סיכום שבועי

מסכמתתת

דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת סיום!!! היה מושלםםםםם!!! דבר רע שקרה השבוע: סיימתי בצפר... אני אתגעגע... בילוי השבוע: במסיבת סיום התחדשות השבוע: מחוך (איך שכתובים את זה...) חגורה וכמה חולצות... אה כן! חחח וקיבלתי תיק רחצה מתנה מהבצפר חיחחח פאדיחת השבוע: לא הייתה לי המלצת השבוע: מי שעדיין לא סיים י"ב תנצלו את הזמן הזה שאתם עוד בבצפר... היתי מתה לעשות עוד שנה... רק בלי בגרויות חחח אדם שעשה לך את השבוע: שניים מהשכבה שלי אמרו לי משהו שגרם לי להרגיש מאוד טוב משפט השבוע: קחחחחח!!!!!!!! עזבו אתם לא תבינו חחחח מסר לפורום: חופש גדול כייפי!!!! העלו את תמונת השבוע שלכם- תמונה מהמסיבת סיום... שיחקתי פריקית בגלל זה אני לבושה ככה, ויצאתי מכוערת אבל מה איכפת לי... חחחח

דנה!

New member
סיכום השבוע שלי

דוגמנ\ית השבוע: אסתי צלמ\ת השבוע: אח שלי דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי סמסטר ב' דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם החבר :( בילוי השבוע: יום חמישי בבארקהההה התחדשות השבוע: 5 חולצות ומכנס פאדיחת השבוע: לא הייתה פאדיחה השבוע המלצת השבוע: הסרט סקס והעיר הגדולה אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי משפט השבוע: "זה סופי!" חחחח מסר לפורום: תעשו רק מה שאתם אוהבים לעשות תמונות השבוע - אני וחברה :)

../images/Emo175.gif הסיכום שלי ... ../images/Emo175.gif

דוגמנ\ית השבוע: תמר מהפורום :) צלמ\ת השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: טיול לאילת מהבסיס, וארוחות שחיתות באמצע הלילה עם החברות הכי טובות :p חח דבר רע שקרה השבוע: בעיות עם המין השני =\ חח ואני חולה והרופאה לא נותנת לי גימלים ! בילוי השבוע: באילת :) התחדשות השבוע: אוברול אדיר מסאקס פאדיחת השבוע: לעשות מלחמת כריות עם אנשים מהבסיס באילת :D המלצת השבוע: בד אפל 3> אדם שעשה לך את השבוע: המון אנשים, ואמא שלייייי-אהבת חיי ! חח משפט השבוע: "היא באה לכיוון שלי, אני רואה ככה רגליים שלא נגמרות, חשבתי הביאו אותה מהספינה של הFTV, זה לא אמיתי !", משפט (יותר נכון סיפור) פתיחה של איזה ערס באילת..חח מסר לפורום: -

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

ואע הרבה זמן לא הייתי פה דוגמנ\ית השבוע: אולגה,קים ויבה דון ^^ צלמ\ת השבוע: עמירם :] דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד!@$#@!!! והנצחון של רוסיה אתמול!! 3:1 נגד הולנד ואנחנו בחצי גמר :] דבר רע שקרה השבוע: נשארו בגרויות בעע בילוי השבוע: עם אהובי
התחדשות השבוע: מכנס באנזונע מפוקס :)) פאדיחת השבוע: לא הייתה ^^ המלצת השבוע: תחייכו :] מישהו עלול להתאהב בחיוך הזה אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ^^ משפט השבוע: "את עוד תגיעי רחוקק....." ותמונה שלי :]

אני../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

דוגמנית השבוע: תמר,יבה,ריטה והודיה האהבות שלי 3> צלם השבוע: עמירם ומאיר ברקוביץ'. דבר טוב שקרה השבוע: אממ צילומים לקטלוג קופה קבנה בגדי ים,צילומים לשנקר,עבודה,דירה. דבר רע שקרה השבוע: למדתי מי האוייבים שלי.ומי האנשים שבאמת רוצים רק לרעתי.. בילוי השבוע: סטייג' יומולדת 5 שנים בשיתוף רוברטו עם איב הסטייליסטית ..,קלרה,לה כיכר התחדשות השבוע: להכיר עוד אנשים חדשים=] אגב לנטלי דדון יש יומולדת מחר מזל טוב3333> פאדיחת השבוע: אין המלצת השבוע: בהלבלהבלהלבה אדם שעשה לך את השבוע: מייקל הודיה וריטהההה...tanks all

למעלה