סיכום שבועי

../images/Emo189.gif סיכום השבוע שלי -אול ../images/Emo189.gif

דוגמן השבוע: אהובי :) דוגמנית השבוע: גל גדות דבר טוב שקרה השבוע: שישנתי הרבה אצל אהובי. דבר רע שקרה השבוע: שאחותי היתה חולה ממש 40+ חום. ונגמרה השביתה בילוי השבוע: בקניון עם לולה קניית השבוע: אהמ לא זוכרת עגילים ניראה לי ציטוט השבוע: יש המון. "מאאאמא" חחח אחותי המתוקה הזאת סרט\תכנית השבוע: אמריקאן פאי- בית הביתא שיר השבוע: אהמ סט של עידו שוהם המלצת השבוע: תתלבשו חם שלא תיהיו חולים מסר לפורום: -

Tamar Lev

New member
../images/Emo187.gif אחד השבועות הקשים..

דוגמן השבוע: -
דוגמנית השבוע: אסתי גינזבורג היפייפיה!
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי לעבוד אחרי 3 ימים של קריעת תחת!
דבר רע שקרה השבוע: כל כך הרבה דברים רעים, אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר! ובנוסף לכל נהייתי חולה :\
בילוי השבוע: סתם עם חברות.
קניית השבוע: פלאפון חדש.. :)
ציטוט השבוע: " גם האנשים הכי חזקים , מכוסים בצלקות "
סרט\תכנית השבוע: בובות.. כי זה הדבר היחיד שראיתי השבוע.
שיר השבוע: Through The Monsoon - Tokio Hotel
המלצת השבוע:תמיד תשארו אופטימיים גם כשהכל מסביב גורם לכם להיות לא ..
מסר לפורום: "הכל זה לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת...." הוסיפו את תמונת השבוע שלכם- מוסיפה ..

shanina NY

New member
יפיפה שלי, אני איתך ../images/Emo201.gif

השבוע הזה עבר סוף סוף... שבוע חדש חוויות חדשות אוהבת אותך, הכל לטובה

kimi d

New member
איזה חמודה את יואווווו :)

אל תדאגי תמרי, הכל יסתדר !!

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דוגמן השבוע: תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים..ידיד רחוק שכזה..הוא רק בן 18 !!
http://www.resident.co.il/galleries/200712/silver/141207/h206.jpg
דוגמנית השבוע: שרית אלר מהביה''ס שלי..כולן מקנאות בה, לא מתה על האופי שלה אבל היא פשוט עוצרת נשימה ! http://www.roberto.co.il/admin/global/upload/files/802122007180656.jpg
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע: ריב עם אמא..נמאס לי
בילוי השבוע: חברים..
קניית השבוע: לא קונה כלום עד שאני ארזה 4-3 קילו!
ציטוט השבוע: ממ ראיתי היום הרקולסה,יפה והחיה ועוד..ויש כל מיני משפטים שנונים וקיטשיים כאלה שאני לא זוכרת =]
סרט\תכנית השבוע: הרווק10..חה! הוא בחר בכהה היפה הזאתת
שיר השבוע: השיר של היפה והחיה..
המלצת השבוע: לראות סרטי דיסני וללכת עם ההורים לקנות שלא יקנו בטעות שטויות@@@
מסר לפורום: העיקר שתהיו בריאים..מזה משנה אם בסוף תהיו דוגמנים או לא..אתם בריאים,נראים טוב ורובכם גבוהים
אהה! ואל תשכחו להתחסן נגד סרטן צוואר הרחם..
*****התמונה היא אחרי אלוף..כושר קרבי יצאתי שמנה אבל לא נורא אני עדיין אוהבת את התמונה

prezik

New member
אוי הרווק כזה חתיך:)

צילמתי בפלא אפילו את ההצעת נישואין...אחח ומזה כל החברים היפים האלה שלך,

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo18.gifאופס טעיתי!! זה הדוגמן ../images/Emo18.gif

שרשמתי בסיכום שבועי שלי..הקישור שרשמתי שם שגוי !!!! חחחחחח אין על אנדי ! הרווק הכי נורמלי..אמנם קצת נמוך לטעמי אבל ג'נטלמן ומוכשר בטירוף
ואיי גמני רציתי לצלם XD

זה אלירון לא? ואממ לא טעית שמת קישור נכון ../images/Emo13.gif

לדעתי הוא לא כזה יפה מראה של בחורה כזה לא אוהבת ... לדעתי לגבר צריך להיות מראה גברי וכל הגוונים בשיער , הסידור גבות ואלה לא עושים עימו חסד.

LiAt PeRiL

New member
../images/Emo70.gifיאפ..ישלו גם שוקס../images/Emo70.gif

ממ אני איתך, בדר''כ לא אוהבת גוונים וסידור גבות אצל גברים אבל לדעתי זה ממש מתאים לסוג היופי שלו.. בנים שעושים תספורת של EMO עם עדשות (ויש המון כאלהה) זה מגעיל ! כי במילא אין להם מראה אירופי..מה הקטע
ומירי את צודקת חח..בביה''ס יש כאלה שמתלהבים ממנה ויש את החלק המגעיל שאומר שהיא מכוערת ואנורקסית מרוב שהיא רזה בלי קימורים..אבל אני לא חושבת, יש כאלה שזה פשוט בגנים

prezik

New member
אנדי כזה חמוד../images/Emo13.gif

תדליקי בלוטוס אני אשלח לך... חוחו

mid18

New member
שרית אלר ברוברטו

היא מיוחדת לא כולם מתחברים ליופי

מה אלירון בכלל לא יפהה קודם כל זה בכלל לא

העיינים שלו וחוץ מזה הוא שמן כזה .. לא אהבתי אותו בכלל בתמונות הוא עוד נראה סבבה אבל במציאות אויי לי

yardenushhhh

New member
שריתת

שרית אלר גרה בשכונה שלי... אני אישית אוהבת את היופי שלה :) את לומדת במקיףף ח'??

מסכמת ../images/Emo13.gif

דוגמנית השבוע: ג'מה וורד
דבר טוב שקרה השבוע: כמה דברים שקשורים לדוגמנות, ושיעור נהיגה ראשון חחח מרגש דבר רע שקרה השבוע: חוץ מיזה שאיבדתי את הפלאפון כלום כי גם ככה הוא חזר אלי אחרי שעה
בילוי השבוע: חחח סיבוב קניון בת"א נחשב? קניית השבוע: רק כובע שבטח אני אצטלם איתו בקרוב, חולת כובעים שכמוני ציטוט השבוע: "לא תמיד זה יפה להיות אידיאלים" סרט\תכנית השבוע: ערוץ האופנה שיר השבוע: שירי מימון - יותר טוב לסלוח
המלצת השבוע: לקרוא ספרים חחח מסר לפורום: עם שילוב של התמדה ואמונה השמים הם הגבול! ותמונה, קצת נוסטלגיה מסט ישן...

kimi d

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את היופי שלך, אצילי כזה.. וכן , זה חשוב לקרוא ספרים !!!!!! אני כ"כ בעד

למעלה