סיכום שבוע

../images/Emo7.gif סיכום שבוע

דוגמן השבוע: אוח אהובי דוגמנית השבוע: יפה המדהימה הזאת דבר טוב שקרה השבוע: יומיים מדהימים עם אהובי דבר רע שקרה השבוע:הוא טס לנאפה לשבוע
אדם שעשה לך את השבוע: אהובי בילוי השבוע: סנוקר כרגיל,על האש וביאנקו פאדיחת השבוע: אין התחדשות השבוע: ממממ לא זוכרת אם היה משו שיר השבוע: הצלצול שהוא מתקשר ציטוט השבוע: אני לא מאמין שכולכך קשה לנו להתנתק" "את מדהימה..." "את כולכך חסרה לי פה" המלצת השבוע: לצאת... /: מסר לפורום:כלום

innocence

New member
גם אני, למה לא?

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: לא הרבה. דבר רע שקרה השבוע: העבודה. אדם שעשה לך את השבוע: בטח נעמה. אבל היו עוד כמה. בילוי השבוע: עבודה? P: פאדיחת השבוע: - התחדשות השבוע: החלטות חשובות. שיר השבוע: באופן מפתיע זה יהיה שיר ישראלי הפעם (לא רגיל לי!) רצה הביתה של קרן פלס. ציטוט השבוע: "סליחה? אפשר בבקשה כוס מים?" "לא!". המלצת השבוע: חם, אל תהיו בשמש - משתזפים מזה. מסר לפורום: יהיה בסדר:) התמונה עם הפיאה החדשה שלי^^

V i s t a

New member
MEE

דוגמן השבוע: טל אלון 4 EVER דוגמנית: קוקו רושה D: דבר טוב: אוהוו יותר מדי דברים טובים ->סרט 'מבוקש' - קוקה קולה וילג'!! - סרט 'הנקוק' לא משו אבל היה כיף דבר רע: החום הכבד...בעיקר הלחות הדפוקה במישור החוף אדם שעשה תשבוע: - בילוי השבוע: הדברים הטובים שצויינו למעלה פאדיחת השבוע: בטוח היו אבל בשבילי אלה לא פאדיחותXD התחדשות: מלא בגדים, אבל צריך עוד ציטוט: "אחד ורוד אחד לבן ואחד סתומה"XDDDDDDDDDDDDDD המלצה: לכול קוקה קולה וילג' שנה הבאה ותנצלו כול יום בחופש מסר: להלהלה אין ומחרותיים אני טסה לארה"ב DDDDDD: תמונה: D: אין

למעלה