סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

דוגמנ\ית השבוע:
צלמ\ת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
יציאת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ^^ ../images/Emo203.gif

דוגמנ\ית השבוע: אולגה הכוסע הזאת צלמ\ת השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי אנשים ממש טובים ^^ וסוף סוף ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי מזמן משהו רע שקרה לך השבוע: כאבי ראש מממש חזקים :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: Ashlee Simpson - Outta My Head התחדשות השבוע: צמיד :] סרט השבוע: החבר החדש של אמא שלי סרטטט מעולה!! ספר השבוע: מלאכים ושדים ...דן בראון שליטה! חחח יציאת השבוע: "השעה כבר מזמן אחיר 6..." חחחחחחחחחחחחחח XD אדם שעשה לך את השבוע: קוליה :] דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים רשמית את בצפר ולגשת סוף סוף לתאוריה ^^ בהצלחה לי :] ציטוט השבוע: אל תחשבו יותר מדי פשוט תהנו ולסיכום השבוע עבר סבבי לגמרי!!$%^!

../images/Emo176.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo176.gif

דוגמנ\ית השבוע: לנה ורעיה המדהימות צלמ\ת השבוע: קרן רובין משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת בריכה, ישנתי מלא אצל אהובי ויום כייף איתו משהו רע שקרה לך השבוע: עכשיו טיפה לא מרגישה טוב,ויאוש של מבחנים שיר שלא הפסקת לשמוע: אהמ מעורבב התחדשות השבוע: 3 שורטים וגופיה סרט השבוע: לא זוכרת איך קוראים לו אבל משו עם בן אפלק וג'ניפר לופז ספר השבוע: ספר היסטוריה חחחח יציאת השבוע: מסיבת בריכה,סנוקר,והיום ניראה אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ואמא דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים בגרויות ולעבור את השבוע המייאש הזה ציטוט השבוע: "יפה לך הפוננייי איפה את חיה" מלא ידידות של חבר שלי אמרו לי היום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר.

Tamar Lev

New member
יש לי נעליים כאלה בדיוק

גם באותו הצבע :) תמונה ממש יפה!!

אני כבר מלא זמן רוצה להגיד לך אפילו שזה נשמע

דפוק כל פעם שאני רואה בטלויזיה את חנה לאסלו היא פשוט מזכירה לי אותך בפנים בטירוף וזה מזה מוזר כי את לא מזכירה לי אותה בכלל.... רק היא מזכירה לי אותך.... רק שאת יותר יפה כן? חחחחחח

prezik

New member
שמונים שנה רציתי נעליים כאלה, מאיפה הם?

מאיפה הם?
ואת יפיפיה אבל את זה כבר נמאס לי להגיד לך,

Tamar Lev

New member
../images/Emo176.gif סיכום..../images/Emo175.gif

דוגמנ\ית השבוע: צליל היפה שלי צלמ\ת השבוע: רן רפאל, ראיתי את האתר שלך! ממש אהבתי! משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי חג אצל החבר והיה מדהים! משהו רע שקרה לך השבוע: הצטננתי רצח שיר שלא הפסקת לשמוע: אייל גולן - מצטער התחדשות השבוע: - סרט השבוע: פרדי נגד ג'ייסון ספר השבוע: בני גורן :( יציאת השבוע: - אדם שעשה לך את השבוע: ללא ספק החבר המדהים שלי דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים :] ציטוט השבוע: "העיקר שאני כאן איתך, ואת זה אף אחד לא יקח..." ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

../images/Emo23.gifהסיכום שלי../images/Emo23.gif

וגמנ\ית השבוע:ביאנקה באלטי ההורסת!!! צלמ\ת השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע:להיות עם אהובי הרבה זמן
להיות הרבה בים
ושבועות היה טעים טעים טעים!! משהו רע שקרה לך השבוע:אממ שום דבר מיוחד חוץ מסוף שבוע בבית בלי היפה שלי
כבר מתגעגעת ... שיר שלא הפסקת לשמוע:אביב גפן ואלכס -איך לאהוב אותך התחדשות השבוע:כלום!! סרט השבוע: סוף סוף ראיתי סרט.. גרזן מפחיד רצח ! יציאת השבוע:הרצליה!!! והרבה יםםםםםם!!! והיום נראה אנשים ישנים שמזמן לא ראיתי... אדם שעשה לך את השבוע:אהובי היפה.. דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כמובן לראות את אהובי..ו ולהתחיל לעבוד.. ציטוט השבוע:"האם בכלל אדע איך לאהוב אותו" ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה כיףףף
))

../images/Emo179.gif הסיכום שלי ...../images/Emo179.gif

דוגמנ\ית השבוע: - צלמ\ת השבוע: - משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זכור לי ... חח משהו רע שקרה לך השבוע: ה-מ-ו-ן , עדיף שאני לא אתחיל לפרט ... שיר שלא הפסקת לשמוע: פרלה מרקוס-לילה התחדשות השבוע: שמלה ומכנס סרט השבוע: - ספר השבוע: - יציאת השבוע: היציאה של מוצ"ש, היה הכי מצחיק בעולםםם! אדם שעשה לך את השבוע: - דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול לאילת מהבסיס. ציטוט השבוע: "נהג מקא"מ" D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד השבועות המגעילים =\ (שמאלית)

סיכוםםם

דוגמנ\ית השבוע: ולרייה משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באילת משהו רע שקרה לך השבוע: בעיות עם החבר שיר שלא הפסקת לשמוע: של רן דנקר... לא יודעת איך קוראים לו "אני אש, אני רוח...." התחדשות השבוע: עגילים, שורט ועדשות סרט השבוע: ---- ספר השבוע:---- יציאת השבוע: הספינה של הFTV.... למרות שנראה לי שזה היה בסוף השבוע שעבר אבל לא הייתי פה אז לא סיכמתי. אה!!! וראיתי שם גם את צליל ומירי מהפורום על המסלול!! אדם שעשה לך את השבוע: מי שאמר לי את המשפט מהציטוט דבר שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיוםםםם ציטוט השבוע: "את יפה, תשמרי על היופי שלך ואל תתני לאף אחד לזלזל בו" ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלםםםם

למעלה