סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gif סיכום שבוע ../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
משפט השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה לכולם

L e n a K o n

New member
עונה

דוגמן השבוע:אנחל בונני דוגמנית השבוע:נטלי קים ואולגה מהפורום 3> דבר טוב שקרה השבוע:ממ לא זכור לי אבל שבוע לא רע דבר רע שקרה השבוע:חולה\= התחדשות השבוע:נעליים בילוי השבוע:אצל החבר חח סרט השבוע:"שחקי אותה מותק" שיר השבוע:קרוב ללב-דודו אהרון המלצת השבוע:ללמוד חח משפט השבוע:"נו בנות זוכרות איך עושים מחנה משותף? *שתיקה* אוקיי אנחנו באמת במצב רע" חח מתמטיקה מסר לפורום:אתם כאלה יפים!

kimi d

New member
../images/Emo23.gifיפפפפפה שלייי

שיהיה המון בהצלחהההה=]

../images/Emo173.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo173.gif

דוגמן השבוע: אהובי :p דוגמנית השבוע:לנה 3> דבר טוב שקרה השבוע:
היום 9 חודש עם אהובי
ת"א עם ידידים,יום מדהים עם אהובי ושבוע חופש מבי"ס דבר רע שקרה השבוע: הרבה עבודה חחח ואיזה אחד אידיוט שבאלי להרביץ לו התחדשות השבוע: שמלה,טוניקה,עגילים שרשרת ואדידס מושלמות ודודה באה מחול ככה שנתחדש עוד מעט בעוד בילוי השבוע: מלאיה בתעשיה. והיום יהיה טוב סרט השבוע: אני אתה והוא. שיר השבוע: כמה שירים של דימה בילאן
המלצת השבוע: לבלות בבית עם החבר בלי לעשות כלום חח פשוט להסתכל אחד על השני משפט השבוע:"מה אז עכשיו בגללה יבואו לקוחות" יניב עזרן שחקן מ.ס אשדוד שקונה אצלי בחנות :p מסר לפורום: רוצה להגיד תודה למנהלים :)

kimi d

New member
תמונה ממש יפה.

איך לכולם יוצאות תמונות כאלה יפות ממועדונים ולי לא? חחחח =[ תתנו לי עצות ! אולגה את מהמתת

prezik

New member
אישתי את מהממת!

ראית את הקליפ של בילאן לשיר החדש? אחד המרגשים חח:)

הסיכום שלי ../images/Emo13.gif

דוגמנית השבוע:לנה וקים המדהימות..
דבר טוב שקרה השבוע:סוף שבוע עם אהובי...יום הולדת לידיד ועזראלי..
דבר רע שקרה השבוע:כאבי ראש מוזרים... התחדשות השבוע:אמממממממממממ בילוי השבוע:אתמול היה כיףףףף.. ונראה מה יהיה היום אני מאמינה שנצא.... סרט השבוע:ואיי כמה זמן לא ראיתי סרטט שיר השבוע:אביב גפן- סוף העולםםםםם המלצת השבוע:תרקדו תשתללו.... משפט השבוע:We are a f*cked up generation מסר לפורום:

Tamar Lev

New member
:)

דוגמן השבוע: החבר המושלם שלי! אין יותר יפה ממנו !! דוגמנית השבוע: קים ! תעשי עם עצמך משהו כבר!! דבר טוב שקרה השבוע:88 במתכונת באזרחות! 90 ו103 במתמטיקה! ההשקעה משתלמת... דבר רע שקרה השבוע: הרבה רע אבל מי זוכר.. :) התחדשות השבוע: המון המון המון קרמים! יש לי איזה 40 בבית ! וכל הזמן מביאים לי עוד! חח בילוי השבוע: בבית עם החבר רואים סרטי אימה סרט השבוע: ראיתי עכשיו גלאדיאטור אחלה סרט! שיר השבוע: בלדה לנאיבית - אורן לוטנברג, לוס כפרוס - נכון להיום משפט השבוע: "אם אתה ברווז ואתה לא רוצה שיירו בך אתה לא מצייר לך מטרה על התחת קופץ מול הצייד וצועק הצילו הצילו רוצים להרוג אותי" מסר לפורום: אל תוותרו לעצמכם!

kimi d

New member
גם יפה וגם חכמה?????

כל הכבוד על הציונים !!! תמשיכי ככה, הכי חשוב
ותודה רבה רבה , ברגע שהפריחה תעלם אני מבטיחהה :)

Tamar Lev

New member
חח תודה יפה אחת!

הכי חשוב שתהיי בריאה עכשיו :) אחר כך תחשבי מה הלאה..

../images/Emo20.gif הסיכום שלי :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: נטלי וקים :) דבר טוב שקרה השבוע: סופסוף ראיתי מישהו שממש חשוב לי, החברה הכי טובה שלי חזרה אחרי 21 יום בבסיס, וכמובן שהסופ"ש הזה- שרק התחיל.. חח דבר רע שקרה השבוע: שוב, ת-ס-ב-י-כ-י-ם ! התחדשות השבוע: איפור בילוי השבוע: אתמול :) חח סרט השבוע: - שיר השבוע: Soulja boy-yahhh המלצת השבוע: - משפט השבוע: "איזה גובה, איזה פנים...מפה ישר למילאנו" :D מסר לפורום: - תמונה ישנה ...

kimi d

New member
באמת שישר למילאנו..

אני לא מבינה למה עדיין לא ראינו אותך בתמונות מקצועיות !!! =]

למעלה