סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
בילוי השבוע:
קניית השבוע:
סקופ השבוע:
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע:
סרט\תכנית השבוע:
משפט השבוע:
המלצת השבוע:
לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: הוסיפו את תמונת השבוע
סוף שבוע נפלא

הפעם אני באמת ראשונה!

דוגמן השבוע: אתם יודעים מי (רמז: מסתיים בתורג'מן) דוגמנית השבוע: יבה דון דבר טוב שקרה השבוע: מצאתי עבודה סוף הדרך (בנק הפועלים) דבר רע: הייתי צריכה לוותר על עבודה אחרת (צוות בידור) אדם שעשה לך את השבוע: אבא שלי (שכחתי להביא למיונים לעבודה את הת.ז ואבא שלי הציל אותי ופיקסס לי אותה) בילוי השבוע: דומינוס פיצה ולקינוח גלידת הגאן דאז קנית השבוע: שתי חולצות ומכנס סקופ השבוע: מה זה בכלל סקופ? פאדיחת השבוע: נגמלתי מפדיחות סופי שיר השבוע: no air-chris brown יחד עם עוד מישהי שאני לא זוכרת איך קוראים לה סרט השבוע: אדפטיישן (ראיתי בדיוידי) אין לי משפט המלצת השבוע: אל תחכו שדברים יקרו לכם תגרמו להם לקרות איך עבבר השבוע: מתיש,מהנה,לאט! ואת התמונה הזאת אתם מכירים אבל אני מרשה להגיב

Tamar Lev

New member
../images/Emo20.gif מסכמת ../images/Emo20.gif

דוגמן השבוע: החבר המדהים שלי..
דוגמנית השבוע: מישהי שהצטלמה איתי.. אין דברים כאלה! אחת היפות!
דבר טוב שקרה השבוע: צילומים, יומיים הכי מהנים בעולם עם החבר.
דבר רע שקרה השבוע: כשיש כל כך הרבה טוב, מי זוכר?
אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי ללא ספק.
בילוי השבוע: בבוגרסבר! אכלתי שם 3 פעמים במשך השבוע!
קניית השבוע: עיפרון שחור.. וזהו
פאדיחת השבוע: החלקתי ונפלתי באמצע המזון מהיר בקניון :\ פאדיחה רצינית
שיר השבוע: שירי מימון - ורציתי שתדעי
סרט\תוכנית השבוע: הסרט "יוקרה" שיצא לי לראות אותו שוב והוא מדהים!
משפט השבוע: "החיים תותים"
לסיכום, איך עבר עלייך השבוע ב-3 מילים: מטורף, מעייף וארוך
אני והחבר, תמונה שאהבתי

../images/Emo189.gif סיכום שבוע מהיר לאללה ../images/Emo189.gif

דוגמן השבוע: אהובי? :) חתיך הזה דוגמנית השבוע: כמה בנות מהתצוגה דבר טוב שקרה השבוע: 2 תצוגות,טיפול שיער ותוספות סגולות מדהימות, ישנתי מלא אצל החבר דבר רע שקרה השבוע: ריב עם החבר אבל הכל מושלם.. אדם שעשה לך את השבוע: אהובי בילוי השבוע: מסיבות גיוס לכל הידידים קניית השבוע: מממ לא קניתי כלום סקופ השבוע: :/ קיצצו לי את השיער לגמריייי פאדיחת השבוע: ממ אין כולכך שיר השבוע: מלא שירי האוס יפים סרט\תכנית השבוע: שוט של אהבה-ניו יורק 2 והישרדות מיקרונזיה משפט השבוע: "אני יכול להשאר ככה כל הזמן" חח אני והחבר שוכבים מחובקים בלי לעשות כלום המלצת השבוע: ים ים ים ים לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מושלם,מהיר, חם

IDEALISTE

New member
סיכום שבוע שלי

דוגמן השבוע: מתיאס לורידסן דוגמנית השבוע: רקל צימרמן דבר טוב שקרה השבוע: שתיתי הרבה תה ירוק דבר רע שקרה השבוע: הייתי הרבה ליד מעשנים אדם שעשה לך את השבוע: הבחורה מאורנג' שהציעה לי עבודה בילוי השבוע: מרק פטריות בלה גופרה כל ערב קניית השבוע: בקלאוות מכפר ערבי סקופ השבוע: לא היה פאדיחת השבוע: גם לא היה שיר השבוע: J'y Crois Encore - לארה פביאן סרט\תכנית השבוע: Frontier(s) לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: רגיל, שליו, מאוזן

Rayu4ka

New member
איזה טובה חמודה ^^

מדהימהההההההההה ואי שוט של אהבה באסה שזה נגמר :(( לא נורא לאביו מלא מלא 333>> גם ניו יורק זה מגניב אש גם פרדייס הוטל ;)

שיקום שבועי.

ועכשיו אני גם ממחזרת כותרות. דבר טוב שקרה השבוע: שבוע רגוע. לא בגלגלצ. דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל. אדם שעשה לך את השבוע: חבר, חברה. בילוי השבוע: לראות את אחייניי הכפרעות. קניית השבוע: ג'ינס 200ממים של לי קופר (<<פרסומת מוסווית). סקופ השבוע: מה זה ה"סקופ" הזה, דאמיט. שיר השבוע: "עדין באופן אלים" של אטליז. סרט\תכנית השבוע: ראיתי פרק של "היפה והחנון". התובנות המתבקשות: א. בדיחות הבלונדינית המטומטמת לעולם לא ימצו את עצמן. ב. בית המקדש נחרב ב-1967. ג. הגיק המזוקן כל כך, פאקינג, חמוד. משפט השבוע: "יאללה יאללה, למי אכפת מה קרה לפני 70 שנה?" המלצת השבוע: מה אני, ג. יפית? לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: פורנו רך בפורום.

אנייייייייייייייייייייייייייי:)):):):):)

דוגמן השבוע: תומר שפר
דוגמנית השבוע: ג'ני חברה של רוני מאנה דבר טוב שקרה השבוע: היומולדת שלי היה הכי מושלם בעולם...אין מילים ,טנקס ליולייייי ורינת שהגעתם היה כיף וכל הקהל שלי הגיע ולא איכזב חוץ מכנמה בודדים,וסלב הפציצו
.. ובמשך כל החודש הזזה יצא לי להיות בכל חור קיים בישראל חחחחח דבר רע שקרה השבוע: שכחתי מטען שלי בבאר שבע והמטען השנ י נדפק לי ואני כבר יומיים בלי פלא אני מחכה שיצא שבת
אדם שעשה לך את השבוע: ארזזזז,רוני מאנה
בילוי השבוע: ב"ריזורט" ביומולדת שלי =] קניית השבוע: נעליים תיק ושמלה ליומולדת לאירוע.. סקופ השבוע: בקרוב יהיו תמונות שלי במגזין ישראלי נחשב..לא אדבר כרגע איזה כי אסור לי
פאדיחת השבוע: חחח אני כבר במשך שבוע שלם שוכחת מטענים של הפלא שלי אצל אנשים.. מה יהיה חחחח
שיר השבוע: (יותר בכיוון של זמר השבוע) עידן יניב סרט\תוכנית השבוע:(יותר בכיוון של ערוץ השבוע חחח) FTV משדרים אותי הרבה שם :p מאונייה ומהתצוגה למותג FTV :) משפט השבוע: =\ המלצת השבוע: תקחו הכל באיזי..תהנו מהחייםושגם הם יהנו ממכם:p:) לסיכום איך עבר השבוע ב 3 מילים: אני-מאושרת-555 ..חחח:) תמונה מהיומולדתתת:).בתמונה: ליאנוש אני ועידן יניב:) כולם באו לחגוג איתנו=] שבת מושלמת לכולם!

אניי

דוגמנית השבוע:ביאנקה באלטי.. וטילה טקילה חחח דבר טוב שקרה השבוע:להיות עם אהובי... ולעבוד הרבה
ופפעילות נחמדהה דבר רע שקרה השבוע:אני חולה.. נראה לי קבלתי מכת שמש הייתי יותר מידי בשמש אתמול...
אדם שעשה לך את השבוע:החבר..ואיזה אחד... בילוי השבוע:אממ הייתי בקולנוע אחרי הרבה זמן שלא הייתי ראיתי באטמן האביר האפל סרט חזק!!!!! נאפיס... ולהיות בים..וזהו בגלל שאני חולה אז לא יצאתי אתמול קניית השבוע:שום דבר.... סרט\תכנית השבוע:על תתעסקו עם הזוהן סרט מצחיק רצח חחח...ושוט של אהבה... משפט השבוע:קטנה שלי אני אוהב אותך.. המלצת השבוע:על תהיו הרבה בשמש זה לא טוב .. לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:שבוע סבבה.. סוף שבוע מגעיל

הסיכום שליייי :)

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: שבוע כיפי כזה .. חח אין דברים ספציפיים דבר רע שקרה השבוע: בנאדם שממש חשוב לי שיקר לי, מה שגרם לרגעים של באסה במשך רוב השבוע.. =\ אדם שעשה לך את השבוע: ידידים שלי, וחברות שלי :) בילוי השבוע: אתמול במטרוק קניית השבוע: טוניקה ונעליים סקופ השבוע: - פאדיחת השבוע: תודה לאל, אין .. חח שיר השבוע: Akon - Get Buck In Here, נוסטלגיה ... סרט\תכנית השבוע: שוט של אהבה, הרווק, היפה והחנון משפט השבוע: "את מהמקושרים נכון?"/ "את משרתת במז"י?"/ "יפית מסיקה נכון?" חח הרגשתי סלב' עם כמות האנשים ששאלו אותי את השאלות האלה השבוע... המלצת השבוע: כרגיל, בד אפל.. חח לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: חםם, ומהיר ביותר :) חח

prezik

New member
../images/Emo18.gif מסכמת

דוגמן השבוע: וואי יש איזה אחד מהסוכנות של ג'ינס שהוא פשוט מדהים רק שאני לא זוכרת איך קוראים לו דוגמנית השבוע: א-נ-י דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד דבר רע שקרה השבוע: לא נדבר על זה:( אדם שעשה לך את השבוע: ... בילוי השבוע: כמה ימים בחיפה היה לי כייף:) קניית השבוע: לא יצא לי לקנות כלום השבוע סקופ השבוע: אני טסה עוד שבועיים לאוקראינה, תאחלו לי בהצלחה:p פאדיחת השבוע:חח כמו תמיד יש לי יותר מידי שיר השבוע: ברוסית..אז נפרוש מלהסביר איזה סרט\תכנית השבוע: meet dave וואי אחד המצחיקים חחחחח משפט השבוע: אין לי המלצת השבוע: תנצלו את חופש! לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: לא משהו מיוחד.. יום מעולה אנשים!

kimi d

New member
מסכמת =]]]

דוגמן השבוע: טל אלוןןןןןןןןןןןןןןןן דוגמנית השבוע: טיירה בנקס. דבר טוב שקרה לי השבוע: לא קרה ! לא שידוע לי! דבר רע שקרה לי: אוףףף למה אני כזאת סתומהה? אדם שעשה לי את השבוע: אין כזה. יש אדם שהרסס אותתוו ביולוי השבוע: ואייי אתמול היה קטלניייי כמה זמן לא הלכתי לנכים . קניית השבוע: 2 שמות מקסי שמאריכות אותי חחח פאדיחת השבוע: חחחחחחחחחח שיר השבוע: בשדות של המושב. תכנית השבוע: פרויקט מסלול לסיכום, אל תסמכו על אף אחד. תדאגו רק לעצמכם !! תמונת השבוע: כן, עשו לי משהו מוזר באף, אבל לא נורא.. מהקוקה קולה וילג' חחחח

למעלה