סיכום שבועי

../images/Emo192.gif הסיכום שלי-אלין ../images/Emo192.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע: טליה המדהימה שלי.
דבר טוב שקרה השבוע: הוממ פשוט טוב לי:]
דבר רע שקרה השבוע: פיספתי הזדמנות ממש מעולה בדוגמנות בגלל בגרות :(
סרט השבוע: הדייט שתקע אותי
שיר השבוע: Ar2r_s remix
סקופ השבוע:
בילוי השבוע: סופ"ש הזוי עם טליה
פאדיחת השבוע: חחחחח אני וטליה משחקות אותה תיירות במסיבה, כולם מאמינים שואלים מאיפה אנחנו פתאום איזה פרחה באה..אל תשחקו אותה תיירות חחחחחח
המלצת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע: טליה.
מסר שבועי:
לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: הזוי, מצחיק ומחייב.

טליוש11

New member
הסיכום שלי

דוגמן השבוע: אלין יודעת חחחחח דוגמנית השבוע: אלינושלי =] דבר טוב שקרה השבוע: בילוי עם אלין =] היה הכי מצחיק בארץ, הכרתי אנשים חדדשים ומעניינים דבר רע שקרה השבוע: אני צריכה להגיש עבודה ועוד לא התחלתי :\ סרט השבוע: חחחחח סרט אה? הדייט שתקע אותי שיר השבוע: in the ayer- flo-rida בילוי השבוע: אצל אלינוש ובת"א פאדיחת השבוע: חחחחח אני ואלין שיגענו אנשים ובסוף הן קלטו שזה אנחנו חחחח היה כ"כ מצחיק וגם עם התמונות שעשינו דיי אין המלצת השבוע: אין כמו חברות אדם שעשה לך את השבוע: אלין מסר שבועי: אל תפסיקו לחייך =] לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהר, כיף ומצחיק

שבוע נפלא../images/Emo13.gif

דוגמנית השבוע: לנה אולגה וצליל דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד דבר רע שקרה השבוע: לא "רע" אבל מאכזב שקיבלנו יחסית קצת תמונות מהצילומים עם קרן סרט השבוע: התנפצות שיר השבוע: ישראל - מלח הדמעות, Velvet - Fix Me בילוי השבוע: אתמול בואן גוך המלצת השבוע: לא להיות מושפעים מ"הסוד" אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי וצליל מסר שבועי: אל תחתמו ב-HH
התמונה שבה אני הכי דומה לעצמי....

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: החבר המדהים שלי 3> דוגמנית השבוע: אין ספקקק אולגה!!! דבר טוב שקרה השבוע: היומולדת 17 שלי (שאגב הוא היום!!!!!!!!!!) דבר רע שקרה השבוע: שום דבר!!! סרט השבוע: המאלכיות של צ'ארלי =] שיר השבוע: I Kissed A Girl סקופ השבוע: אני בת 17 חחחח מספיק סקופי? חחח :p בילוי השבוע: שבוע בילויים רק מתחיל!! פאדיחת השבוע: היום עם הדובי שהחבר הביא לי הוא ע נ ק שהייתי צריכה ללכת איתו בקניון וכולם הסתכלו חחח היה מביך המלצת השבוע: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאב 3333333> אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה,החבר המושלם שלי וכול האנשים שגרמו לי לחייך! מסר שבועי: ואלללה החיים יפים! חחח :] תמונה מהיום :] אני ממש אוהבת אותה... =]]]

מושלממת שלי...אין אני אוהבת אותך

המון המון מזל טוב שתמשיכי להיות כולכך יפה :) 3>

Falling foryou

New member
שבוע טוב לכולם

דוגמן השבוע:טל אלון דוגמנית השבוע:בר רפאלי דבר טוב שקרה השבוע:טורקיה דבר רע שקרה השבוע:אין סרט השבוע:שיחה שלא נענתה שיר השבוע:יש הרבה סקופ השבוע:ממ בילוי השבוע:טורקיה פאדיחת השבוע:אין המלצת השבוע:טורקיה חח אדם שעשה לך את השבוע: טורקיה .. חח סתם המשפחה שלי מסר שבועי:סעו לטורקיה לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:בן זו נה

yulka303

New member
השבוע *הקודם חח* שלי

דוגמן השבוע:--- דוגמנית השבוע:אולגה אמיליה ולנה בהחלט-תמונות מדהימות דבר טוב שקרה השבוע:החבר היה ברגילה דבר רע שקרה השבוע:בזמן הרגילה היו לי 3 בגרויות=/ סרט השבוע:אין שיר השבוע:Ne-Yo - Crazy סקופ השבוע:חיבור זה מיותר בילוי השבוע:ת"א:) פאדיחת השבוע:לא היו נראה לי המלצת השבוע:לישון:) אדם שעשה לך את השבוע:החבר
מסר שבועי:תהנו מהחיים! לסיכום,איך עבר השבוע ב-3 מילים:כייפי מעייף מאוהב

דנה!

New member
סיכום השבוע שלי =)

דוגמנית השבוע: לנה דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציון טוב במבחן סוף סמסטר שהיה לי ממש קשה דבר רע שקרה השבוע: הרבה :( שבוע מבלבל... שיר השבוע: don omar - salio el sol בילוי השבוע: במיראז' עם חברות אדם שעשה לך את השבוע: חברות שלי

למעלה