סיכום שבוע

V i s t a

New member
הסיכום שלי ../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

דוגמן השבוע: טל אלון (כמו תמיד לא חדש ולא ישתנה חעחע) דוגמנית השבוע: ולריה יפנובה
דבר שעשה לך את השבוע: שביטלנו לנו 3 שעות אלקטרוניקה והלך לי טוב בבוחן בהיסטוריהD: והצלחתי ללמוד 6 עמודים בריכוז טוב ו17 עמודים מבלי לקום למחשב DDD: דבר רע שקרה השבוע: לחץ מטורף בלימודים בילוי השבוע: כול החבורה רואות הדוגמניות D: איזה כיף זה
התחדשות השבוע: שרשרת, צמיד ועגילים תכנית השבוע: לתקן את מצלמת הוידאו שלי משפט השבוע: מילקי זה טעים
התכניות שלך לשבוע הבא: הוו יש הרבה לסיכום,איך עבר השבוע: אה אחלה

והפעם...

דוגמן השבוע: אביחי כהן דוגמנית השבוע: אנדראה לימה (ראיתם את הצילומים שלה בעירום? מעלפת..) דבר שעשה לך את השבוע: השלמתי עם אחותי דבר רע: רבתי איה בילוי השבוע:מחר הולכים לים!! התחדשות השבוע: הסקיני הראשון שלי בצבע כחול זוהר! שיר השבוע:9 crimes תכנית השבוע- לתפוס קצת צבע תכנית השבוע: למי יש זמן ביכלל לטלויזיה?

דנה!

New member
סיכוםם השבוע שליי

דוגמן השבוע: אין דוגמנית השבוע: אלה מהדוגמניות דבר שעשה לך את השבוע: יציאותתתת דבר רע שקרה השבוע: מממ לא קרה משהו רע בילוי השבוע: רביעי, חמישי, שישי מסיבותת התחדשות השבוע: עגילים =) שיר השבוע: ביוטיפול גירל תכנית השבוע: החיים זה לא הכל משפט השבוע: ---- התכניות שלך לשבוע הבא: ללמוד ולעבוד מסר שבועי לפורום: תהנו מהחיים לסיכום,איך עבר השבוע: 10! תמונות השבוע - אני וחברה בטיול לזכרון (אני השמאלית)

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ^^

דוגמן השבוע שלי: -
דוגמנית השבוע שלי : סשה מהדוגמניות
דבר שעשה לך את השבוע: ים!!!! וכמעט כול השבוע לא הייתי בבצפר והכפרע שלי חזר מהבסיס
דבר רע שקרה השבוע: ממש עייפה מהעבודה בקושי ראיתי את הבית
בילוי השבוע: ייםםםם
התחדשות השבוע: חולצה מדהימה במנגו וקניתי לידיד הכי טוב שלי תמונה של בוב מארלי ליומולדת :]
תכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה
משפט השבוע: "כי את יפה יותר כשידייך מחבקות אותי"
התכניות שלך לשבוע הבא: עבודה לימודים ושום דבר מעניין
מסר שבועי לפורום: אל תתנו לשום דבר להרוס לכם את המצב רוח
לסיכום,איך עבר השבוע: מעייף אבל טוב ^^ ותמונה מהים (אני האמצעית)

brasiloca

New member
אני=]

דוגמן השבוע:\ דוגמנית השבוע:\ דבר שעשה לך את השבוע: הכרתי מישהו מדהים דבר רע שקרה השבוע:פנצ'ר ב7 וחצי בבוקר אחרי לילה שלם בחוץ בילוי השבוע: מסיבה בים התחדשות השבוע: =\ שיר השבוע: מכיר אותו-יוני בלוך תכנית השבוע: אוורווד משפט השבוע: "חולת נפש האמריקאית הזאת" התכניות שלך לשבוע הבא: להנות=] מסר שבועי לפורום:\ לסיכום,איך עבר השבוע: מעולה+ אני הימנית בתמונה

L e n a K o n

New member
עונה../images/Emo210.gif

דוגמן השבוע:אנחל בונני דוגמנית השבוע:קרולינה קורקובה, אלה מהדוגמניות,קימי מהפורום דבר שעשה לך את השבוע:יום הולדת,מסעדת סושי=] דבר רע שקרה השבוע:ניתוק מידיד בילוי השבוע:מסעדת סושי התחדשות השבוע:מכנסי 3/4 וחולצות קצרות שיר השבוע:WITH YOU-CHRIS BROWN תכנית השבוע:טיול שנתי חמישה ימים במדבר,האאא משפט השבוע:"החיים יפים.." התכניות שלך לשבוע הבא:טיול שנתי מסר שבועי לפורום:אתם כאלה יפים!! לסיכום,איך עבר השבוע:ממ בסה"כ אחלה

kimi d

New member
לנה ../images/Emo23.gif

תהני בטיול השנתי, חמישה ימים איזה כיף לך ! נתגעגע אליך

../images/Emo108.gif סיכום שבוע-אול :] ../images/Emo108.gif

דוגמן השבוע: אהובי :p דוגמנית השבוע: אורלי המהממת של דבר שעשה לך את השבוע: תצוגה מדהימה,וארוחה עם כל המשפחה של אהובי, והרבה ים בתחילת שבוע דבר רע שקרה השבוע: חולה קצת בילוי השבוע: תצוגה ומלא אכול התחדשות השבוע: ג'ינס וגופיה מהממת שיר השבוע: החדש של ריאנה תכנית השבוע: השרדות אמריקאי- מעריצים נגד נערצים משפט השבוע: "היית רוצה..." :) התכניות שלך לשבוע הבא: צילומים. ו7 חודש עם אהובי מסר שבועי לפורום: תשמרו על עצמכם. קל לחלות כרגע לסיכום,איך עבר השבוע: מצונן ומהיר למדיי. >> לא לשים לב אליי לא היה לי כזה מצב רוח

הסיכום שלייי ! :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר שעשה לך את השבוע: חמשו"ש בבית ריק אצל חברה..היה פשוט אדירר ! דבר רע שקרה השבוע: תסביכים לגבי איזה משהו =\ בילוי השבוע: החמשו"ש הזה התחדשות השבוע: נעליים שיר השבוע: שון קינגסטון- חידוש לLIKE THIS תכנית השבוע: "הדוגמניות" ו"סמנתה מי?" משפט השבוע: "את מכירה את אלה שבאים ומתחילים איתך באמצע הרחוב? כמוני? " D: התכניות שלך לשבוע הבא: חמשו"ש של חגיגות.. ;) מסר שבועי לפורום: - לסיכום,איך עבר השבוע: מושלם ! :) אני הימנית :)

למעלה