סיכום שבועי

סיכוםם

דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 300 שקל מסבתא
דבר רע שקרה השבוע: החתולה שלי מאוד חולה
סרט השבוע: אין לי שיר השבוע: עושה שלום במרומיו בגרסא של הפרסומת חחחחח אדם שעשה לך את השבוע: האדם שהחליט שחבר שלי יקבל רגילה.... חחחח מרוב שאני לא רואה אותו כבר נראה לי מוזר שהייתי איתו כל השבוע בילוי השבוע: מופע סטנדאפ התחדשות השבוע: ספר מחזור ותעודה ציטוט השבוע: "זה טירוף לאהוב אם לא אוהבים בטירוף" המלצת השבוע: אין לי מה להמליץ לכם.... לסיכום,איך עבר השבוע: סבבה תמונה מהפקה שעד שאני אקבל את כל התמונת בה ובאיכות נורמלית אני אצא לפנסייה

PrincessCaro

New member
קפצתי לביקוררררר ../images/Emo13.gif התגעגעתי אליכם!!!!

דוגמן השבוע: בן דוד שלי לאונרדו נסים [דגמן לTNT גרשון ברם וכו....] דוגמנית השבוע: בת דודה שלי יעל נסים דבר טוב שקרה השבוע: הממממ...התחלתי לתכנן את הטיול אחרי צבא שלי לאירופה [אני לא מאלה שנוסעים להודו ודרום אמריקה... לא בשבילי
] דבר רע שקרה השבוע: אשפזו את סבתא שלי בבית חולים
סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן, ראיתי את הפרומואים וזה נראה לי סרט קורע ממש בא לי ללכת לראות אותו
שיר השבוע: ORO [אף אחד לא מכיר חח] אדם שעשה לך את השבוע: "אחותי" הגדולה מאיטליה שעברה תאונה והתקשרה להגיד תודה על החבילה ששלחתי לה כדי לעודד אותה
בילוי השבוע: בקבלה של הבית מלון שאני עובדת בו...
חחחחחחח...ממש
התחדשות השבוע: עגילים חדשים מACCESORIZE בבלגרד..הם אמנם עלו לי 60 יורו אבל הם שווים את זה בהחלט
ציטוט השבוע: לאעולה לי כרגע
המלצת השבוע: גלידה ב"ארלקינו" בתל אביב... גלידת שף הכי טובה שאי פעם אכלתי... אוי אופס נראה לי פרסמתי בפורום הלא נכון
לסיכום,איך עבר השבוע: סביר
אני רק חושבת על הטיול בכל אירופה...
העלו את תמונת השבוע שלכם- נא לא להזדעזע...
ולמי שלא מכיר אותי שזה בעצם....רובכם אז אני שירה קרולין, ה-------- ספרדיה של הפורום [ממדריד]
סוף שבוע נפלא

גם אני לא בקטע של הודו ודרום אמ'

חולמת על טיול באירופה... איטליה, ספרד, לונדון
(בכוונה רשמתי את העיר ולא אנגליה כי אין לי מה לחפש שם קוץ מהבירה)

הסיכום שלי..

דוגמנן השבוע: ניר לוי (חלמתי עליו חח) דוגמנית השבוע: רותם סלע דבר טוב שקרה השבוע: סופ"ש אצל החבר דבר רע: עשיתי טיפול שורש- לא נעים במיוחד סרט השבוע: זכרונותיה של גיישה שיר השבוע: potential break up song אדם שעשה לך את השבוע: רק אחד? בילוי השבוע: ים התחדשות השבוע: בוקסר חמוד מאינטימה המלצת השבוע: תגרגרו מי מלא כל יום לפני שינה ותמנעו מטיפול שורש :) השבוע טס!

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: אולגה וקים מדהימות! דבר טוב שקרה השבוע: אתמול בבלאק ומסיבה בצ'יקה היה מעולההה דבר רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד סרט השבוע: אממממ איזה סרט עם כרמן אלקטרה ממש יפה שיר השבוע: Love Is In The Club של אשר אדם שעשה לך את השבוע: הרבה אנשים!! 3333> בילוי השבוע: אתמול בהחלט התחדשות השבוע: משקפיים מדהימות מארוקה ציטוט השבוע: למבינים רוסית "4ota on adinoki" חחחחחחחחחח XD המלצת השבוע: תהיו ספונטניים :] לסיכום,איך עבר השבוע: פאנן ^^ תמונה מהיום

prezik

New member
מהממת!!

המשקפיים ממש יפות, תגידי התמונה ערוכה או שיש לך ליפלוגס כזה? אם כזה איזה :)

Rayu4ka

New member
טנקיו בייב :]

כע ערכתי טיפה את התמונה אז הבהרתילעצמי את השפתיים :] אני מתה לקנות ליפגלוס כזה... קשה למצוא חחח

prezik

New member
גמאני חח!

אני שנים מחפשת, היה לי משו דומה בצילומים פעם, שמתי לך תמונה אפילו אני מתה למצוא

Rayu4ka

New member
יש ת'לובלו הורדרד הזה הוא

מביא כמעט אבל ממש בקטנע את אוטו אפקט אני משתמשת איתו חח ^^

kimi d

New member
תמונה מדהימההה!!!!!1

המשקפיים מזכירות טיפה את שלי חחחח הסגנון הזה הכי יפה בעולםםםם , תתחדשי בובה 3> ופעם הבאה שאני באה לבאר שבע (אני שם הרבה מאד) אני רואה אותך !!! =]

Rayu4ka

New member
כעעעעעעעע אני חולה על הסגנון

הזה של המקפיים גמני איבדתי כאלה לפני איזה חודש לבנות כמו שלך היו בידיוק עגולות כאלה... שלחי לי במסר את האיסי שלך או מסן... ובטח שנראה אותך!!!!!! י'מדהימה 3333>

דנה!

New member
ומה איתי??

גם אני מבאר שבע!! חחחחח ותמונה מדהימההההההההההההההההההההההההה

השיעמום חוגג

דבר טוב שקרה השבוע: מלחמת המים, היה כיף דבר רע שקרה השבוע: סצנת משחק שקצת התפקששה סרט השבוע: לא להתעסק עם הזוהאן :p שיר השבוע: התבלינים - בואי עכשיו אדם שעשה לך את השבוע: מישהי בילוי השבוע: היציאה של אתמול, בהחלט לסיכום,איך עבר השבוע: עבר מהר

למעלה