סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
משפט השבוע:
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
שבוע מעולה..

Tamar Lev

New member
../images/Emo23.gif סיכום ../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: החבר המדהים שלי כמו תמיד :)
דוגמנית השבוע: ספיר נווה.. הצטלמה איתי פעם ויצא לי לראות תמונות שלה מחדש.. מדהימה!
דבר טוב שקרה השבוע: 90 באומנות עיוני! ויום מושלם עם החבר המדהים
דבר רע שקרה השבוע: הייתי על סף שבירה מכמות המתכונות והבגרויות.. במיוחד היסטוריה..
בילוי השבוע: בת מצווה לאחות של חברה טובה
התחדשות השבוע: ג'ינס, שימלה וחולצה
משפט השבוע: "לא מספיק סבלתי ברוסיה, אני גם צריכה לסבול אתכם!?" מפי המורה שלי למתמטיקה.
פאדיחת השבוע: אויש.. חח פאדיחה יותר גדולה אם אני ארשום את זה כאן!
המלצת השבוע: גם אם אתם מרגישים שאתם עומדים להתפוצץ מהעומס.. תנשמו עמוק.. זאת רק תקופה!
מסר לפורום: DONT WORRY BE HAPPY
אני והחבר המדהים שלי..

../images/Emo77.gifשבע טוב לכולם../images/Emo77.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: ימית סול דבר טוב שקרה השבוע: הרבה חגיגות יום הולדת ומצאתי עבודה דבר רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד בילוי השבוע: סנוקר, מקס ברנר, טרבין, ג'וני קיי התחדשות השבוע: חבר שלי קנה לי כמה דברים ליום הולדת, חולצה מאירית, מכנסון מבוניטה ונעליי פלטפורמה! משפט השבוע: "יש עתיד" פאדיחת השבוע: לא זוכרת המלצת השבוע: לישון טוב ולאכול בריא
מסר לפורום: יהיה טוב אני ונטי בטרבין ביום הולדת

../images/Emo41.gifהסיכום שלי../images/Emo41.gif

דוגמנית השבוע:בר רפאלי.. איזה פרסומת סקסית לבוניטה דה מס.. אהבתי
דבר טוב שקרה השבוע:להיות עם החמוד שלי ..
דבר רע שקרה השבוע:ריב מעצבן עם החבר.. בילוי השבוע:מקס ברנר,סנוקר,טרבין, ויםםםם,אתמול בית לבד אצל מישהי .. היה כיף
התחדשות השבוע:אמממ כלוםם משפט השבוע:"ואף אחד לא מחבק אותי ולא שואל עם קר לי " המלצת השבוע:תבלו.. מסר לפורום:אני אוהבת את רז
תמונה שלי מהטרבין

Rayu4ka

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo203.gifסיכום השבוע שלי../images/Emo203.gif../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: גילקו שלי 3> דוגמנית השבוע: ג'יזל דבר טוב שקרה השבוע: אמממ רישמית ישלי את בגילקו
דבר רע שקרה השבוע: אממ ת'אמת באין!! בילוי השבוע: מסיבת בפורום ואתמול מסיבת קצף!!!! אאעהה היה כ"כ טובבבבבב התחדשות השבוע: לא משהו מיוחד משפט השבוע: "אז מה את באה לפה הרבה" חחחח XD פאדיחת השבוע: - המלצת השבוע: תהנו תהנו תהנו ... הדברים הטובים באים כשהכי לא מצפים להם ותמונה!! אחת מהפורום(אני לבד) ואחת עם חברה מהמסיבת קצף ^^

Aline In Chains

New member
killing in the name of!

דבר טוב שקרה השבוע: החבר בא ל 3 ימים=] דבר רע שקרה השבוע: חרא של מתכונת במתמטיקה 03. בילוי השבוע: הופעה התחדשות השבוע: חולצה מפול&בר,ו2 גופיות מפוקס. האע, והסתפרתי. משפט השבוע: ^ פאדיחת השבוע: אין:p המלצת השבוע: השיר שבכותרת. מסר לפורום: - >

../images/Emo42.gifהשבוע הכי מושלם בעולללללללםם../images/Emo42.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: רינת ראק!! דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי כלכך המוווווןן דבר רע שקרה השבוע: תאקל עם ההורים בילוי השבוע: וווואוו וואאווו עטרה, אירוע של סווטש, קלרה, קזינסקי, מסיבת סיום, וואנגוך, ווילה ברמת חןןןXD , ייםם, מקס ברנרר התחדשות השבוע: 2 מכנסונים מהממים ושתי גופיותת חדשות משפט השבוע: "היא רוקדת כמו גמל שירו בו זריקת הרדמה" חחחחחחחחחחחח פאדיחת השבוע: דפקתי הפכה:] המלצת השבוע:תלמדו לצחו על עצמכם, זה חשובב מסר לפורום: תהנו מהחיים.!!! אני ורינתושש

B a Z u K a

New member
היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך

דוגמן השבוע: jesse metcalfe
הוווווו
דוגמנית השבוע: אמא שלי הכי יפה בעולם :) דבר טוב שקרה השבוע: כל מיני :) דבר רע שקרה השבוע: התקלקל המזגן באמצע הלילההההה בע חוויה מסריחה בילוי השבוע:you dont mess with the zohan סרט חזק ביותר =] התחדשות השבוע: שמלה לבנה מיני כזאת
ועוד כל מיני דברים שכניראה יזרקו בארון עם הטיקט לנצח.. משפט השבוע: mss. vento (מורה לאנגלית) "see, i married. but if tom cruise came to my hotel room, i would have an affair with him" *ואני וחברה נקרעות מצחוק* mss.vento- " what? my husband woudlnt mind, its a celebrity" והיא הייתה רצינית לגמרי פאדיחת השבוע: לא היה משהו מיוחד המלצת השבוע: dont drink and drive מסר לפורום: אם אתה מעתיק מחברה שלך, אתה מעתיק גם מחבר של חברה שלך, ומחברה של חבר של חברה שלך, ומחבר של חברה של חבר של חברה שלה. אחד מהם יכול ליהיות אהבל!

הסיכום שליייייי ! :)

דוגמן השבוע: לא מגלה :p חח דוגמנית השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: היציאה של אתמול, יצא לי לראות כ"כ הרבה אנשים ישנים שהעלו לי מלא נוסטלגיות..חח דבר רע שקרה השבוע: כמה תאקלים שהיו אתמול ביציאה :| חח בילוי השבוע: אתמול, "וייב"... התחדשות השבוע: - משפט השבוע: "התגייסתי במרץ 08, ולא אני לא צעיר" D: פאדיחת השבוע: כמעט דפקתי נפילה אתמול ביציאה מהפאב, מזל שהיה שם מעקה.. חח כאילו- אנשים לא חושבים בהיגיון? למה לבנות ביציאה רצפה בירידה ?! חח המלצת השבוע: רביולי מוקרם! מסר לפורום: אל תרקדו על 2 חתונות !!! תמונה די ישנה- אני הימנית ... בקרוב תמונות חדשות :) חח

Saie

New member
סיכומי

דוגמן השבוע: ג'וני דפ
דוגמנית השבוע: ולריה (מהממת) דבר טוב שקרה השבוע: כל יום שישי:) דבר רע שקרה השבוע: לא נשארו כרטיסים לאף סרט שרצינו לראות:( בילוי השבוע: לונה פארק D: התחדשות השבוע: שתי שמלות חדשות! משפט השבוע: - פאדיחת השבוע: - המלצת השבוע: סקס והעיר הגדולה - הסרט ! מסר לפורום: בהצלחה לכל הדוגמניות :)

Saie

New member
אופסי - תמונה ../images/Emo132.gif

עמית - בת דודתי המקסימה :)

../images/Emo171.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo171.gif

דוגמן השבוע: אהוביייי דוגמנית השבוע:קטיה המהממת שלי ורעיה המושלמת הזאת דבר טוב שקרה השבוע: תצוגה,ישנתי מלא אצל המושלם, לא רבנו [5 5 5] דבר רע שקרה השבוע: עייפות ביום שישי בילוי השבוע: TLV היה כזה מושלםםםםםםםםםםםםםם התחדשות השבוע: שמלה מהממת ופוני בובה משפט השבוע: "בואנה את רזה מייד מזה ההקפיים האלו." במדידות בסלון פאדיחת השבוע: אהמ כמעט נפלתי בתצוגה המלצת השבוע: לצאאת למסיבות מסר לפורום: אוהבת

מתה עלייך. תודה בנות ../images/Emo23.gif האמת כן

אני הכי אוהבת שמלות כלה צמודות וגם הכי מתאים לי

למעלה