:100 אנגלית:94 הסטוריה:84 כולי גאה בעצמי!!
דבר רע שקרה השבוע:עוד לא מצאתי עבודה :[ בילוי השבוע:הייתי אתמול בפאב ההוביט בזכרון יעקב והיה ממש כיף!! התחדשות השבוע:טוניקה שחורה מפוקס :) אדם שעשה לך את השבוע:המשפחה שלי, אוהבת אתכם המון ... פאדיחת השבוע:הייתי אתמול בפאב בהוביט והמלצרית הייתה פשוט מגעילה אבל ברמות עם פרצוף תחת שביאס ת'חשק להיות שם... אז אמרתי:"איכככס היא מגעילה כזאת" ובגלל המוזיקה לא שמתי לב שאני צועקת והיא שמעה אותי חחח...אבל אז המשכתי ואמרתי:"איך היא יכולה לעשות לי דבר כזה איזו מין חברה היא?" כאילו אנלא מדברת עליה
חח יצאתי מזה סקופ השבוע:אני תותחית בתאוריה או יהההההההה ציטוט השבוע:"אני אקטוף את השמש מהשמיים בשבילך..." המלצת השבוע:תשארו היום בבית זה מרגיש לי כמו שישי לשוקו חם...מזגן ופוך...הא סרט טוב ואיזה שותף\ה :] לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:טוב, רגוע, מהיר ... מסר שבועי לפורום:אדם לאדם זאב!! אל תסמכו על כל אחד שבא .. וחוץ מזה שאני אוהבת אותכם ושתהיה לכם שבת - שלום !! :) חייבת את התמונה הזאת אני כל כך אוהבת אותה ...

Rayu4ka

New member
|כוכב|../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי|כוכב|../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: איזה אחג שראיתי באוטובוס.. אחד השוווים דוגמנית השבוע:אלין,אולגה מדהימות! דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את אהובי יום שני...ולא הייתי בבצפר יום חמישי :] דבר רע שקרה השבוע: ואע המון לימודים של הפסיכומטרי בעיקר אני לא ירהא את המותק שלי עוד שבוע וחצי בילוי השבוע: אולי היום מסיבת סקס בצ'יקה התחדשות השבוע:חולצה מדהימה במנגו :] ומדפסת חחח :p אדם שעשה לך את השבוע: המותק שלי
וארתורר :] פאדיחת השבוע: ראיתי איזה רכב שעמד באיזה צומת כמו של אד הידידים שלי וכולי מנופפת לו שלום ואז כזה הוא נוסע מסתבר שזה בכלל לא הוא חח פאדיחה אעש סקופ השבוע: עוד קצת,לא נשאר עוד הרבה :p ציטוט השבוע:"בואו נגיד שהיא בתולה....אבל רק נגיד..."חחחח XD המלצת השבוע:תבלו כמה שיותר בקרבת יקירייכם :] לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהיר,מעייף,בסדר ותמונה שלי שעיצבתי מוזמנים להגיב אשמח לשמוע חוות דעת :)

Tamar Lev

New member
אני :)

דוגמן השבוע: החבר החתיך שלי :) דוגמנית השבוע: אלין המדהימה דבר טוב שקרה השבוע: קניתי ספר של סופר שאני אוהבת :) דבר רע שקרה השבוע: יש לי דלקת חמורה ואני על אנטיביוטיקה..:\ בילוי השבוע: בעיקר ישנה התחדשות השבוע: 2 ספרים ומסקרה אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי פאדיחת השבוע: - סקופ השבוע: - ציטוט השבוע: "להיות על חבל מתוח זה החיים, כל השאר הוא המתנה" המלצת השבוע: - לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: כאבים שינה וכאבים מסר שבועי לפורום:- תמונה ישנה שרק עכשיו מצאתי .. מאחורי הקלעים בצילומים, הימנית

just dandi

New member
../images/Emo68.gif הסיכום שלייי :) ../images/Emo68.gif

דוגמן השבוע: איזה מישהו מהעבודה.. הוא לא כזה חתיך אבל הוא ממש סקסי...
דוגמנית השבוע: עומר?? תמונות ממש יפות.. :)
דבר טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע ממש טוב בעבודה, הגעתי ליעדים יפים אפילו שנאי חדשה והכרתי מלא אנשים חדשים.
דבר רע שקרה השבוע: קצת כואב הלב..
בילוי השבוע: בעבודה חחח
התחדשות השבוע: 1 ק"ג
אדם שעשה לך את השבוע: אנשים מהעבודה.. וידיד שלי :)
פאדיחת השבוע: לדבר על לקוח כשהוא נמצא איתי על הקו, כשהייתי בטוחה ששמתי אותו על mute
סקופ השבוע: -
ציטוט השבוע:-
המלצת השבוע: בואו לעבוד בסלקום?? חחח
לסיכום,איך עבר השבוע ב-4מילים: ארוך ומתיש אבל כיפי.. מסר שבועי לפורום: פניני חוכמה : אל תסמכו על מישהו שבגד בכם פעם. הוסיפו את תמונת השבוע שלכם:
סוף שבוע מהנה לכולם.

tzury

New member
יפהפיה כהרגלך../images/Emo13.gif הקילו זה לצבא? חח

כי אמרת לי שהיה חסר להם קצת אצלך ..לא מבין אותם אבל שיהיה

למעלה