סיכום שבועי

עמי1986

New member
חח עזבי את איילה אני מת על נטלי

יש לה חיוך הורס... למרות שאני לא מבין איך היא מדגמנת עם כל הקעקועים האלה זה כזה מכועררררר....... ובקשר לדנה כבר אמרתי את דעתי זה סתם יעצבן אותי עוד יותר לדבר עליה חח סורי

...

חחח נטלי דיי מרגיזה..אולי היא רוצה להיות דוגמנית ועשתה צילומים פה ושם.אבל לא יותר ברמה ..היא חתומה בכלל? ולא אהבתי את האופי שלה.לא משנה מה גל עשתה וריכלה, מה שהיא ואיילה עשו לה ואיך שהתנהגו כלפיה, היה ממש מכוער ולא אנושי. למי שיש חיוך יפה ועיניים מדהימות זאת מורן החדשה ושרון שעף והיה מאוד נאה

עמי1986

New member
חח לא תצליחי לשכנע אותי

יש לי חולשה לרוסיות ונטלי רוסיה אם אני לא טועה :)

אוקראינית מדהימה חחח נטלי בהחלט יפה.דנה כונפת

עללללללל! לא יכולה לסבול אותה הייתי יורה לה כדור בראש נשבעת לכם

prezik

New member
ואי באמת מדהימה

וגמאני לא מצליחה להבין איך היא מדגמנת עם כל הקעקועים האלה, איפה היא חתומה אתה יודע?

עמי1986

New member
הבנתי שהיא דיגמנה פעם ועזבה לא יודע איפה היא

חתומה אבל אפשר לשאול את אמיליה היא יודעת איפה כולם חתומים חח

שבוע טוב

דוגמן השבוע: הדוגמנים של גולף דוגמנית השבוע: נטשה פולי מלכת המסלול ומירנדה קר המקסימה! דבר שעשה לך את השבוע: האלבום החדש של ביונסה, במיוחד שיר ספציפי, עבדתי בבחירות - היה ממש מצחיק! דבר רע שקרה השבוע: אולי זה שאני עדיין מובטלת.... בילוי השבוע: אין התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: גוסט מ-91 עם דמי מור ופטריק סוויזיק, ממש קלסיקה מהעבר שיר השבוע: Beyonce - Scared Of Lonely שיר מושלם אתם חייביםלהקשיב לו! http://www.youtube.com/watch?v=c6VRfTY1rZI ציטוט השבוע: "אני אתך אני לא נגדך"
המלצת השבוע: לאכול את הוופל שוקולד צ'יפס בציפוי שוקולד חלב ושוקולד לבן במקס ברנר!!! אימאללה זה כזה נדיר! מסר לפורום: לאכול ארוחת בוקר

Shiri Fe

New member
../images/Emo110.gif הדוגמנים של גולף! ../images/Emo99.gif

סחטיין על הטעם הטוב
התיאור של הוופל עשה אותי רעבה למשהו עם מליון קלוריות.

kimi d

New member
אני מתהההההה על ביונסההה

ועל הגוף שלההההה, והתגעגתעי "להפקות" שלך אמי!!!!!

../images/Emo192.gif../images/Emo192.gifסיכומון

דבר שעשה לך את השבוע: החבר דבר רע שקרה השבוע:כלום! בילוי השבוע: במכללה זה נקרא בילוי?! התחדשות השבוע: אין... סרט השבוע: אין... שיר השבוע: מוזיקה שחורה קופצנית:) פאדיחת השבוע: אין:] ציטוט השבוע: אין.. המלצת השבוע: אין :) מסר לפורום: רק חיווווווווווווווווכים
ואנוכי >>> אמרו לי שזה נראה כאילו הוציאו ת'תמונה מקטלוג.

ORINOOSHH

New member
סיכום שלי

דוגמן השבוע: החבר המושלם שלי! דוגמנית השבוע: גל גדות דבר שעשה לך את השבוע: החבר דבר רע שקרה לך השבוע: ריב עם ההורים, אבל עכשיו הכל בסדר :] בילוי השבוע: יום שישי התחדשות השבוע: 2 סריגים מהממים מקסטרו סרט השבוע: - שיר השבוע: אהוב יקר העלו את תמונת השבוע שלכם: ->

למעלה