סיכום שבוע|בועית

Rigin90

New member
חידוש השבוע שלי:)

צלמ\ת השבוע: אבי משולם דבר שעשה את השבוע: מחר קריסמס:) אכזבת השבוע: העיפו את סקקון מנולךד לרקוד:( שיר השבוע: משו ברוסית:) תכנית\סרט השבוע: נולד לרקוד ציטוט השבוע: "כרטיס אשראי.."(הבמבין יבין:) בילוי השבוע: "בלאק" בהרצליה חידוש השבוע: תמונות שהצטלמתי בצילומים של אחותי שאני אעלה תמונה אחת:) מסר לפורום:Merry christmas!:)

BangBang

New member
ואיי הבלאק זה מקום כ"כ טווווב

גם בב"ש יש אותו :] ואת מדהימה ס נאסטופאיושים :]]]]]

איזה שפתיים גררררר

הן מהממות! בתור אחת שיש לה שפתיים ממש מלאות, לדעתי דקות כמו שלך זה כל כך יפה!

BangBang

New member
../images/Emo203.gif השבוע שלי :]]

דוגמנ\ית השבוע: אני לשם שינוי ^_^ (וכמובן גם אלין ואולגה המדהימות) צלמת השבוע : הצלם המצחיק שצילם אותי חחח דבר שעשה את השבוע : הצילומים למרק קיסר :]]] וציונים ממש טובים ^_^ אכזבת השבוע : אני מרגישה שאני הולכת להיות חולה שיר השבוע : incubus-drive שיר ממש טוב תוכנית/סרט השבוע : אממ שרה והרוח אם אני לא טועה בהולמרק היה אתמול סרט ממש טוב צ'יטוט השבוע : " תיהיה רעה...." " ראררררררררר" חחחחחחחח XD משפט השבוע : תסמוך על עצמך =] בילוי השבוע : אמממ נסעתי לקרית מוצקין לבקר אנשים היה מצחיק התחדשות השבוע : אממממ מגפיים :] מספר לפורום : תחחגגגוווו את השנה החדשה כי כמו שאתם פותחים אותה ככה היא תלווה אותכם בהמשך :] בילוי נעים לכולללללללללללללללללללם ^__^ ותמונה שלי לבסוף (סורי עדיין לא קיבלתי תמונות אז תמונה ישנה )

MoRaN SaShA

New member
שרה והרוח זה סרט קריפייי.. ראיתי אותו

לפני כמה חודשים ואתמול שמתי לב שהוא באמת היה שוב.. איזה סרט קריפיי חחח

MaYa142

New member
../images/Emo23.gifהסיכום שלייייי =]../images/Emo23.gif

דוגמנ\ית השבוע: אולה שלי 3>
צלמ\ת השבוע: -
דבר שעשה את השבוע: חבררר שלי :]
אכזבת השבוע: נופ :) סופסוף.
שיר השבוע: ממממ,, leona lewis - bleeding love
תכנית\סרט השבוע: מגרש ביתי
ציטוט השבוע: -
משפט השבוע:"אם כבר אני הייתי עושה אותך יחתיכת יפה"
בילוי השבוע: מחר :]]]
התחדשות השבוע: חבר ;]
מסר לפורום: הטוב מגיע בזמנו, אל תילחצו

../images/Emo90.gif../images/Emo90.gifהשבוע שלי - אלין../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif

דוגמנ\ית השבוע: אנייי
צלמ\ת השבוע: יוסי סודריי!
דבר שעשה את השבוע: תצוגת אופנה:]]
אכזבת השבוע: אמממ..אכזבה? לא לא זכורה לי אכזבה השבוע אבל בטוח הייתה
שיר השבוע: LIP GLOS
תכנית\סרט השבוע: בובות
ציטוט השבוע: "אליייייייןןןןןן" זו מילה שהרבה מורים צרחו השבווע:]
משפט השבוע:
בילוי השבוע: הייתי בRAIN..היה פצצה
התחדשות השבוע: שמלה מפול אנד בר וחולצה מהממת
מסר לפורום: תאמינו בעצמכםם מחחרר אני בערוץ הקנייותת

kimi d

New member
חחחחחחחחח ומה את עושה בערוץ הקניות?

חחחח יפה שלי :) ציטוט השבוע שלך הרג אותי

brasiloca

New member
עוונההה=]

דוגמנ\ית השבוע: אלין=] צלמ\ת השבוע:\ דבר שעשה את השבוע: חברה טובה שלי באה לישון אצלי:p אכזבת השבוע: בעעע המאמן שלי בקפוארה מעצבן=\ שיר השבוע: soulja boy תכנית\סרט השבוע:טופ מודל ציטוט השבוע:"אני לא טיפשה אני רק מנסה לדבר איתך בגובה העיניים=]" משפט השבוע:\ בילוי השבוע:עם חברה מרכלות על כולם:p התחדשות השבוע:מכנס מגניב:p מסר לפורום: תמשיכו להיות יפים:p אני הימנית... לא תמונה ממש יפה... אבל היא חמודה=]

בדיליי

דוגמנ\ית השבוע: אלין ולירז דרור צלמ\ת השבוע: דבר שעשה את השבוע: כמה דברים
אכזבת השבוע: מחלה שיר השבוע: baby if you give it to me תכנית\סרט השבוע: ריקוד לאור הירח ציטוט השבוע: "מזה המשקפיים הענקיים האלה? מסתירות חצי פרצוף.. אני עוד אתחיל לחשוב שאתן לא אוהבות את עצמכן.." משפט השבוע: An Apple A Day Keeps The Doctor Away בילוי השבוע: סתם כזה התחדשות השבוע: בגדי גוף :]] מסר לפורום: תתמידו הוסיפו את תמונת השבוע שלכם! כן אני מודעת לזה שכל התמונות שלי הן בפרופיל, אני אעבוד על זה..

למעלה